2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ne bileyim kuşum hani bir umut
Bence 4 aydan önce düzen falan yok nasıl denk gelirse öyle yavrum Ben 2 gündür 12’de uyutuyorum gece ilk uykusu 3-4 saat sonraki 2 saat sonra da saat başı uyanıyor. Ama öncesinde gece 2-3 anca uyurdu. Öğlen uykusu hiç uyumuyor memede uyuduğuyla sadece. Düzen denebilirse bizimki böyle

Muhtemelen bekleyen kakadan olmuştur. Benim kızımda da popo yanağında bekleyen kakadan dolayı pişik oldu. Bazen farkedemiyoruz, geçen gece uyku arası emzirdikten sonra 4 buçukta gazını çıkarırken kaka yaptı. Değiştim haliyle, tabi uykusu açıldı, geceler haram

Şuanki uyku düzenleriniz nasıl kızlar
Düzen falan yok günde bir kez uzun uyku yapıyo kafasına göre. Gerisi hep 20 dk yarım saat şekerlemeler akşam da 8 8 buçuk odaya giriyoruz ama derin uykuya geçmesi 10 11i buluyo baya bi uğraştırıyo yani. Gece de günü gününü tutmuyo bazen çok güzel uyuyo bazen saat başı uyanıyo yatakta benimle yatıyo bu arada yerine koyamıyorum asla

Ben yazdım sandım aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor tam düzensizliğin düzeni

Ben yazdım sandım aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor tam düzensizliğin düzeni
Aynısını yaşıyoruz. 9 buçuk gibi altını değiştirip mamasınj veriyorum 10 da uyutma çabalarına başlıyorum 11 de uyuyor. 3-4 saat maksimum uyuyor sonra 2 saatte veya 1.5 saate bir uyanıyor. Sabah 6 da altını değiştirim emzirip yanıma alıyorum, eğer uyursa 2 saat uyuyoruz, ama gündüz uykumuz çok düzensiz, bazen şekerlemelerle geçiyor, bazen de emzirme yastığında 2 saat yatıyor. Tabi o 2 saatte ben iptal, baeizen normal yastık koyup öyle emzirip transfer yapabiliyorum

ben trendyoldan aldım, içinde bariz parfüm kokusu var canım ya. kendim için kullanırım ama bebek için rahatsız edici geldi bana. ben mi sahte ürün aldım acaba? seninkinde de var mı o koku?
Parfüm kokusu yok ama normal nemlendirici kokusu var tabii ki içeriği tamamen temiz, epey araştırıp almıştım bi bak istersen canım içeriğine. Ebebek’ten aldım ben

Deneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…