- 1 Eylül 2022
- 411
- 363
Öksürük ve hapsırık bizde dogdu dogalı var. Hapsırık sayesinde burunları temizleniyor. Omza falan alırken kıyafetimizin tuyu tozu yapıyor genelde. Mendil falan koymak lazım. Kuru havadan tıkanmıs olabilir burnu. Sortını dinlemek lazımmış hırıltı nereden önemli olan oymus.Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?
Ben de banyodan sonra kulak akıntısı gordum baya. Havalar serinledi ya kuru hava . Toz polen falan yapıyor olabilir. Dısarı daki hava kalitesi bile düştüErtelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor
Aynen aynen en iyisi uzak olmak canımKız bunlar kendi ceplerinden çıkmasın diye bi taraflarından adet uydurdular hiç kendi yapar mızaten normalinde o altını kendisinin yapması lazım, borç bizim falan değil yani onların borcu aslında
Ben evlenmeden önce üzülüyordum başka şehirde yaşicaz diye ama şimdi yatıp kalkıp şükrediyorum iyi ki başka şehirdeyiz yoksa fena kavga ederdim
çok sağol canım biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. bigaianın hiç faydası olmadı bi de dediğin damlaya bakalımKızlar kızlar oğlum 5 günden önce kaka yapmıyordu burada da bahsetmiştim daha önce, nbl damla probiyotik çok iyi geldi önce süresi kısaldı şimdi her gün yapıyor şükür bir de tummy time duruşu da iyi geldi o şekilde koyunca pırtlar başlıyor hemen. Tecrübemi paylaşmak istedim yavrum tuvaletini yapamayıp ıkınırken ağlayınca çok üzülüyordum belki bi annenin işine yarar. Burası benim çok işime yarıyor çünkü
Canım ben anne sütünü kesmek zorunda kaldım mamaya geçtik bebegim çoook zor durumda kakasını yapamiyor asla .senin mesajini okuyunca nbl damladan aldım ama bebek 2 bucuk aylık yani kac damla vermeliyim??? 3-10 yaş arasi çocuklar icin uygundur yaziyo çünkü. Bebegim cok kucukKızlar kızlar oğlum 5 günden önce kaka yapmıyordu burada da bahsetmiştim daha önce, nbl damla probiyotik çok iyi geldi önce süresi kısaldı şimdi her gün yapıyor şükür bir de tummy time duruşu da iyi geldi o şekilde koyunca pırtlar başlıyor hemen. Tecrübemi paylaşmak istedim yavrum tuvaletini yapamayıp ıkınırken ağlayınca çok üzülüyordum belki bi annenin işine yarar. Burası benim çok işime yarıyor çünkü
Benim oğlan tam kucakçı gece zaten göğsümde uyuyo gündüz de hep bi elimde bebekle iş yapıyorum morarana kadar ağlıyo bırakınca napcaz yaKızlar kucak bebesi olan anneler varmıs. Sanırım benimki de öle oldubu sabah bırakıp tuvalete gittim gelene kadar o kadar agladı ki gozyaşı kulağına inmiş
Sab simplex gaz damlası kullanıyoruz biz gazi için ve tadına bayılıyor benimki bazen ağlarken mememe sürüyorum tutmadiginda hemen tutuyorYa ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?
Bir yerde okudum bebeği ters emzirin diyordu başı ters olsun. Herkes fayda görmüş. Ben de mastit oldum pompayla sağıyorum emmiyor oğlum. Antibiyotik kullanıyorum öyle geçtiKızlar mastit oldum dün gece titreme ateş üşüme vardı ateşim 38.5 olmuştu göğüslerim taş gibiydi ağrıdan uyuyamadım bebek emşyor ama ne yazık ki tekrar doluyor sanırım o sertlik gitmiyor tamamen makina ile sağım mı yapsam bilemedim o kadar zor ki yatak döşek yattım dün eşim evdeydi çocuğa o baktı ama bugün tekim ve yine titreme geliyor. Elle boşaltıyorum ama yetmiyor sanırım
Ben hep park yatakta yatırıyorum ama yatağının altına 45 derece eğim verecek kadar minder koydum gündüz reflü yatağında uyuyor gece park yataktaKızlar bugün bebeğimi park yatak içinde reflü yatagında olmadan yatırdım çok rahat uyudu acaba böyle devam mı etsem kusması da azaldı emdikten sonra bebiş 2 aylık oldu bugün deneyen varmı
Ya pompa dahada artırır dediler sağım yapmayı bırakmıştım ama mecbur sağmaya çalışıyorum ama açılmıyorKızlar bugün bebeğimi park yatak içinde reflü yatagında olmadan yatırdım çok rahat uyudu acaba böyle devam mı etsem kusması da azaldı emdikten sonra bebiş 2 aylık oldu bugün deneyen varmı
Ya pompa dahada artırır dediler sağım yapmayı bırakmıştım ama mecbur sağmaya çalışıyorum ama açılmıyorBir yerde okudum bebeği ters emzirin diyordu başı ters olsun. Herkes fayda görmüş. Ben de mastit oldum pompayla sağıyorum emmiyor oğlum. Antibiyotik kullanıyorum öyle geçti
İnşallah fayda görürsünüz siz de yaaçok sağol canım biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. bigaianın hiç faydası olmadı bi de dediğin damlaya bakalım
Canım ben 3 bazen de 4 damla veriyorum 6 damla diyor ama küçük daha diye o kadar vermedimCanım ben anne sütünü kesmek zorunda kaldım mamaya geçtik bebegim çoook zor durumda kakasını yapamiyor asla .senin mesajini okuyunca nbl damladan aldım ama bebek 2 bucuk aylık yani kac damla vermeliyim??? 3-10 yaş arasi çocuklar icin uygundur yaziyo çünkü. Bebegim cok kucuk
Bende park yatagının içine reflü yatagını koyup yatırıyorum normaldeBen hep park yatakta yatırıyorum ama yatağının altına 45 derece eğim verecek kadar minder koydum gündüz reflü yatağında uyuyor gece park yatakta
Ya bazen ilaçsız geçmiyor canım. Ama mutlaka doktora git senin ateşin de varmış ben de ateş yoktu göğsümün ucu taş gibiydi antibiyotik kullanıyorum daha yeni geçti 4 güne gösterdi etkisini. Kız kardeşim de mastit olmuştu senin gibi ateşi vardı o da kullandı antibiyotikYa pompa dahada artırır dediler sağım yapmayı bırakmıştım ama mecbur sağmaya çalışıyorum ama açılmıyor