2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Benim annem başka şehirde ve çalışıyo kadın gelemedi hamileliğimde. Kız kardeşim falan da yok. Kayınvalidem 10 dk mesafede oturuyo karnım burnumda ev temizledim kan ter içinde çocuğun kıyafetlerini yıkadım ütüledim günlerce bi yardıma geleyim demedi. Hamilelikten önce de aramız iyi değildi zaten içten içe biliyorum hiç sevmiyo beni başından beri.

Kız bizim problemlerimiz çok benziyor Yavrum sevse zaten yardıma gelir gelemese bile nezaketten teklif eder bi yol hal çare bulurdu yani yeter ki yardım etmek istesin.
Bizim de ailelerimiz aynı şehirde, biz eşimle başka şehirdeyiz, benim annem engelli olduğu için her hafta terapiye gidiyor. Kaynanam ev hanımı, 2 tane de küçük görümcem var biri liseden yeni mezun oldu diğeri çalışıyor. Ne kızları 1 haftasonu bana yardıma gönderdi ne de kendi gelmeyi teklif etti, nezakaeten sormadı bile. Ama nerdeyse her haftasonu ve istisnasız her tatil günü köye gittiler köy evlerine keyif için varenda inşa etmeye.. Eşime sorsan anası babası bizi çok seviyor

Benim de prematüre doğdu. Biberonla besliyoruz. Aynı senin bebek gibi gece olunca iştahı yok zorla beslemeye çalışıyoruz o da maksimum 50-60 içiyor. Gündüzleri iştahı güzel . Ancak gece 4 saatte bir uyanıyor genelde. Bizim doktorumuz bebek kendi belirlesin dedi.

canım bizim de uykulu bi bebemiz var ama genelde o kadar uzun uyumuyor. az az sık sık uyuyor. prematüre bebekler uykuya düşkün mü oluyor acaba diye düşündüm. gece genelde max. 3 saat uyuyor, sonra da acıkıp ağlıyor. gündüz de hemen hemen öyle.

hahaahahaa ya kıyamam çok tanıdık geldi bunlar bizimki de bebek ağlamasın diye yürüyor evin içinde sürekli. ağlayınca istiyorum çünkü. bu arada annem de aynı kjjjfjfj emme vakti geliyor çocuğun, mümkün olsa kendi memesini verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…