Ay yok olur mu öyle şey sakın bal sürmeyin 1 yaşa kadar yasak. Belki emzirme danışmanlığı alabilirsinizYa ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?
Bal sakıncalı toplu iğne başı kadar minnacık reçel değdirebilirsin denemek için sürekli yapma amaYa ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?
Annemle henüz o kadar vakit geçiremedim de kayınvalide çocuk biberonla beslense kesin alıp evine götürmeye çalışırdı adım kadar eminimhahaahahaa ya kıyamam çok tanıdık geldi bunlarbizimki de bebek ağlamasın diye yürüyor evin içinde sürekli. ağlayınca istiyorum çünkü. bu arada annem de aynı kjjjfjfj emme vakti geliyor çocuğun, mümkün olsa kendi memesini verecek
Aynen öyle ne yapıyolarsa bizi çok sevdiklerindenKız bizim problemlerimiz çok benziyorYavrum sevse zaten yardıma gelir gelemese bile nezaketten teklif eder bi yol hal çare bulurdu yani yeter ki yardım etmek istesin.
Bizim de ailelerimiz aynı şehirde, biz eşimle başka şehirdeyiz, benim annem engelli olduğu için her hafta terapiye gidiyor. Kaynanam ev hanımı, 2 tane de küçük görümcem var biri liseden yeni mezun oldu diğeri çalışıyor. Ne kızları 1 haftasonu bana yardıma gönderdi ne de kendi gelmeyi teklif etti, nezakaeten sormadı bile. Ama nerdeyse her haftasonu ve istisnasız her tatil günü köye gittiler köy evlerine keyif için varenda inşa etmeye.. Eşime sorsan anası babası bizi çok seviyor
eğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle oluncaKızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?
ben de yine bebek için baktırdım değerlerimeOf ben daha kendime bakamıyorumeskiden çok dikkat ederdim şimdi siz diyince fark ettim.
Benim hamilelikte normaldi şu anda yüksek canımben de yine bebek için baktırdım değerlerimebebişin b12 düşük çıkınca doktor senin de düşüktür dedi. baktırdım ama 644 çıkmış gayet iyi aslında. bir tek kolesterol yüksek yine
Ertelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyoreğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle olunca
Kendi yapsın çeyreği madem sizin yeni çocuğunuz oldu diye sızın adınıza taksın . Anca konuşmayı biliyorlar biraz destek olalım yok. Ay valla keşke basja şehirde otursam da hiç yüzünü görmesem diyorum bazen. Var olmaları bile yetiyor sinirleri zıplamayaOyy senin kaynana da baya baya hadsizmiş. Benimki saman altından su yürütür. Yüzüme güler canım kızım falan der, eşim yokken lafını sokar. Bizim evimizin ekonomisine falan burnunu sokar. Ama bak bu evimize karışma işini falan benimle konuşurken yapmaz. Eşimle her Allah'ın günü telefonda konuşurlar, eşimi manipüle ederler karı koca.
Bak yeni doğum yapmışım 5 gün falan olmuş, bebeğin ve benim masraflarımız var hani ilk çocuğumuz olduğu için eksiklerimizi yaşadıkça farkettik ve araştırmadan satın aldık bişeyleri, 2 anne de bizde kaldığı için bol bol alışveriş yapmak durumunda kaldık, ben ameliyatlı olduğum ve sütüm yavaş indiği için iyi beslenmeliyiz diye sebzeyi meyveyi falan en iyisinden bol bol alıyoruz, kirada kalıyoruz, evleneli 1 sene olmuş ki eşim düğünümüzü kendi yaptı babası elini cebine atmadı sağolsun, daha hala onun borçları falan var yani borca gömülmüş durumundayız ki borcumuz olduğunu biliyorlar. Hala daha kadın gelmiş diyor ki "Pazar günü X teyzenin kızının düğünü var, teyze sizin düğünde çeyrek taktı siz de onun kızına çeyrek TAKACAKSINIZ." Eşim de tamam anne dedi. Eşime döndüm, ekonomik durumumuzu göz önünde bulundurup ona göre bişey mi taksak? dedim. Annesi hemen cevap verdi panikle, Hayır hayır onlar size çeyrek taktı sizin de çeyrek takmanız lazım borçlusunuz dedi. Düşün bak bu kadar düşünüyorlar torunlarını oğullarını. Hiç "bu çocukların borcu var, bir de yeni bebekleri oldu, en iyisi ses etmeyelim" demiyorlar. Kaldı ki böyle bi adet de yok yani, bi taraflarından adet uydurmuşlar sırf kendi ceplerinden para çıkmasın diye...
Aynen ya eşim Allah var her lafı söyler hiç susmaz ama kv güler geçer sallamazEşin de hakkaniyetli insanmış. Benimki anasına ağzını açacak da ben de görücem heheeeyyt nerde o günler
He ya illa mıç mıç mıç öpücek o salyasını nefesini insanların suratına değirecek yoksa rahat edemiyor
Yok benimki bana hak veriyor genelde biliyor çünkü annesini. Onunda zoruna gidiyor yaptığı haksızlıklar falan. Ama en iyisi o yokken hallet sen söyleyeceğini söyle aaa annen beni yanlış anlamış kocacımm dersinMevzu eşte bitiyor işte benimkine göre de ben annesini hep yanlış anlıyorum anası aşırı iyi bir insan sorun çıkaran hep benimben artık eşime tek laf etmiyorum annesiyle ilgili kendi kendime halledebildiğim kadar
Hahaha bunu okumadan buna benzer bişey yazdım bendeBence hiç eşleri karıştırmadan halletmemiz lazım madem onlar oğulları yokken laf sokuyo biz de öyle yapcaz şikayet ederse de aa hiç öyle demedim yanlış anlamış tüh falan
Kız bunlar kendi ceplerinden çıkmasın diye bi taraflarından adet uydurdular hiç kendi yapar mıKendi yapsın çeyreği madem sizin yeni çocuğunuz oldu diye sızın adınıza taksın . Anca konuşmayı biliyorlar biraz destek olalım yok. Ay valla keşke basja şehirde otursam da hiç yüzünü görmesem diyorum bazen. Var olmaları bile yetiyor sinirleri zıplamaya
bebeğin başını sıcak tut canım, başından soğuk almasın hiç özellikle. onun dışında burnunu sürekli temizlemekten başka çözüm bilmiyorumErtelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor
benim hamilelikte aşırı yüksekti, şimdi epey düşmüş ama hâlâ referans değerinden yüksekBenim hamilelikte normaldi şu anda yüksek canım
Çok teşekkür ederim sık sık burnunu temizleyeceğim ara sıra nebulizatörden buhar vereyimbebeğin başını sıcak tut canım, başından soğuk almasın hiç özellikle. onun dışında burnunu sürekli temizlemekten başka çözüm bilmiyoruminşallah temizlenip geçer bir an önce. buhar iyi gelebilir belki