2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ya ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?

Ya ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?
Bal sakıncalı toplu iğne başı kadar minnacık reçel değdirebilirsin denemek için sürekli yapma ama

Annemle henüz o kadar vakit geçiremedim de kayınvalide çocuk biberonla beslense kesin alıp evine götürmeye çalışırdı adım kadar eminim

Aynen öyle ne yapıyolarsa bizi çok sevdiklerinden

Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?

Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?
eğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle olunca

Of ben daha kendime bakamıyorum eskiden çok dikkat ederdim şimdi siz diyince fark ettim.
ben de yine bebek için baktırdım değerlerime bebişin b12 düşük çıkınca doktor senin de düşüktür dedi. baktırdım ama 644 çıkmış gayet iyi aslında. bir tek kolesterol yüksek yine

eğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle olunca
Ertelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor

Kendi yapsın çeyreği madem sizin yeni çocuğunuz oldu diye sızın adınıza taksın . Anca konuşmayı biliyorlar biraz destek olalım yok. Ay valla keşke basja şehirde otursam da hiç yüzünü görmesem diyorum bazen. Var olmaları bile yetiyor sinirleri zıplamaya

Aynen ya eşim Allah var her lafı söyler hiç susmaz ama kv güler geçer sallamaz

Yok benimki bana hak veriyor genelde biliyor çünkü annesini. Onunda zoruna gidiyor yaptığı haksızlıklar falan. Ama en iyisi o yokken hallet sen söyleyeceğini söyle aaa annen beni yanlış anlamış kocacımm dersin Madem sen annesini yanlış anlıyormusunya biraz da o seni yanlış anlasinn

Bence hiç eşleri karıştırmadan halletmemiz lazım madem onlar oğulları yokken laf sokuyo biz de öyle yapcaz şikayet ederse de aa hiç öyle demedim yanlış anlamış tüh falan
Hahaha bunu okumadan buna benzer bişey yazdım bende

Kızlar selam biz 2.ay aşılarımızı olduk şimdi uyuttum biraz dinlensin hırpalandı yavrucak. Kalça ultrasonude çektirdik bi sıkıntı yok. Calpol yazdı doktor bakalım inşallah ateş çıkarmaz sizde durumlar nasıl

Kız bunlar kendi ceplerinden çıkmasın diye bi taraflarından adet uydurdular hiç kendi yapar mı zaten normalinde o altını kendisinin yapması lazım, borç bizim falan değil yani onların borcu aslında
Ben evlenmeden önce üzülüyordum başka şehirde yaşicaz diye ama şimdi yatıp kalkıp şükrediyorum iyi ki başka şehirdeyiz yoksa fena kavga ederdim

Ertelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor
bebeğin başını sıcak tut canım, başından soğuk almasın hiç özellikle. onun dışında burnunu sürekli temizlemekten başka çözüm bilmiyorum inşallah temizlenip geçer bir an önce. buhar iyi gelebilir belki

Çok teşekkür ederim sık sık burnunu temizleyeceğim ara sıra nebulizatörden buhar vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…