2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
canım neler olmuş öyle bi anda. bir sakinleşmekte fayda var. sen şu an hâlâ lohusa sayılırsın, çok zor günler geçirdik ve bebek doğunca da hiçbir şey kolaylaşmadı. bunların getirdiği büyük bir yorgunluk ve stres var üzerinde ama bu durumda geri dönülmez kararlar almayın. psikiyatri değil de belki iyi bir psikolog da yardımcı olabilir, hatta belki çift terapisi alırsınız. sen daha önce hiç eşinle büyük sorunlardan bahsetmemiştin diye hatırlıyorum yanılıyor muyum? neden bu kadar sertleşti durum? en önemlisi önce sen iyi ol, sonra da bebişine iyi geleceksin. onun en çok sana ihtiyacı var.

Kilo alımı normal ise hiç kendini sayı hesabı yaparken bulma bence. Belki diğer bebeklerde geceleri az içiyor olabilir . Kaç hafalık doğmuştu rsv bize henüz söylemediler.
27+3 haftalık doğdu canım 30 hafta altına yapıyorlar sanırım rapor çıkıyor çok pahalı bir aşı. Kilo alımı normal. Kabullendim artık çok iştahlı bir bebiş değil ne yapayım

kızlar bugün aylık kontrolümüz vardı bizim ve bebeğimde muhtemelen laringomalazi var. doğduğundan beri hırıltılı, daha doğrusu ıslık gibi bir ses çıkararak nefes alıyor. özellikle de emerken ve uyurken oluyor bu ama hiçbir doktor tanı koymamıştı. prematüre bebeklerde olur denmişti. yeni bir çocuk doktoruna gitmeye başladık, ilk kez o laringomalazi olabilir dedi. genellikle geçici bir şeymiş ama bir tık üzdü ya inşallah tez zamanda geçer. ben zaten çok rahatsız oluyordum o sesten ama ha geçti ha geçecek diye bekliyordum. allahtan emmesine engel olmuyor ama süt yoğun geldiğinde tıkanması filan hep bundanmış. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bizede aynı tanıyı koydular. Benim bebeğim prematüre. Sürekli yaşlı amcalar gibi boğaz temizleme sesi geliyor. Zamanla düzelceğini söylediler.

Bugün kafayı yemek üzereyim kızlar öğlen 12den beri hiç uyumadı uyutuyorum 10dk sonra uyaniyo emip geri uyurdu uyumuyor bugün. Agliyo agliyo yoruldu ağlamaktan galiba gazı var çok yoruldum

Bugün kafayı yemek üzereyim kızlar öğlen 12den beri hiç uyumadı uyutuyorum 10dk sonra uyaniyo emip geri uyurdu uyumuyor bugün. Agliyo agliyo yoruldu ağlamaktan galiba gazı var çok yoruldum
Dün aynı durumdaydık canım öğlen 12 den alsam 9 a kadar hiç uyumadı gece uyudu dayan biraz daha

Kızlar bugün bebeğimi park yatak içinde reflü yatagında olmadan yatırdım çok rahat uyudu acaba böyle devam mı etsem kusması da azaldı emdikten sonra bebiş 2 aylık oldu bugün deneyen varmı
Bende dün ilk defa öyle yatırdım çok rahat yattı bundan sonra öyle yatiracagim

Bizde aşıdan sonra böyle olduk. Bu arada gaz da fazlasıyla mevcut bizde de ben ağrısı vardır diye calpol vermiştim. Gaz için ne kullaniyorsunuz? Karin üstü yatırmakta çok rahatlatıyor ama kriz anlarında hiçbir şey fayda etmiyor maalesef bilirim sabır güç diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…