- 17 Temmuz 2022
- 2.532
- 2.164
- 30
Bence hiç eşleri karıştırmadan halletmemiz lazım madem onlar oğulları yokken laf sokuyo biz de öyle yapcaz şikayet ederse de aa hiç öyle demedim yanlış anlamış tüh falanBen yazdım zannettim inanır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hiç eşleri karıştırmadan halletmemiz lazım madem onlar oğulları yokken laf sokuyo biz de öyle yapcaz şikayet ederse de aa hiç öyle demedim yanlış anlamış tüh falanBen yazdım zannettim inanır mısın
Benim annem başka şehirde ve çalışıyo kadın gelemedi hamileliğimde. Kız kardeşim falan da yok. Kayınvalidem 10 dk mesafede oturuyo karnım burnumda ev temizledim kan ter içinde çocuğun kıyafetlerini yıkadım ütüledim günlerce bi yardıma geleyim demedi. Hamilelikten önce de aramız iyi değildi zaten içten içe biliyorum hiç sevmiyo beni başından beri.Ayyyynen öyle bacım. Gerçekten samimi olsalar, faydaları dokunmuş olsa zaten rahatsız olmayız dediğin gibi. Aksine sevsin diye biz götürür veririz bebeğimizi. Ama bunlar hem ayranım dökülmesin hem kötü şeyler olmasın hesabı babaannecilik oynuyorlar
Kız bizim problemlerimiz çok benziyor Yavrum sevse zaten yardıma gelir gelemese bile nezaketten teklif eder bi yol hal çare bulurdu yani yeter ki yardım etmek istesin.Benim annem başka şehirde ve çalışıyo kadın gelemedi hamileliğimde. Kız kardeşim falan da yok. Kayınvalidem 10 dk mesafede oturuyo karnım burnumda ev temizledim kan ter içinde çocuğun kıyafetlerini yıkadım ütüledim günlerce bi yardıma geleyim demedi. Hamilelikten önce de aramız iyi değildi zaten içten içe biliyorum hiç sevmiyo beni başından beri.
Benim de prematüre doğdu. Biberonla besliyoruz. Aynı senin bebek gibi gece olunca iştahı yok zorla beslemeye çalışıyoruz o da maksimum 50-60 içiyor. Gündüzleri iştahı güzel . Ancak gece 4 saatte bir uyanıyor genelde. Bizim doktorumuz bebek kendi belirlesin dedi.Kızlar bebişleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim oğluşu 4 saat olunca zorla uyandırıyorum. çok az süt içmek istiyor. Emmiyor ben sağarak veriyorum emse daha sık uyanabilir. Uykusu ağır. Akşam 10dan sabah 10a kadar böyle zar zor ara ara 4-5 saatte uyanıyor ama 60ml anca içiyor. Biberonla besleyen annelet sizde nasıl durumlar? Ben artık uyandırmayım acıkınca kalksın diyorum ama yüreğim el vermiyor ya aç kalırsa diye. Bir de prematüre doğdu ondan çok korkuyorum hep bir stres var beslenme konusunda gündüz iyi içiyor ama gece hiç iştahı yok hep uyumak istiyor.
Canım ben geçeceğim çünkü 2 numara bacaklarını çok sıkıyor hep lastik izi oluyor bizimki de 5.650 şu an kilosuBezde 3 numaraya geçen var mı? Şimdi kullandığım 2 numara 3-6 kg 3 numarası 4-10 kg bebiş 5 kiloyu geçti. Bez almam lazım 2 mi alsam 3 mü karar veremiyorum
canım bizim de uykulu bi bebemiz var ama genelde o kadar uzun uyumuyor. az az sık sık uyuyor. prematüre bebekler uykuya düşkün mü oluyor acaba diye düşündüm. gece genelde max. 3 saat uyuyor, sonra da acıkıp ağlıyor. gündüz de hemen hemen öyle.Kızlar bebişleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim oğluşu 4 saat olunca zorla uyandırıyorum. çok az süt içmek istiyor. Emmiyor ben sağarak veriyorum emse daha sık uyanabilir. Uykusu ağır. Akşam 10dan sabah 10a kadar böyle zar zor ara ara 4-5 saatte uyanıyor ama 60ml anca içiyor. Biberonla besleyen annelet sizde nasıl durumlar? Ben artık uyandırmayım acıkınca kalksın diyorum ama yüreğim el vermiyor ya aç kalırsa diye. Bir de prematüre doğdu ondan çok korkuyorum hep bir stres var beslenme konusunda gündüz iyi içiyor ama gece hiç iştahı yok hep uyumak istiyor.
hahaahahaa ya kıyamam çok tanıdık geldi bunlar bizimki de bebek ağlamasın diye yürüyor evin içinde sürekli. ağlayınca istiyorum çünkü. bu arada annem de aynı kjjjfjfj emme vakti geliyor çocuğun, mümkün olsa kendi memesini verecekAyy bu kaynanalar neden böyle ya biz de erkek annesi olduk asla böyle şeyler yapmıcam ilerde gelinime ya. Benim kaynanayı öyle bi korkuttum ki öpemiyo artık onun yanında çocuğu öpmüyorum bak ben bile öpmüyorum diyebilmek için kucağına veriyorum ilk torunu sevsin tabi ama benimkinin de geri vermeme huyu var. Çocuğum acıkıyo veya uykusu geliyo ağlıyo beni istiyo zorla pışpışlıyo yürümeye başlıyo odalara giriyo seni edepsiz yalandan ağlama bakalım falan diyo benden kaçırıyo çocuğu onu kalp kırmadan çözmeye çalışıyorum ama sanırım bir gün sinirlerime hakim olamıcam.
Aynen öyle canımAnlamazlar canım. Duvara anlatsan anlar bunlara vura vura anlatsan gene anlamazlar
Eşim tam tersi onu dinliyor artık.Eşine söyle kizsin annesine ya el kadar cocuk oturur mu tobe yarabbim ne değişik insanlar var
Ne güzel emiyor minik benimki emmediği için uzun uyuyor sanırım.Benim kız 2 saate bir uyanıp 5-6 dakika emip uyuyor. Gaz falan olursa uyanıyor ama tekrar emmek istemiyor. Doğdu doğalı 3 saat uyuduğu nadir
Çok saol canım cevabın için. Demek ki bizim minikler böyle istiyor. Ya dün rsv aşısı oldu sanırım ondan çok uyudu ama genelde 4-4.5 saatte uyanıyor dediğin gibi anca 60-65 arası içiyor. Bana da doktor zorlama dedi de işte ana yüreği aç kaldı diye diye kendimi strese soktum.Benim de prematüre doğdu. Biberonla besliyoruz. Aynı senin bebek gibi gece olunca iştahı yok zorla beslemeye çalışıyoruz o da maksimum 50-60 içiyor. Gündüzleri iştahı güzel . Ancak gece 4 saatte bir uyanıyor genelde. Bizim doktorumuz bebek kendi belirlesin dedi.
Benimki 12m30-06m30 sesiKızlar bebişleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim oğluşu 4 saat olunca zorla uyandırıyorum. çok az süt içmek istiyor. Emmiyor ben sağarak veriyorum emse daha sık uyanabilir. Uykusu ağır. Akşam 10dan sabah 10a kadar böyle zar zor ara ara 4-5 saatte uyanıyor ama 60ml anca içiyor. Biberonla besleyen annelet sizde nasıl durumlar? Ben artık uyandırmayım acıkınca kalksın diyorum ama yüreğim el vermiyor ya aç kalırsa diye. Bir de prematüre doğdu ondan çok korkuyorum hep bir stres var beslenme konusunda gündüz iyi içiyor ama gece hiç iştahı yok hep uyumak istiyor.
Şimdi teyzenin kızı taktiysa çeyrek evet sizde ona çeyrek takmalisiniz ama yoksa takamazsın. Çocuğuna takarsın falan. Ama teyze taktiysa o anne babanın borcu seni bağlamaz.Oyy senin kaynana da baya baya hadsizmiş. Benimki saman altından su yürütür. Yüzüme güler canım kızım falan der, eşim yokken lafını sokar. Bizim evimizin ekonomisine falan burnunu sokar. Ama bak bu evimize karışma işini falan benimle konuşurken yapmaz. Eşimle her Allah'ın günü telefonda konuşurlar, eşimi manipüle ederler karı koca.
Bak yeni doğum yapmışım 5 gün falan olmuş, bebeğin ve benim masraflarımız var hani ilk çocuğumuz olduğu için eksiklerimizi yaşadıkça farkettik ve araştırmadan satın aldık bişeyleri, 2 anne de bizde kaldığı için bol bol alışveriş yapmak durumunda kaldık, ben ameliyatlı olduğum ve sütüm yavaş indiği için iyi beslenmeliyiz diye sebzeyi meyveyi falan en iyisinden bol bol alıyoruz, kirada kalıyoruz, evleneli 1 sene olmuş ki eşim düğünümüzü kendi yaptı babası elini cebine atmadı sağolsun, daha hala onun borçları falan var yani borca gömülmüş durumundayız ki borcumuz olduğunu biliyorlar. Hala daha kadın gelmiş diyor ki "Pazar günü X teyzenin kızının düğünü var, teyze sizin düğünde çeyrek taktı siz de onun kızına çeyrek TAKACAKSINIZ." Eşim de tamam anne dedi. Eşime döndüm, ekonomik durumumuzu göz önünde bulundurup ona göre bişey mi taksak? dedim. Annesi hemen cevap verdi panikle, Hayır hayır onlar size çeyrek taktı sizin de çeyrek takmanız lazım borçlusunuz dedi. Düşün bak bu kadar düşünüyorlar torunlarını oğullarını. Hiç "bu çocukların borcu var, bir de yeni bebekleri oldu, en iyisi ses etmeyelim" demiyorlar. Kaldı ki böyle bi adet de yok yani, bi taraflarından adet uydurmuşlar sırf kendi ceplerinden para çıkmasın diye...
Canım benim oğlan babasına çekmiş bence bir de bazen o kadar uzun uyuyor bazen 3 saat uyuyor. Bir günü bir gününü tutmuyorcanım bizim de uykulu bi bebemiz var ama genelde o kadar uzun uyumuyor. az az sık sık uyuyor. prematüre bebekler uykuya düşkün mü oluyor acaba diye düşündüm. gece genelde max. 3 saat uyuyor, sonra da acıkıp ağlıyor. gündüz de hemen hemen öyle.