2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kız ben de bi anda aydınlandım cocukta değişiklik var ama ne çıkaramıyodum😂 tararken falanda bi değişik eskiden bu kadar kabarmıyodu diorum. Bide rengide açıldı baya acıldıgından öle zannediyordum bi anda düştü jeton😅
Gelsin yeni saçlaaaar🤩. Bu dökülme evresi baya komik oluyor bebeler yeğenlerimden biliyorum🤣

Kızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?

Biz de aşılarımızı olduk bugün :KK43: aşı olanlar geceniz nasıl geçti?
Maşallah bizim çok iyi geçti, darısı sizlere. Sürekli ateşini ölçtüm bi sıkıntı olmadı. Bizde biraz ağırlık yaptı sadece, bir de nerdeyse memeyi hiç bırakmadı ama ağlayıp huzursuzlanmadı şükür 🙏🏻
Kızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
Biz yaptırdık, 2.dozu da 4.ayda olacakmış.

Maşallah bizim çok iyi geçti, darısı sizlere. Sürekli ateşini ölçtüm bi sıkıntı olmadı. Bizde biraz ağırlık yaptı sadece, bir de nerdeyse memeyi hiç bırakmadı ama ağlayıp huzursuzlanmadı şükür 🙏🏻

Biz yaptırdık, 2.dozu da 4.ayda olacakmış.
İnşallah bizim de öyle geçer şimdilik ateş huzursuzluk yok bakalım akşama doğru ne olacak 🙁

Kizlarr merhaba beni unutmusunuzdur büyük ihtimalle 🙂 Bende 17 Eylül de doğum yaptım ikinci kızım oldu sezaryen tabi ilki sezaryen olduğu için.3250 Gr doğdu. Kızım 44 günlük oldu çok şükür iyiyiz biraz uyku sorunumuz var uykuya zor geçiyor özellikle aksamlari gaz da eklenince çok zor uyutuyorum. Buna da şükür geçecek inşaallah bu günler sağlık olsun da. Sizler nasılsınız bayadir bakamadım buraya iki üç gündür okuyorum anca yazabildim

Kızlar ben pazartesi günü regl oldum sandım 3 gün sürdü kesildi acaba adet mi oldum yoksa içte kalanlar mı geldi sizde de oldumu böyle

Biz de aşılarımızı olduk bugün :KK43: aşı olanlar geceniz nasıl geçti?
Sabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.

Sabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.
Ne zaman yaptırdın canım bu ateş huzursuzluk 1 gün mü sürdü yoksa 2-3 güne uzadı mı ?

X