- 19 Temmuz 2023
- 1.184
- 2.027
Fitili uyguladık uyguladığımız an yaptıCanım işe yaramıştır inşallah nasıl bebiş yaptı mı kakasını
Çok şükür yapmış kuzuFitili uyguladık uyguladığımız an yaptı
Yok rengi aynıbizim de iki günde bir filan yapıyor. normalde hardal gibiyken şu an yapınca baya turuncu oluyor. sizin de öyle miydi
İnşallah bir dahaki seferi kendi kendine yaparFitili uyguladık uyguladığımız an yaptı
38i görürsem veririm ben de ne kadar sürede düştü peki ateşi bi daha yükseliyo mu gece uyumıcam ona göreSabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.
bizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galibaBiz de aşılarımızı olduk bugünaşı olanlar geceniz nasıl geçti?
Canım kırmızı-morlukları bilmem ama ablamın 3 çocuğu var 3’ü de aşıdan sonra aşırı sakin olurlardı hep uyurlardı. Hatta kudurdukları zaman aşıya götürelim biz bunları iğne bunları paklıyor diye takılırdıkbizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galiba
Yaa neden öyle oldu acaba alerjisi falan mı vardıbizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galiba
aaa çok sağol canım bunu dediğin içinCanım kırmızı-morlukları bilmem ama ablamın 3 çocuğu var 3’ü de aşıdan sonra aşırı sakin olurlardı hep uyurlardı. Hatta kudurdukları zaman aşıya götürelim biz bunları iğne bunları paklıyor diye takılırdık
İnşallah bakalım bugün henüz yok kaka, tekrar uygulamak zorunda kalmayız diye umuyorumİnşallah bir dahaki seferi kendi kendine yapar
Nasılsınız? Ne dedi doktorlar kan düşüklüğü için ilaç verdiler mi?bizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galiba
Kanguru 4 ay veya 8 kilodan önce önerilmiyor
Doğu pozisyon bacaklar dısa dogru M harfi olacak şekilde. Bazı kangurular yenidogandan itibaren kullanıma uygun.
Bu kanguruya alırken 0-36 ay yazıyordu. Bacaklarının öyle M şeklinde olması sıkıntı değil dimi? Kalçasına zarar vermeyelim.Benim bebeğimde de sarılık vardı ilk 15 gün saatte bir sonraki 15 gün iki saatte bir besledik çok büyük bi meme reddi vardı bizde. 30.gün silikon meme ucuyla o istediği zaman beslemeye başladım. Çok kriz geçirdiğinde kaşık biberonla 30-40cc süt verip yine meme teklif ettim. 32. gün toplu iğne ucu kadar balı mememe sürüp teklif ettik yine sadece o istediğinde besledim zorla uyandırıp beslemedim.
Şimdi maşallah sadece memeden emiyor
Yok kalcaya zarar gelmemesi için m şeklinde olucak ve onurgası da c şeklinde olucakBu kanguruya alırken 0-36 ay yazıyordu. Bacaklarının öyle M şeklinde olması sıkıntı değil dimi? Kalçasına zarar vermeyelim.
Bende şu an öyle yapıyorum ama bazen içim hiç ama hiç rahat etmiyor. Aç kalmış gibi geliyor
hâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorumNasılsınız? Ne dedi doktorlar kan düşüklüğü için ilaç verdiler mi?
göz kenarında kırmızılıklar hemen yarım saat sonra filan oldu. başının üzerindekileri akşam fark ettik. zaten onları fark edince acile gittik. yüzündekiler ağlamaktan kendini sıkmaktan oldu diye düşünmüştüm çünkü 3 aşı çok zorladı, çok direndiYaa neden öyle oldu acaba alerjisi falan mı vardıkaç saat sonra çıktı belirtiler
Aşıya bağlı olduğu kesin mi belki dediğin gibi çok ağlamaktan mı oldu acabagöz kenarında kırmızılıklar hemen yarım saat sonra filan oldu. başının üzerindekileri akşam fark ettik. zaten onları fark edince acile gittik. yüzündekiler ağlamaktan kendini sıkmaktan oldu diye düşünmüştüm çünkü 3 aşı çok zorladı, çok direndi
Canım bi doktora götür istersen ya da düzenli bir doktorunuz varsa fotoğrafını at bence, fazla yeşil geldi bana. Benimki de yapıyor ama böyle açık yeşil değilArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapardı ama bugün iyice koyulasti ve bütün gün yeşil kaka yapti korkmaya başladım bileniniz varmi resim ekliyorum
Gecen cuma yaptırdım sadece o gun aksam atesi oldu baska bisey olmadiNe zaman yaptırdın canım bu ateş huzursuzluk 1 gün mü sürdü yoksa 2-3 güne uzadı mı ?