- 1 Eylül 2022
- 407
- 355
Gelsin yeni saçlaaaarKız ben de bi anda aydınlandım cocukta değişiklik var ama ne çıkaramıyodumtararken falanda bi değişik eskiden bu kadar kabarmıyodu diorum. Bide rengide açıldı baya acıldıgından öle zannediyordum bi anda düştü jeton
Yaptıracağım hem doktorumuz hem de sağlık ocağındaki ebe mutlaka yaptır dedi. 3. Ayda yaptıracağız.Kızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
Yaptırcaz bizKızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
Maşallah bizim çok iyi geçti, darısı sizlere. Sürekli ateşini ölçtüm bi sıkıntı olmadı. Bizde biraz ağırlık yaptı sadece, bir de nerdeyse memeyi hiç bırakmadı ama ağlayıp huzursuzlanmadı şükürBiz de aşılarımızı olduk bugünaşı olanlar geceniz nasıl geçti?
Biz yaptırdık, 2.dozu da 4.ayda olacakmış.Kızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
Öyle yapıcam canımFaydasıni görürsün inşallah eğer geçmezse dediğim yöntemi de uygula aklında bulunsun
Yaptıracağım mutlaka çok önemliKızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
İnşallah bizim de öyle geçer şimdilik ateş huzursuzluk yok bakalım akşama doğru ne olacakMaşallah bizim çok iyi geçti, darısı sizlere. Sürekli ateşini ölçtüm bi sıkıntı olmadı. Bizde biraz ağırlık yaptı sadece, bir de nerdeyse memeyi hiç bırakmadı ama ağlayıp huzursuzlanmadı şükür
Biz yaptırdık, 2.dozu da 4.ayda olacakmış.
Sabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.Biz de aşılarımızı olduk bugünaşı olanlar geceniz nasıl geçti?
Yaptirdim ben karma aşılariyla ayni gün. Kesinlikle yaptirmalisın. Al eczaneden saglık ocaginda agızdan verdilerKızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
Ah çok fazla çok haklı çok şükür ateş yapmamış gelmiş geçmiş olsunCanım koldan verem, bir bacaktan zatürre, bir bacaktan 5li karma. Ateş yapmadı şükür ama baya huzursuz. Şifa olsun kuzulara da önemli değil gerisi
Doğru diyosun hersey ayrı zorHepimizin bi sınavı vat benimki de çene yapısından dolayı memeyi kavrama sorunu yaşıyorsüt var göğüs ucu var emme refleksi var ama bu yüzden mama takviyesi vermek zorundayım
Canım işe yaramıştır inşallah nasıl bebiş yaptı mı kakasınıBugün ben de denedim doktor da önerdi, umarım yarın sabaha yaparbizimkinde huzursuzluk vs yok onu da anlamadım
Ne zaman yaptırdın canım bu ateş huzursuzluk 1 gün mü sürdü yoksa 2-3 güne uzadı mı ?Sabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.
Ben uyutmasan önce 1 çay kaşığı calpol verdim. Gecemiz güzel geçti şükürİnşallah bizim de öyle geçer şimdilik ateş huzursuzluk yok bakalım akşama doğru ne olacak
Ben 3. Ayda menenjitlerle yaptıracağım. Yaptırmanı kesinlikle tavsiye ederim.Kızlar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız bizim doktor bu ay yapalım diyor ?
İnşallah canımİnşallah bizim de öyle geçer şimdilik ateş huzursuzluk yok bakalım akşama doğru ne olacak