Ya var ya en zor konu bu bence. Yazın doğurunca ben bişey giymiyordum, her yer süt oldu. Sütyen giyeyim dedim gümüş kapakla çok sıktı acıdı. Ben atlet giymem sıcakta diye öylesine LCWden emzirme atleti almıştım, en çok onu giydim. Benim normalde göğüs kabım D, hamilelikte E’ye kadar çıktı. 2XL almıştım, anca oluyor göğsüme ama rahat baya. Tek garip şey, farklı renklerde kumaşın türünden midir nedir bambaşka oldu. Ben beyaz almıştım, o çok güzel tok duruyor ama krem rengi ve siyahta sanki bi büyük beden almışım gibi oldu. O yüzden deneyip almakta fayda var.
Ben de ebebekten almıştım hamilelikte, en büyüğü bile çok küçük geldi iade ettim. Emzirme atleti almıştım ordan iyi gibi gelmişti ama kullanınca göğsüm içinde durmuyor
Ben de giymemek istiyorum ama süt oluyor her yer
nasıl çözdün onu?
Aynen öyle oluyo ya bana da sütyensiz gezmek istiyorum ama ıslanıyor kıyafetler. Ben bu kadar terlemezdim bi de, hamilelik ayrı zor geçti emzirme ayrı zor. Terlemekten sıkıntı geldi artık, nerdeyse gidip botoks yaptırıcam koltukaltıma, o derece sinir basıyo
Benim gömlek pijamalarım vardı, onlara göğüs pedi yapıştırıp denedim ama maalesef göğüs aynı yerde durmayınca anlamı olmadı
Ben de atletin içine sıkıştırıyordum ama bıraktım artık kapak takmayı, alıştı gibi uçları çünkü. Bi kere sağarken acıdı gibi oldu, o zamanlar takıyorum sadece. Ama benim ciddi sütyen sorunum var, hala bulamadım doğru sütyeni. Tek umudum kışın bol sweatlerle saklamak