2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bu kanal tıkanıklığından bıktım 😔 bu saat oldu bebeğim 3 saattir uyuyor ben ağrıdan yatamıyorum napayım sürekli tekrarlıyor bu 3. Sefer oldu sol mememin sol tarafı taş gibi oldu açamıyorum bir türlü
Ya benim de bi olan yer tekrar oldu, açıyorum ama orası kronik gibi azıcık saat geçse hemen taş gibi oluyor. Sıcak havlu koydun mu canım? Masajla açmayı dene, ben biraz sıcak biraz masaj, sonrasında sağım ve emzirmeyle açabildim anca 😣

Gaz nasıl olacak anlamadım ya iki buçuk aydır zaten gazlıyız ıkınıyordu ve bacaklarını çekiyordu artık öyle yapmıyor bir haftadır ıkınması felan hep kesildi rahat uyuyor yani gazlı halini de biliyorum çocuğun iki buçuk aydır burnumuzdan getirdi çünkü ne bileyim

İçmeye başlamadan mı ağlıyo biraz içtikten sonra yapıyosa arada gazını almaya çalış canım gazdan yapıyo olabilir
90 ml içiyor mesela 90 ının 60 ını içiyor ya o zamana kadar bişey yok ondan sonra geri kalan 30 da bağırıyor içiremiyorum ağızdan çıkan gazdan bahsediyorsun değil mi ?

Ya benim de bi olan yer tekrar oldu, açıyorum ama orası kronik gibi azıcık saat geçse hemen taş gibi oluyor. Sıcak havlu koydun mu canım? Masajla açmayı dene, ben biraz sıcak biraz masaj, sonrasında sağım ve emzirmeyle açabildim anca 😣
Saatlerdir deniyorum canım bir şişe sıcak su ve masajı bebeğimde uyanmadı pompa ile denedim sağmayı kaç kere açılmadı meme uçlarımı çok acıdı

• Beğen
Reactions: Gao
90 ml içiyor mesela 90 ının 60 ını içiyor ya o zamana kadar bişey yok ondan sonra geri kalan 30 da bağırıyor içiremiyorum ağızdan çıkan gazdan bahsediyorsun değil mi ?
Aynen ağzından çıkan gaz. Bacaklarını çekmese de hava yutuyorsa biberonla içerken o da sinir yapıyor. Bizde de oldu, ağlamaya başlayınca omzuma alıp gazını çıkarıp sakinleşince tekrar emziriyordum. Öyle öyle geçti şimdi, yine arada oluyor ama krize girmiyor artık

Kızlar bu kanal tıkanıklığından bıktım 😔 bu saat oldu bebeğim 3 saattir uyuyor ben ağrıdan yatamıyorum napayım sürekli tekrarlıyor bu 3. Sefer oldu sol mememin sol tarafı taş gibi oldu açamıyorum bir türlü
Benim de sürekli sol memem tıkanıyor bebekten başka hiçbir şey açamıyor :KK43:

Evet beslemenin yarısında gaz çıkarmayı denesene belki işe yarar bir de fazla geliyo olmasın istemiyosa🤔

Ya benim bebe iki gündür sütü içerken biberonla kavga ediyor bağırıyor ağlıyor anlamadım ya iki gün önce hiçbişey yoktu dün başladı ya neden olur anlamadım ki ya tam ıkınması düzelmeye başladı diye sevinirken şimdi yeni bişey çıktı çıldıracağım artık 😫
valla her gün yeni bir şey çıkıyor sonra bir yenisiyle uğraşırken önceki geçmiş oluyor bazen fark etmiyorum bile ne zaman düzeldiğini. bizim de şimdi memeyi tutmakta güçlük başladı. sanki ilk haftada gibiyiz. bir saat memeyle kavga ediyor ağzına alırken. bir kere tuttuktan sonra sorun yok ama. ilk 5 dk mücadele ediyoruz :/ ne yaşıyorlar acaba da böyle oluyor

Ya var ya en zor konu bu bence. Yazın doğurunca ben bişey giymiyordum, her yer süt oldu. Sütyen giyeyim dedim gümüş kapakla çok sıktı acıdı. Ben atlet giymem sıcakta diye öylesine LCWden emzirme atleti almıştım, en çok onu giydim. Benim normalde göğüs kabım D, hamilelikte E’ye kadar çıktı. 2XL almıştım, anca oluyor göğsüme ama rahat baya. Tek garip şey, farklı renklerde kumaşın türünden midir nedir bambaşka oldu. Ben beyaz almıştım, o çok güzel tok duruyor ama krem rengi ve siyahta sanki bi büyük beden almışım gibi oldu. O yüzden deneyip almakta fayda var.

Ben de ebebekten almıştım hamilelikte, en büyüğü bile çok küçük geldi iade ettim. Emzirme atleti almıştım ordan iyi gibi gelmişti ama kullanınca göğsüm içinde durmuyor 🥲

Ben de giymemek istiyorum ama süt oluyor her yer 😣 nasıl çözdün onu?

Aynen öyle oluyo ya bana da sütyensiz gezmek istiyorum ama ıslanıyor kıyafetler. Ben bu kadar terlemezdim bi de, hamilelik ayrı zor geçti emzirme ayrı zor. Terlemekten sıkıntı geldi artık, nerdeyse gidip botoks yaptırıcam koltukaltıma, o derece sinir basıyo 🥲😬

Benim gömlek pijamalarım vardı, onlara göğüs pedi yapıştırıp denedim ama maalesef göğüs aynı yerde durmayınca anlamı olmadı 🥲

Ben de atletin içine sıkıştırıyordum ama bıraktım artık kapak takmayı, alıştı gibi uçları çünkü. Bi kere sağarken acıdı gibi oldu, o zamanlar takıyorum sadece. Ama benim ciddi sütyen sorunum var, hala bulamadım doğru sütyeni. Tek umudum kışın bol sweatlerle saklamak 🥲
ayyynı sorunu yaşıyorum sütyen konusunda. hatta ilk 40 gün baya yazdım buralarda, düzelecek düzelecek dediler 3 ay oldu nerdeyse doğuralı asla düzelmiyor. annem her seferinde neden sütyen takmıyorsun diyor memelerimin sarkmasını görüp ama mümkün değil takmam 🥲 en pahalısından ucuzuna her türlü sütyen denedim toparlayıcı, emzirme, pamuklu, balenli balensiz vs. alt kısmı lastikli olan her şey ağrı yapıyor mememde. oralar sertleşiyor süt yumruları oluşuyor sanki. ayrıca gümüş kapak dışında meme ucuma bir şey temas ederde mahvoluyorum hâlâ. ben çözümü sıkı atlet giymekte buldum. askılı, dar atletlerden giyiyorum evde de dışarıda da. gümüş kapak da içeride duruyor düşmüyor böylece. memeleri de bi dereceye kadar sabitlemiş oluyorum. sadece çok düzgün durması gereken bi elbise giydiysem kısa süreli sütyen takıyorum ama işkence ya 😔

canım emzirmekten başka çözüm yok sanırım. sıcak duş+masaj+emzirme. benim sağma makinası asla açamıyor yine ne varsa bebeğimde var 🥲

Kızlar ya bebişleriniz emerken hareketli mi yoksa hareketsiz bi şekilde sadece emiyor mu? Bizimkinin eli ayağı hiç durmuyor, çoğunlukla gazını da çıkarıyor ama normal mi bu?
bizimki bu ara böyle hareketlendi dediğin gibi eli ayağı durmuyor. gazdan olduğunu düşünüyorum. zaten kakasını da gazını da emerken çıkarıyor. gazı varsa normaldir canım

X