- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bnde 7+1 im benim biraz azaldı ama ilaç kullanıyorum ilk zamanlar çok fazlaydı benimKızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde 7+1 im benim biraz azaldı ama ilaç kullanıyorum ilk zamanlar çok fazlaydı benimKızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
Şekerparesi iyi olsun da. İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim gerçekten elimden gelse her hafta ultrasonla bakacağım şu velede.Evet canım ben yaşadım artık büyüme hızı artıyor kese genişliyor o yüzden bu ağrılar korkma
Yani normal olsun da sorun değil ağrısı vs. Zaten of ölüyorum değil de yani var orda regl öncesi gibi korkuyorum bir şey mi oluyor diye o kadarBnde 7+1 im benim biraz azaldı ama ilaç kullanıyorum ilk zamanlar çok fazlaydı benim
Keşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorumŞekerparesi iyi olsun da. İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim gerçekten elimden gelse her hafta ultrasonla bakacağım şu velede.
Benim de bir sonraki gidişim 3 hafta sonra ayın 24 ünde, yani nasipse 10. haftasında göreceğim minnoşu. Daha şimdiden özledim uygulamadan gördüğüm kadarıyla 10. haftada bayaa insan görüntüsü oluyor. Ay sağlıkla gelsinler vakitlice gelsinler akılları uzuvları sağlıkları yerinde evlatlar alalım kucağımıza Rabbim bu anksiyeteli anaların yardımcısı ol sen aminKeşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorum
Aaaaa aynı benKeşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorum
Aynen canım rahat ol yani varlığını hissettiriyor annesiYani normal olsun da sorun değil ağrısı vs. Zaten of ölüyorum değil de yani var orda regl öncesi gibi korkuyorum bir şey mi oluyor diye o kadar
anladım benim 35 gün adet döngüm mesele yumurtlama günüm daha geç olduğu için bende neredeyse 1 hafta gerideyim sat aynı olan arkadaşlardanNormalde 28 di canım ama ben 10 ay önce doğum yaptım ondan sonra daha adetlerim düzene oturmamıştı geç yada erken geliyordu, ve adet sürelerim bile düzenli değildi
hangi uygulamaKeşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorum
Canım senin daha 7. haftaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu haftalarda normal ama eğer akıntın kokuluysa ve idrar rengin koyuysa bir idrar testi verebilirsin sağlık ocağında. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Gebelikte çok sık olabiliyorYani normal olsun da sorun değil ağrısı vs. Zaten of ölüyorum değil de yani var orda regl öncesi gibi korkuyorum bir şey mi oluyor diye o kadar
Evet canım 7. haftayım daha. Yarın zaten bir idrar testi vereyim diyorum. İdrar rengim koyu değil ancak sanki akıntım bir tık sarıya kaçıyor. Mazallah erkenden yakalansın varsa bile.Canım senin daha 7. haftaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu haftalarda normal ama eğer akıntın kokuluysa ve idrar rengin koyuysa bir idrar testi verebilirsin sağlık ocağında. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Gebelikte çok sık olabiliyor
Aynen kuzum zaten olsan da çok fazla değilse antibiyotik vermiyor doktorlar su içmeyi artırmanı istiyorlar ama için rahatlamış olur en azından. Ben de 7.haftada çok batma ağrı yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Günde 3 litreye çıkardım suyu şimdi yok şükürEvet canım 7. haftayım daha. Yarın zaten bir idrar testi vereyim diyorum. İdrar rengim koyu değil ancak sanki akıntım bir tık sarıya kaçıyor. Mazallah erkenden yakalansın varsa bile.
Çok teşekkür ederim önerin için çok sevindim ben bol bol suyumu içeyim o zaman. Sen şuan kaçıncı haftadasın bebiş de sen de iyisinizdir inşallahAynen kuzum zaten olsan da çok fazla değilse antibiyotik vermiyor doktorlar su içmeyi artırmanı istiyorlar ama için rahatlamış olur en azından. Ben de 7.haftada çok batma ağrı yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Günde 3 litreye çıkardım suyu şimdi yok şükür
İyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.
Amin canım inşallahBenim de bir sonraki gidişim 3 hafta sonra ayın 24 ünde, yani nasipse 10. haftasında göreceğim minnoşu. Daha şimdiden özledim uygulamadan gördüğüm kadarıyla 10. haftada bayaa insan görüntüsü oluyor. Ay sağlıkla gelsinler vakitlice gelsinler akılları uzuvları sağlıkları yerinde evlatlar alalım kucağımıza Rabbim bu anksiyeteli anaların yardımcısı ol sen amin
Hahahaas hatta kontrole gittik geldik geçen günün sonunda yine saat 00:00 oldu uygulamaya giriyorum eşim nasıl gülüyor gerçeğini gördük ya bugün diyor napıcaksın onuAaaaa aynı ben
Söylesem mi acaba biraz fazlahangi uygulama
AHAHAHAHHAHA bu kadar olur 3 uygulamanın 3 ü de aynı. ksfnsdkfSöylesem mi acaba biraz fazla
1. HappyMom
2. Hamilelik +
3. Femometer
Hepsine de bakıyorum
Gerçekten mi ya ben çok abartıyorum diyordumAHAHAHAHHAHA bu kadar olur 3 uygulamanın 3 ü de aynı. ksfnsdkf
Aşkolsun hayatım sen=ben skfdsf happymomdaki günlük mesajlar, femometerdaki takip sistemi ve hamilelik+ 'ın o muhteşem bebek simülasyonu. asla vazgeçemem birinden bileGerçekten mi ya ben çok abartıyorum diyordum