2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim de size iki sorum olacak 5+3 te bir defaya mahsus açık pembe bir akıntım oldu peçeteyle sildiğimde oldu o da doktorum 100 mg progestan verdi günde 2 tane ama tekrar olmadı şuan 6+1 im ve içmeye devam etmeli miyim emin olamadım ya da 1 tane ye mi düşürsem acaba diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

İkinci sorum da keseyi 4+6 da gördük doktorum 2 hafta sonra alttan kalp atışını duyarız diyerek 2 hafta sonrasında çağırdı yani ayın 12 si felan ama biz birkaç gün öncesinde 2- 2 buçuk saatlik bir yolculuk yapmayı düşünüyoruz progestan da kullanıyorum zaten yolculuğun bir riski olur mu bir de yolculuk öncesi kalp atışını duyabilir miyiz acaba ben gitmesem mi dedikçe herkes çok evhamlısın sakınılan göze çöp batar gibi bir ton laf söylüyor biraz da canım sıkıldı açıkçası

Bence de gebeliğin en zor kısmı son bir ayı, ben bide bulantı çekmemiştim o yüzden ilk 3 ayda kötü değildi ama son ay 20 kilo üstü almıştım Zor yürüyordum karnım çok acıkıyordu doktor iri olacak artık doğsa diyordu benim bebe doğmuyordu yer bile sildim o halde hurmadan tiksindim, zaten yatamıyorsun , her gün acaba bugün doğacak mı diye geçiyor, herkes doğdu mu diye soruyor 😂 41 de doğdu ama o kadar çabaya 😅
40+2 dede benim ki doğmuştu 🤣🤣🤣

Merhaba kızlar..İki defa beta hcg için kan verdim 2 gün arayla.İlki 461 çıktı 2 gün sonra artmış mı diye tekrar baktırdım 1894 çıktı.
Geçen sene bir düşük yaşadım.Keseyi gördüm ama kalp atışı için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve yıkıldım.
Bu gebeliğimde kalp atışı için beklemek istedim biraz.Yarın artık ultrasona girmek ve ne durumda olduğumu öğrenmek istiyorum ama kese ve kalp atışını öğrenir miyim sizce? Sata göre 6. haftaya girmiş olmam lazım..

Evet evet tam olarak aynı şeyler ağrı olduğunu hissediyorum ama bu agri hayatımı etkilemiyor yatacak kadar yoğun da bir ağrı değil eşim de beni öyle görünce doktora gidelim diyip duruyor ben de ikilimde kaldım🥰 umarım her şey yolundadır hepimiz için 🙏🏻
Her gidişimde soruyorum doktora çok normal diyor umarım yerinde rahattır bebişlerimiz🥰

Ben de normal doğum istiyordum hep, hala daha istiyorum ama inşallah Allah nasip eder de ikizlerim olursa normal doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum bi yandan 😂
Canım benim msjına denk geldi de senin belli oldu mu ikiz olduğu ay inşallah öyledir 🤭

Ne kusuru kuşum zaten 5-10 dk ya bulantımla birlikte gidiyor o can çekmeleri skfjs :emir_bebek:
senin ki iyiymiş bende unuturum inşallah ben mide bulantısı için prilam kullanıyorum beni biraz rahatlattı eskisi kadar çok olmuyor akşam yemeklerinde oluyor bazen ama içtim içeli kusma yok sadece midem bulanıyor geçiyor

senin ki iyiymiş bende unuturum inşallah ben mide bulantısı için prilam kullanıyorum beni biraz rahatlattı eskisi kadar çok olmuyor akşam yemeklerinde oluyor bazen ama içtim içeli kusma yok sadece midem bulanıyor geçiyor
Mümkün mertebe ilaç içmeden atlatayım diyorum ama 7. haftayı bitireyim böyle 8 bundan beter olursa prilam isterim ben de doktorumdan. :/

Merhaba kızlar..İki defa beta hcg için kan verdim 2 gün arayla.İlki 461 çıktı 2 gün sonra artmış mı diye tekrar baktırdım 1894 çıktı.
Geçen sene bir düşük yaşadım.Keseyi gördüm ama kalp atışı için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve yıkıldım.
Bu gebeliğimde kalp atışı için beklemek istedim biraz.Yarın artık ultrasona girmek ve ne durumda olduğumu öğrenmek istiyorum ama kese ve kalp atışını öğrenir miyim sizce? Sata göre 6. haftaya girmiş olmam lazım..
Merhaba hayırlı olsun inşallah 🥰 genelde 7. Haftada duyduk buradaki arkadaşlarla kalp atışını canım istersen bir hafta daha bekle garanti olsun 🥹

Kızlar benim de size iki sorum olacak 5+3 te bir defaya mahsus açık pembe bir akıntım oldu peçeteyle sildiğimde oldu o da doktorum 100 mg progestan verdi günde 2 tane ama tekrar olmadı şuan 6+1 im ve içmeye devam etmeli miyim emin olamadım ya da 1 tane ye mi düşürsem acaba diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

İkinci sorum da keseyi 4+6 da gördük doktorum 2 hafta sonra alttan kalp atışını duyarız diyerek 2 hafta sonrasında çağırdı yani ayın 12 si felan ama biz birkaç gün öncesinde 2- 2 buçuk saatlik bir yolculuk yapmayı düşünüyoruz progestan da kullanıyorum zaten yolculuğun bir riski olur mu bir de yolculuk öncesi kalp atışını duyabilir miyiz acaba ben gitmesem mi dedikçe herkes çok evhamlısın sakınılan göze çöp batar gibi bir ton laf söylüyor biraz da canım sıkıldı açıkçası
Progestanı doktorun bırak diyene kadar bırakma canım bana kalırsa önemli bir ki onu. Yolculuğuda doktoruna sorarak en sağlıklı karari o verir ama otomobil ile gideceksen mola vererek gideceğiniz için bir sorun olmaz

X