2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bu arada sürekli belirtil
Merhaba hayırlı olsun inşallah 🥰 genelde 7. Haftada duyduk buradaki arkadaşlarla kalp atışını canım istersen bir hafta daha bekle garanti olsun 🥹
Sağol canım❤Ben de kızımın kalp atışını 7.haftada duymuştum ama beta hcg sini hatırlamıyorum.3000 lerdeyken kalp atışı duyuluyor sanırım.Benimki de cuma günü 2000 e yakın çıktı.Burdan tahmin yürüterek yarın ultrasonda kalbini duyabilir diye düşündüm

ben çalışıyorum ve çay içmeyi çok seviyorum. masa başı bir işim olduğu için normalde çalışırken çayı çok tüketiyorum ve şimdide canım sürekli çay içmek istiyor bi yan etkisi olurmu bunun
valla günde 2 3 bardaktan fazlasını önermiyolar yavrucum. içiyosanda ayrıca açık çay içmelisin

Evet evet tam olarak aynı şeyler ağrı olduğunu hissediyorum ama bu agri hayatımı etkilemiyor yatacak kadar yoğun da bir ağrı değil eşim de beni öyle görünce doktora gidelim diyip duruyor ben de ikilimde kaldım🥰 umarım her şey yolundadır hepimiz için 🙏🏻
ya kızlar benim randevum 21 şubattı ya hani doktor bana o tarihten önce bebişi görmek isterseniz yine gelebilirsiniz dedi. bende son zamanlarda baya stresli ani zamanlamalar geçirdim korku panik heyecan. evimizin duvarına araba girdi babannemin üstüne duvar yıkıldı geçen gece çok korktuk sese uyandık uykumuzdan bikaç sarhoş yüzünden😏 ondan öncede iş yerinde stresli zamanlar yaşadım cumartesi randevu alsamda bi bebişi görsem içim rahat etse diyorum bi zararı olurmu ikide birde ama gitmezsemde meraktan daha da strese giricem

Bazen keşke midem bulansaydı da bu kadar yiyemeseydim diyorum. Şimdiden 4 kilo almışım doğurana kadar kesin bidon gibi olurum ben böyle bir iştah olamaz kendimi asla durduramıyorum yemezsem ağlayasım geliyo napcam ben 🤦‍♀️🤦‍♀️

Progestanı doktorun bırak diyene kadar bırakma canım bana kalırsa önemli bir ki onu. Yolculuğuda doktoruna sorarak en sağlıklı karari o verir ama otomobil ile gideceksen mola vererek gideceğiniz için bir sorun olmaz
Yolculuk için kendi doktorum da öyle söylemişti kendi aracınızla sıkıntı olmaz diye ama lekelenme olunca başka doktora gitmiştik o da ilk üç ay önermiyoruz gidersen ben sorumlu değilim dedi bi zaten doktor da bi garipti emin olamadım anlıcan 😅

Bazen keşke midem bulansaydı da bu kadar yiyemeseydim diyorum. Şimdiden 4 kilo almışım doğurana kadar kesin bidon gibi olurum ben böyle bir iştah olamaz kendimi asla durduramıyorum yemezsem ağlayasım geliyo napcam ben 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ben ne ara bir kilo aldım diyordum ama böyle oluyormuş demek ki 🙈 ama bir noktadan sonra yeme isteği geçiyor diye biliyorum canım karbonhidratı azaltmaya çalış daha az porsiyonla sık ye bir şey olmaz inşallah 🥰

Bu arada sürekli belirtil

Sağol canım❤Ben de kızımın kalp atışını 7.haftada duymuştum ama beta hcg sini hatırlamıyorum.3000 lerdeyken kalp atışı duyuluyor sanırım.Benimki de cuma günü 2000 e yakın çıktı.Burdan tahmin yürüterek yarın ultrasonda kalbini duyabilir diye düşündüm
Betayı kendiniz mi istiyorsunuz doktorunuz mu istiyor benden sadece bir defa istediler başka hiçbir test yapmadılar

Ben ne ara bir kilo aldım diyordum ama böyle oluyormuş demek ki 🙈 ama bir noktadan sonra yeme isteği geçiyor diye biliyorum canım karbonhidratı azaltmaya çalış daha az porsiyonla sık ye bir şey olmaz inşallah 🥰
Asla duramıyorum ya çok zor gerçekten sürekli açım doymuyorum fındık fıstık yetmiyo 😄

Ç
ya kızlar benim randevum 21 şubattı ya hani doktor bana o tarihten önce bebişi görmek isterseniz yine gelebilirsiniz dedi. bende son zamanlarda baya stresli ani zamanlamalar geçirdim korku panik heyecan. evimizin duvarına araba girdi babannemin üstüne duvar yıkıldı geçen gece çok korktuk sese uyandık uykumuzdan bikaç sarhoş yüzünden😏 ondan öncede iş yerinde stresli zamanlar yaşadım cumartesi randevu alsamda bi bebişi görsem içim rahat etse diyorum bi zararı olurmu ikide birde ama gitmezsemde meraktan daha da strese giricem
Git gör canım için rahatlasın böyle dediğin gibi daha çok stres olursun 🙏🏻 boşuna bekleme derim ben

Canım benim msjına denk geldi de senin belli oldu mu ikiz olduğu ay inşallah öyledir 🤭
Benim 5 haftalıktan beri ultrasonda çift kese gözüküyor canım. Son kontrolümde de çift kese gözüktü bayağı bariz bir şekilde. Ancak bebeklerin arasında 1 hafta olduğu için keselerin birinde bebek gözükmedi. Küçük bebeğim (gözükmeyen bebeğim) ilerleyen zamanlarda oluşadabilirmiş oluşmayadabilirmiş. Yani şimdilik ikizlere gebeyim 🥹♥️♥️

Canım benim beta 4000 di karından kese görünmedi , bir hafta sonra gittim karından kese göründü 5+1 olarak ölçtü doktor, benim de sat a göre küçük adetim düzensizdi son adetim 12 gün sürmüştü o yüzden bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Evet muhtemelen öyle ama benimki bayaa bi gec döllenme nerdeyse 2 haftalık fark çıkıyor normalde adetlerim düzenli ama grip olmuştum ondan sanırım

Cok geçmiş olsun 💐 kesinlikle git gör için rahat etsin 🥰 hiçbir sorun yoktur da görmüş olursun hem 😍

Canım benim beta 4000 di karından kese görünmedi , bir hafta sonra gittim karından kese göründü 5+1 olarak ölçtü doktor, benim de sat a göre küçük adetim düzensizdi son adetim 12 gün sürmüştü o yüzden bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum
adet döngünüz kaç gün

X