2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
İyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.
Ay sağlıkla alın güzel haberler, doğum gününüzde şimdiden kutlu olsun :KK200:

İyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.
Bende cinsiyet için 19 Martı bekleyebilir miyim diye düşünüp duruyorum ilk evlilik yıldönümümüz o zamana 16 hafta olucaz ama bekleyemem gibi yazarken bile çok geç geldi erkenden öğrenebilirsek öğrenelim 😅

Eklentiler

• Screenshot_20240205-182945.jpg
    Screenshot_20240205-182945.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20240205-182926.jpg
    Screenshot_20240205-182926.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 65
anladım benim 35 gün adet döngüm mesele yumurtlama günüm daha geç olduğu için bende neredeyse 1 hafta gerideyim sat aynı olan arkadaşlardan
Bebek biraz büyüyüp ölçümler netleşince doktorlar da zaten sat ı güncelleyebiliyorlar canım, ileri ki haftalarda duruma göre günceller senin satın bu derler, öyle ilerleriz inşallah

Kızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
Aynıyız cnm bende yok öyle bir ağrı hareket ettiğim için dir galiba akşamları oluyor bende gündüz ağrım olmuyor ani hareket edince sağ tarafıma bıçak saplaniyor sanki birde oturunca hissediyorum ağrıyı

Yolculuk için kendi doktorum da öyle söylemişti kendi aracınızla sıkıntı olmaz diye ama lekelenme olunca başka doktora gitmiştik o da ilk üç ay önermiyoruz gidersen ben sorumlu değilim dedi bi zaten doktor da bi garipti emin olamadım anlıcan 😅
İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle birşey olmaz

X