2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
senin ki iyiymiş bende unuturum inşallah ben mide bulantısı için prilam kullanıyorum beni biraz rahatlattı eskisi kadar çok olmuyor akşam yemeklerinde oluyor bazen ama içtim içeli kusma yok sadece midem bulanıyor geçiyor
Bende aynı ilacı kullanıyorum ne sıklıkla alıyorsunuz

Bazen keşke midem bulansaydı da bu kadar yiyemeseydim diyorum. Şimdiden 4 kilo almışım doğurana kadar kesin bidon gibi olurum ben böyle bir iştah olamaz kendimi asla durduramıyorum yemezsem ağlayasım geliyo napcam ben 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bende acıktığımı başlayan mide bulantısı ile anlıyorum ve yemezsem ogurtu geliyor. Mecburen sık sık yiyorum. Hem kilo aldım hemde bu ikinci gebeliğim karnım daha çabuk çıktı. Bence bulantı daha kötü emzirirken doğru beslenme ile hızlıca veririz kiloları

Günaydın hanımlar. Ben sağlık ocağına geldim hem son proluton iğnemi yaptıracağım inşallah hem de idrar tahlili vereceğim. Ebem de takip için çağırmıştı ona da bilgilerimi vereceğim. Halledeceğim inşallah. Dün bütün gün ince ince ağrım devam etti uzandım dinlendim bugün şükür maşallah yoklar. Ya idrar yolu enfeksiyonuyum ya da bebişim dün hızlı bir atakla büyüdü 😂

Günaydın kızlar hayırlı kandiller 🍀❤️
Aranızda devlet hastanesine muane olmaya giden var mı biz hem özele gidiyoruz hemde devlette kaydımiz olsun istiyoruz ilerisi için. Gebelik kaydı nasıl yapılıyor devlette önceden randevu almama gerek var mı randevusuz olarakta gidebilir miyim

Günaydın hanımlar. Ben sağlık ocağına geldim hem son proluton iğnemi yaptıracağım inşallah hem de idrar tahlili vereceğim. Ebem de takip için çağırmıştı ona da bilgilerimi vereceğim. Halledeceğim inşallah. Dün bütün gün ince ince ağrım devam etti uzandım dinlendim bugün şükür maşallah yoklar. Ya idrar yolu enfeksiyonuyum ya da bebişim dün hızlı bir atakla büyüdü 😂
İdrar tahlili dedikleri şey laboquicki idrara batırmak ve renkli bir şekilde karşılaştırmakmış sdkfjsdjf doktorum yetersiz bu kültür yaptırın şikayetiniz yoksa bol su içerek halletmeye çalışın dedi. Ay amaaaaaan çalışmak bir deeert çalışmamak bir dert. Hayatımın ve vücudumun en büyük olayını yaşıyorum, ona rağmen işe gitmek iş yüzünden gerekli şeyleri aksatıyor muyum kendimi çok yoruyor muyum diye hissetmek. Valla bugün ters ve duygusal günümdeyim :KK43:

İdrar tahlili dedikleri şey laboquicki idrara batırmak ve renkli bir şekilde karşılaştırmakmış sdkfjsdjf doktorum yetersiz bu kültür yaptırın şikayetiniz yoksa bol su içerek halletmeye çalışın dedi. Ay amaaaaaan çalışmak bir deeert çalışmamak bir dert. Hayatımın ve vücudumun en büyük olayını yaşıyorum, ona rağmen işe gitmek iş yüzünden gerekli şeyleri aksatıyor muyum kendimi çok yoruyor muyum diye hissetmek. Valla bugün ters ve duygusal günümdeyim :KK43:
Al benden de o kadar yavrum. İşe gelip giderken dinlenmeyi, sakin kalmayı, hatta uyku aralıklarımı, kendime ayıracagım bebegime ayıracagım zamanları, herşeyi yok ediyomuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da çalışmak zorundayım zaman çok değişti. İnşallah geçende bahsettigim gibi evden çalışma işi halolursa benim için daha iyi olucak hem esnek saatler. Hayırlı kandiller bu arada hepinize🥰

Al benden de o kadar yavrum. İşe gelip giderken dinlenmeyi, sakin kalmayı, hatta uyku aralıklarımı, kendime ayıracagım bebegime ayıracagım zamanları, herşeyi yok ediyomuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da çalışmak zorundayım zaman çok değişti. İnşallah geçende bahsettigim gibi evden çalışma işi halolursa benim için daha iyi olucak hem esnek saatler. Hayırlı kandiller bu arada hepinize
Hayırlı kandiller canım sana da 🥰 evden çalışma işin olsa süper olur gerçekten, benimki imkansız ama çok isterdim evden çalışma opsiyonunu ben de :KK43:

Günaydın kızlar hayırlı kandiller 🍀❤️
Aranızda devlet hastanesine muane olmaya giden var mı biz hem özele gidiyoruz hemde devlette kaydımiz olsun istiyoruz ilerisi için. Gebelik kaydı nasıl yapılıyor devlette önceden randevu almama gerek var mı randevusuz olarakta gidebilir miyim
Canım sen nerde oturuyorsun ben devlet hastanesine sordum geçenlerde kadın doğum için randevusuz gelemezsiniz dedi istersen arayıp öğren yada bi ara sor Antalyada yım bu arada

Bende acıktığımı başlayan mide bulantısı ile anlıyorum ve yemezsem ogurtu geliyor. Mecburen sık sık yiyorum. Hem kilo aldım hemde bu ikinci gebeliğim karnım daha çabuk çıktı. Bence bulantı daha kötü emzirirken doğru beslenme ile hızlıca veririz kiloları
Benim vücudum çok çabuk kilo alıyo zaten ben hiç şaşırmadım ama vermek zor olcak😄

X