- 11 Ocak 2024
- 161
- 106
- 28
İnşallah canım teşekkür ederim ,İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle birşey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım teşekkür ederim ,İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle birşey olmaz
Belli olmuyor benim değerim 8,400 kese bir hafta sonra çağırdı öyle göründü vajinal muayeneye rağmen1500-2000 aralığında kese görünüyor değerinizi takip edin bence sürekli kan vermek de çok zor 4 günde 1 filan verebilirsiniz
Bende aynı ilacı kullanıyorum ne sıklıkla alıyorsunuzsenin ki iyiymiş bende unuturum inşallah ben mide bulantısı için prilam kullanıyorum beni biraz rahatlattı eskisi kadar çok olmuyor akşam yemeklerinde oluyor bazen ama içtim içeli kusma yok sadece midem bulanıyor geçiyor
Bende acıktığımı başlayan mide bulantısı ile anlıyorum ve yemezsem ogurtu geliyor. Mecburen sık sık yiyorum. Hem kilo aldım hemde bu ikinci gebeliğim karnım daha çabuk çıktı. Bence bulantı daha kötü emzirirken doğru beslenme ile hızlıca veririz kilolarıBazen keşke midem bulansaydı da bu kadar yiyemeseydim diyorum. Şimdiden 4 kilo almışım doğurana kadar kesin bidon gibi olurum ben böyle bir iştah olamaz kendimi asla durduramıyorum yemezsem ağlayasım geliyo napcam ben
İdrar tahlili dedikleri şey laboquicki idrara batırmak ve renkli bir şekilde karşılaştırmakmış sdkfjsdjf doktorum yetersiz bu kültür yaptırın şikayetiniz yoksa bol su içerek halletmeye çalışın dedi. Ay amaaaaaan çalışmak bir deeert çalışmamak bir dert. Hayatımın ve vücudumun en büyük olayını yaşıyorum, ona rağmen işe gitmek iş yüzünden gerekli şeyleri aksatıyor muyum kendimi çok yoruyor muyum diye hissetmek. Valla bugün ters ve duygusal günümdeyimGünaydın hanımlar. Ben sağlık ocağına geldim hem son proluton iğnemi yaptıracağım inşallah hem de idrar tahlili vereceğim. Ebem de takip için çağırmıştı ona da bilgilerimi vereceğim. Halledeceğim inşallah. Dün bütün gün ince ince ağrım devam etti uzandım dinlendim bugün şükür maşallah yoklar. Ya idrar yolu enfeksiyonuyum ya da bebişim dün hızlı bir atakla büyüdü
Al benden de o kadar yavrum. İşe gelip giderken dinlenmeyi, sakin kalmayı, hatta uyku aralıklarımı, kendime ayıracagım bebegime ayıracagım zamanları, herşeyi yok ediyomuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da çalışmak zorundayım zaman çok değişti. İnşallah geçende bahsettigim gibi evden çalışma işi halolursa benim için daha iyi olucak hem esnek saatler. Hayırlı kandiller bu arada hepinizeİdrar tahlili dedikleri şey laboquicki idrara batırmak ve renkli bir şekilde karşılaştırmakmış sdkfjsdjf doktorum yetersiz bu kültür yaptırın şikayetiniz yoksa bol su içerek halletmeye çalışın dedi. Ay amaaaaaan çalışmak bir deeert çalışmamak bir dert. Hayatımın ve vücudumun en büyük olayını yaşıyorum, ona rağmen işe gitmek iş yüzünden gerekli şeyleri aksatıyor muyum kendimi çok yoruyor muyum diye hissetmek. Valla bugün ters ve duygusal günümdeyim
Hayırlı kandiller canım sana da evden çalışma işin olsa süper olur gerçekten, benimki imkansız ama çok isterdim evden çalışma opsiyonunu ben deAl benden de o kadar yavrum. İşe gelip giderken dinlenmeyi, sakin kalmayı, hatta uyku aralıklarımı, kendime ayıracagım bebegime ayıracagım zamanları, herşeyi yok ediyomuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da çalışmak zorundayım zaman çok değişti. İnşallah geçende bahsettigim gibi evden çalışma işi halolursa benim için daha iyi olucak hem esnek saatler. Hayırlı kandiller bu arada hepinize
Canım sen nerde oturuyorsun ben devlet hastanesine sordum geçenlerde kadın doğum için randevusuz gelemezsiniz dedi istersen arayıp öğren yada bi ara sor Antalyada yım bu aradaGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Aranızda devlet hastanesine muane olmaya giden var mı biz hem özele gidiyoruz hemde devlette kaydımiz olsun istiyoruz ilerisi için. Gebelik kaydı nasıl yapılıyor devlette önceden randevu almama gerek var mı randevusuz olarakta gidebilir miyim
Gecelere 2 tane içip uyuyorum sizBende aynı ilacı kullanıyorum ne sıklıkla alıyorsunuz
Valla ben cumartesi günü magnum olandan eşimle aldım yedim.1 kerelik olsun dedik ama zararı oldugunu ben zannetmem bilgisi olan varmı kızlarCanım dondurma çekti. Yiyebiliyor muyuz değerli hamişler şubat şubat halime bak
Yaaa bn izmirdeyim canım randevu bulmaya çalışayım o zaman benCanım sen nerde oturuyorsun ben devlet hastanesine sordum geçenlerde kadın doğum için randevusuz gelemezsiniz dedi istersen arayıp öğren yada bi ara sor Antalyada yım bu arada
Dondurmanin zararı olmaz ya şekerli olduğu için çok yememek lazım sadece başka zararı olacağını sanmmCanım dondurma çekti. Yiyebiliyor muyuz değerli hamişler şubat şubat halime bak
Arttırıyorum Dr. Banu Çiftçi uygulaması da var ben deAHAHAHAHHAHA bu kadar olur 3 uygulamanın 3 ü de aynı. ksfnsdkf
Napalım kardeşim onu da indiririz napalımArttırıyorum Dr. Banu Çiftçi uygulaması da var ben de
Ben de 6+2yim. Azaldı ama hala var regl olacakmışım gibi ağrılarım. Doktorum onlar gaz sancısı çok normal dediKızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
Benim vücudum çok çabuk kilo alıyo zaten ben hiç şaşırmadım ama vermek zor olcakBende acıktığımı başlayan mide bulantısı ile anlıyorum ve yemezsem ogurtu geliyor. Mecburen sık sık yiyorum. Hem kilo aldım hemde bu ikinci gebeliğim karnım daha çabuk çıktı. Bence bulantı daha kötü emzirirken doğru beslenme ile hızlıca veririz kiloları