2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    216
Kızlar ya bizim bi sorunumuz var. Gece bebeğimin burnundan (ciğerinden değil genzinden) hırıl hırıl sesler geliyor, mukustan dolayı nefesi tıkanıyor, ememiyor ememeyince ağlıyor öyle olunca bi burun deliğinden serum fizyolojik sıkarken diğerinden aspiratör ile çekiyoruz anca öyle rahatlıyor sonra ertesi gece bi daha.. Gün içinde genizi dolunca aspiratör ile temizleyeyim diyorum (SF'yi sadece gece genizi çok dolunca kullanıyoruz) ama bu sefer de aspiratör ile pek bişey çıkaramıyorum. Çocuğun sinüsleri doluyor, bebek olmasa şöyle bi genzini çekip tükürse afedersiniz rahatlayacak. Tecrübeli annelerim, öneriniz var mı?
aynı şeyi yazmaya gelmiştim 🥲 +1
 
Benim cuma günü randevum var ☺️ Spiral sorucam da hiç oraya dokundurasım yok 🫠 Spiral kullanan ya da taktıracak olan var mı? Memnun musunuz, sıkıntısı yan etkisi var mı?
Bende artık hiç bir daha ordan muayene olmak istemiyorum zaten zar zor çatı muayenesi oldumm tekrarı istemiyorum 😂 Nasıl korunmam gerekiyor hiç bilmiyorum 10 aydır eşim de kurudu artık 🤣🤣 geçen bi sor bakalım dedi nasıl koruncan diye ama karar veremiyorum  Uzun bi süre ikinci düşünmüyorum
 
X