Tırnakla yapma cok acıyo ben denemiştim iğne acıtmıyoiğneyi ateşte ısıtıp mı deldin? doktora gitmek istemiyorum ya vaktim de yok onun için gitmeye ama iğneyle yapmaya korkuyorum kenarından tırnağımla kaldırsam mikrop kapar mı acaba of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnakla yapma cok acıyo ben denemiştim iğne acıtmıyoiğneyi ateşte ısıtıp mı deldin? doktora gitmek istemiyorum ya vaktim de yok onun için gitmeye ama iğneyle yapmaya korkuyorum kenarından tırnağımla kaldırsam mikrop kapar mı acaba of
şimdi garmastan pomad aldım eczaneden. önce tuzlu suyla yıkayıp sonra da bu kremden sürücem. her yerde aşırııı övmüşler bi umutlandım belki işe yarar buraya yazarım işe yararsa ama olmazsa yarın patlatıcamTırnakla yapma cok acıyo ben denemiştim iğne acıtmıyo
bu arada resmen aydınlandım, çocuğum iki gündür emiyor emiyor ağlıyor ben de diyorum derdi ne. meğer süt incisi varmış memede muhtemelen tıkalı olduğu için süt gelmiyor bebiş de doymuyorduBende bekledim ama patlatamadı karnıda doymadı çok ağladı internette doktor steril bir iğne ile deler yazıyordu benim göğsümde kızarıp ateş gibi olunca gözümü karartıp yaptım ama sen istersen doktora git ben bekleyemedim.
Tuzlu suyu iyi arındır meme reddi yapabilirşimdi garmastan pomad aldım eczaneden. önce tuzlu suyla yıkayıp sonra da bu kremden sürücem. her yerde aşırııı övmüşler bi umutlandım belki işe yarar buraya yazarım işe yararsa ama olmazsa yarın patlatıcam
Bide tazyikli gelebiliyo ozamanlar. Oda rahatsız edebiliyoöusbu arada resmen aydınlandım, çocuğum iki gündür emiyor emiyor ağlıyor ben de diyorum derdi ne. meğer süt incisi varmış memede muhtemelen tıkalı olduğu için süt gelmiyor bebiş de doymuyordu
Ben iki memeyi emzirdikten sonra 30 ml mama takviye veriyorum ama her seferinde değil genelde geceleriArkadaslar mama takviyeli besleme yapan var mi? Bebegim memeyi bos emiyor bu nedenle hem sut sagiyorum hemde mama takviyesi yapiyorum. 5 ogun sut 5 ogun mama gibi. Aybi durumdamoldugum arkadaslarim var mi? Nasil memeden emmesini saglarim
Sağlık ocağında 3900 çıktı ama zıbınla bezi düşüyorum 3600 dedi çok düştü bence güvenemedim doğruluğuna1 aylık kontrollerinizde bebkler kaç kg çikti kızlar
Çok belirgin bi şey mi bu süt incisi nasıl anlıcazbu arada resmen aydınlandım, çocuğum iki gündür emiyor emiyor ağlıyor ben de diyorum derdi ne. meğer süt incisi varmış memede muhtemelen tıkalı olduğu için süt gelmiyor bebiş de doymuyordu
Bizim yarın aşımız var, bakalım kaç çıkacak. 40 günlük olunca da doktora götüreceğim genel muayeneye1 aylık kontrollerinizde bebkler kaç kg çikti kızlar
belirgin canım, meme ucunda su toplamış gibi minik bi şişkinlik oluyor içi beyaz oluyor genelde. meme ucunda öyle bi beyazlık olsa fark edersinÇok belirgin bi şey mi bu süt incisi nasıl anlıcaz
4400 olmuş benm kız çok mu ne sankiSağlık ocağında 3900 çıktı ama zıbınla bezi düşüyorum 3600 dedi çok düştü bence güvenemedim doğruluğuna
Bu krem sayesinde hiç yara olmadı benim göğüsler hastanede hemşire önermişti aldım azıcık acıyınca hemen sürüyordum hiç yara olmadan iyileşiyorduşimdi garmastan pomad aldım eczaneden. önce tuzlu suyla yıkayıp sonra da bu kremden sürücem. her yerde aşırııı övmüşler bi umutlandım belki işe yarar buraya yazarım işe yararsa ama olmazsa yarın patlatıcam
Neyle besliyonuz bacım bu bebeleri4400 olmuş benm kız çok mu ne sanki
Anne sütü sadece hatta burda yazılanlar kadar da çok uzun süreler emmiyor en fazla 30 dk , ama süt çok geliyor sanırım ki dünden beri acı çekiyorum 3250 çıkmıştık hastanedenNeyle besliyonuz bacım bu bebeleri
Oh maşallah tontiğw hiç çok değil benim oğlum çok kilo kaybetti yeni toparlıyo :)4400 olmuş benm kız çok mu ne sanki
Beyaz değilde minik şeffaf gibi sanki ama dediğiniz şey değil sanırım bubelirgin canım, meme ucunda su toplamış gibi minik bi şişkinlik oluyor içi beyaz oluyor genelde. meme ucunda öyle bi beyazlık olsa fark edersin
Sorma kuşum ya acısı da baya gidiyor sağsak çok süt birikiyor bebek boşaltamadığında ağrı yapıyor emzirmek ne kadar emiyor bilemiyoruz emzirmekte zormuşBen de iğneyi kolonyagı döküp patlatıyorum. Sıkmayla falan patlatamadım acıyoda üstelik
ay gerçekten mi ya? ben de hamilelikten beri duymuştum ama yıkanması gerekiyor diye bunu değil de lansinohu tercih etmiştim. lansinoh hiçbir işime yaramadı benim:/ bu yarar inşallah. peki nasıl sürüyorsun bunu? yani üstüne gümüş kapak filan kapatıyor musun ya da ped mi koyuyorsun?Bu krem sayesinde hiç yara olmadı benim göğüsler hastanede hemşire önermişti aldım azıcık acıyınca hemen sürüyordum hiç yara olmadan iyileşiyordu
Kuşum söyleme şöyle şeyler bak nazar olucak minnoşum ben ağzımı açıyorum hop işler tersine dönüyor. Birinin yanında emzirdim 2 gün mastit acısı yaşadım konu bebişse fazla anlatma4400 olmuş benm kız çok mu ne sanki