Benim de tam ortadaBenimki nerde tam ortada gibi
Bende 22 Şubat'ta gidiyorum 12+3 olucakayy kızlar bende 21 şubatta gideyim o zaman12. Haftam oluyor kuzenim bu hafta 12. Haftasında gitti cinsiyetini de öğrendi
Ben 7. Haftada gitmiştim ama doktor söylemedi kaç olduğunu burda yazıyor mu anlamıyorum daBaşka kalp atışına giden oldu mu kızlar 6.haftalarda veya 7 de.Bakalım tutacak mı burda kalsın yorumlar cinsiyet zamanı
Canım ben ilk kullandığımda ishal olmuştum 1 hafta kadar da sürdü. Sonra biraz kuru beslenmeyle toparladım şükür. Sıkıntı yapma, kabız olmaktan daha iyi bana inan sadece sıvı alımına dikkat et arada mineral almak için sade soda falan içKızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni
Canım bazıları alttaki sayılardan anlıyor da onu bilmiyorum ben.biizm kağıtta bpm diyr bi yerdi samırkm ordan baktımBen 7. Haftada gitmiştim ama doktor söylemedi kaç olduğunu burda yazıyor mu anlamıyorum da
ben gittigimde 11. hafta olmuş olcak cinsiyeti belli olmazmıBende 22 Şubat'ta gidiyorum 12+3 olucak
VE O UZANTI PLESANTA DEİLSEKIZLAR AÇIKLIYORUM TEORİYİ CİNSİYET İÇİN : EĞER BİR UZANTI GÖRÜRSE DOKTOR ERKEKTİR YOK GÖREMEZSE KIZDIR
olabilir bence benim 12. haftada belli olmustu.12+0 veya 12+1 diben gittigimde 11. hafta olmuş olcak cinsiyeti belli olmazmı
tam tersi sıkıntıdayımKızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni
İhtimal olarak belki ama kesin söylemeyemz diye düşünüyorum bide bakalım bebişlerimiz hazır mı gösterneyeben gittigimde 11. hafta olmuş olcak cinsiyeti belli olmazmı
Ay her şeyden korkar oldum ya çok zormuş annelikCanım ben ilk kullandığımda ishal olmuştum 1 hafta kadar da sürdü. Sonra biraz kuru beslenmeyle toparladım şükür. Sıkıntı yapma, kabız olmaktan daha iyi bana inan sadece sıvı alımına dikkat et arada mineral almak için sade soda falan iç
Yaa herkes kabız olmuş ben 8. Haftamdayım hiç kabız olmadımtam tersi sıkıntıdayım
Canım sol üstte 120 hz yazan sanırım yanlış bilmiyosam :)Ben 7. Haftada gitmiştim ama doktor söylemedi kaç olduğunu burda yazıyor mu anlamıyorum da
Kızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmiİhtimal olarak belki ama kesin söylemeyemz diye düşünüyorum bide bakalım bebişlerimiz hazır mı gösterneye
Aman aman dilini ısır maşallah de bende yeni kurtulur gibiyim kabızlıktan felaket bişi allah korusunYaa herkes kabız olmuş ben 8. Haftamdayım hiç kabız olmadımkesin kendime nazar değdircem bak kesin
Mayonezsiz yoğurtla yapabilirisn çok canın çektiyse öyle de güzel oluuoKızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi
İnşallah olmaz ya sizinki de hemen geçer umarımAman aman dilini ısır maşallah de bende yeni kurtulur gibiyim kabızlıktan felaket bişi allah korusun
Benim oğlanın ilk kese yuvarlaktı bunun ki fasülye gibi tutunsam mı o noktayaBenek plesantanın sagında olunca erkek diyorlar. Herkes herşeyi diyor ben artık pes ettüm
Banada doktorum direk fetal dna önerdi hiç bilgim yok kızlar nasıl yapalımBizim doktorumuz çok tatlı o yüzden rahatlıkla gidiyorum istediğin zaman gel diyorAma artık 3 hafta beklicem ikili tarama zamanı giderim 12. Haftamda
Geçen sene 2023 net erkek senesiydi ya ben dahil çevremde hep oğlan duydum oğlan oldu, bu sene de kız olsun o benim işime geliyorBu sene kız senesi veya erkek senesi meselesine inanıyor musunuz kızlar ? Mesela geçen sene erkek senesiymiş bu sene kız senesi