2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Başka kalp atışına giden oldu mu kızlar 6.haftalarda veya 7 de.Bakalım tutacak mı burda kalsın yorumlar cinsiyet zamanı
Ben 7. Haftada gitmiştim ama doktor söylemedi kaç olduğunu burda yazıyor mu anlamıyorum da

Eklentiler

• 5BA0DAF9-9B24-4FFD-83E7-D8404412E6A5.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni
Canım ben ilk kullandığımda ishal olmuştum 1 hafta kadar da sürdü. Sonra biraz kuru beslenmeyle toparladım şükür. Sıkıntı yapma, kabız olmaktan daha iyi bana inan sadece sıvı alımına dikkat et arada mineral almak için sade soda falan iç

Ay her şeyden korkar oldum ya çok zormuş annelik dikkat edicem çok teşekkür ederim

İhtimal olarak belki ama kesin söylemeyemz diye düşünüyorum bide bakalım bebişlerimiz hazır mı gösterneye
Kızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…