Ah herkes aynı sorundan muzdaripmişiz. İnşallah evden çalışna işine geçeceğim aksi halde olmayacakBu tuvalet sorunu bir tek bende var sanıyordum. Bazen abartmıyorum 10 dakikada bir gidiyorum. Diğer meseleye gelecek olursak evden çalışma gibi bir imkanın varsa harikaolur tabi senin için
Evet 120 dediSenin de sanki 120 mi yazıyor bpm denen kalp atışı sayısı demek bana da 114 demişti 2 gün önce canım bakalım tutacak mı
120 ama haftasına göre değişmez mi acabaCanım kalp atışı 140 altıya erkek deniyor sana kaç dendi
Ayy benimde 21 şubattaaaBende 8. haftama girdim 21 şubatta randevum var acaba gitsem de bebişimi görsemmi herşey yolunda mı diye randevudan önce diyorum
Kız zaten 140 a kadar ölçüyolar diye biliyorum ben. Normal aralık olarak yaniCanım kalp atışı 140 altıya erkek deniyor sana kaç dendi
Benek plesantanın sagında olunca erkek diyorlar. Herkes herşeyi diyor ben artık pes ettümLinakiz normalde 6+4 du ultrason görüntüsüne göre 6+5 haftalık kalp atışını duyduk çok şükür kızlar keseye göre tahmin yapanlariniz varsa bakabilir misiniz
Benimki nerde tam ortada gibiBenek plesantanın sagında olunca erkek diyorlar. Herkes herşeyi diyor ben artık pes ettüm
Plasentayla bebeği nasıl ayırt edicez anlamadım çok merak ediyorum yaBenek plesantanın sagında olunca erkek diyorlar. Herkes herşeyi diyor ben artık pes ettüm
Belli olmuyor geçen sene temmuz anneleri deydim her sorduğum erkek diyordu bakalım bu sene ne olucak cinsiyetlerBu sene kız senesi veya erkek senesi meselesine inanıyor musunuz kızlar ? Mesela geçen sene erkek senesiymiş bu sene kız senesi
Heralde sol üstteki plesantaPlasentayla bebeği nasıl ayırt edicez anlamadım çok merak ediyorum ya
Bebek neresjnde sağında mi solunfa mi nasıl anlicaz benim kafam almıyor bunlarıHeralde sol üstteki plesanta
Ben de çok dikkat etmeye başladım.. Kucağıma alırken, arabasına yerleştirirken karnıma yüklenmemeye çalışıyorum.Bugün parkta yordu beni ama.Çok hareketli ve sürekli peşinde koşturdum.Allaha emanetiz artıkMerhaba ben de alıyorum kucağıma ama genel olarak otururken gel kucağıma falan diyorum ayaktayken almayı azaltmaya çalışıyorum. Doktorum çok sorun olmaz ama uzun süreli taşımasan daha iyi olur dedi bana. İlgi konusuna gelirsek, gerçekten hissetmiş gibi sürekli benimle hiç oynamıyorsun diye yanıma geliyor, oysa günümün çoğunu ona ayırıyorum
ayy kızlar bende 21 şubatta gideyim o zamanAyy benimde 21 şubattaaa
ayy aynı gün gidelimmmayy kızlar bende 21 şubatta gideyim o zaman12. Haftam oluyor kuzenim bu hafta 12. Haftasında gitti cinsiyetini de öğrendi
KIZLAR AÇIKLIYORUM TEORİYİ CİNSİYET İÇİN : EĞER BİR UZANTI GÖRÜRSE DOKTOR ERKEKTİR YOK GÖREMEZSE KIZDIRBenimki nerde tam ortada gibi
Yok canım olur mu 140 üzeri de çok varKız zaten 140 a kadar ölçüyolar diye biliyorum ben. Normal aralık olarak yani
İlk öğrendiğinde kaçsa onu dikkate alın diyorlar bu kadınlar Kulübü de biraz bakın ben dün gezindim boş zaman çok120 ama haftasına göre değişmez mi acaba
Plasenta yı bulmak imkansız gibi ben föremihorum mesela canım dışarda parlak olan yer yazıyordu ramzi diye bir teori varBenek plesantanın sagında olunca erkek diyorlar. Herkes herşeyi diyor ben artık pes ettüm