2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bu tuvalet sorunu bir tek bende var sanıyordum. Bazen abartmıyorum 10 dakikada bir gidiyorum :KK53:. Diğer meseleye gelecek olursak evden çalışma gibi bir imkanın varsa harikaolur tabi senin için
Ah herkes aynı sorundan muzdaripmişiz. İnşallah evden çalışna işine geçeceğim aksi halde olmayacak

Bu sene kız senesi veya erkek senesi meselesine inanıyor musunuz kızlar ? Mesela geçen sene erkek senesiymiş bu sene kız senesi :halay:
Belli olmuyor geçen sene temmuz anneleri deydim her sorduğum erkek diyordu bakalım bu sene ne olucak cinsiyetler ☺️🤣🤣🤣

Kızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni 🤢

Merhaba ben de alıyorum kucağıma ama genel olarak otururken gel kucağıma falan diyorum ayaktayken almayı azaltmaya çalışıyorum. Doktorum çok sorun olmaz ama uzun süreli taşımasan daha iyi olur dedi bana. İlgi konusuna gelirsek, gerçekten hissetmiş gibi sürekli benimle hiç oynamıyorsun diye yanıma geliyor, oysa günümün çoğunu ona ayırıyorum😕
Ben de çok dikkat etmeye başladım.. Kucağıma alırken, arabasına yerleştirirken karnıma yüklenmemeye çalışıyorum.Bugün parkta yordu beni ama.Çok hareketli ve sürekli peşinde koşturdum.Allaha emanetiz artık🥰

Başka kalp atışına giden oldu mu kızlar 6.haftalarda veya 7 de.Bakalım tutacak mı burda kalsın yorumlar cinsiyet zamanı 😂

X