Ben mayonezlide yiyorum ne olcak kiMayonezsiz yoğurtla yapabilirisn çok canın çektiyse öyle de güzel oluuo
Mayonezin içinde çiğ yumurta var salmonella kapabilirsin bebek için çok kötü olur yememen lazımBen mayonezlide yiyorum ne olcak ki
Testim yapılmıştı salı günü sorun çıkmadı daha yemiyim bari. Ketçap yasakmı ?Mayonezin içinde çiğ yumurta var salmonella kapabilirsin bebek için çok kötü olur yememen lazım
Ketçap yasak değil galiba ama çok tüketilmesi önerilmiyo diye biliyorum. Vegan mayonezler var yumurtasız onları yiyebilirsinTestim yapılmıştı salı günü sorun çıkmadı daha yemiyim bari. Ketçap yasakmı ?
Tamam kuzuumKetçap yasak değil galiba ama çok tüketilmesi önerilmiyo diye biliyorum. Vegan mayonezler var yumurtasız onları yiyebilirsin
Ben de öyle anladım bir tek o var çünküCanım sol üstte 120 hz yazan sanırım yanlış bilmiyosam :)
Bakalım tutacak mıİlk öğrendiğinde kaçsa onu dikkate alın diyorlar bu kadınlar Kulübü de biraz bakın ben dün gezindim boş zaman çok
Biraz zor ogrenicez cinsiyeti galibaBenim de tam ortada
Erkek bebek olunca 11 Haftadan sonra söylenmeye basliyor cnm kızsa bekle Allah bekle utangaç oluyolar çünküBiraz zor ogrenicez cinsiyeti galiba
Fitil olarak mı hap olarak mı kullanıyorsun canım? Ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor.Kızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni
Kız o değişiyo ben gittim yuvarlak. Sonra doktor bi bastırdı kese yamuldu fotografı oyle verdiBenim oğlanın ilk kese yuvarlaktı bunun ki fasülye gibi tutunsam mı o noktaya
Kız gecen yıl benimde ilk haftalarda aynısı oldu hatta boncuk malarnadan cekti. Baskası olmazdı eşim buldu geldi yaptık yedim. Cok yemişim bidaha istemedimKızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi
Kızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi
Benim utanmaz 12+0 dı galibaa ben kızım diye bagırdı doktor kesin kız dediErkek bebek olunca 11 Haftadan sonra söylenmeye basliyor cnm kızsa bekle Allah bekle utangaç oluyolar çünkü
Testim yapılmıştı salı günü sorun çıkmadı daha yemiyim bari. Ketçap yasakmı ?
Kızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonezKetçap yasak değil galiba ama çok tüketilmesi önerilmiyo diye biliyorum. Vegan mayonezler var yumurtasız onları yiyebilirsin
Vay kuzuya vay iyi hemen göstermişBenim utanmaz 12+0 dı galibaa ben kızım diye bagırdı doktor kesin kız dedi
Evet öyleymiş sağlıklı olsun da yeterErkek bebek olunca 11 Haftadan sonra söylenmeye basliyor cnm kızsa bekle Allah bekle utangaç oluyolar çünkü
Aha kendimi buldum sendeKızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonezcünkü pastorze ürünler diye dusunuyorum. Arkasındada yazıyor. Keza en kötü ihtimal gerçek süt yumurta kullanmıyorlardır die dusunuyorum salmonella açısından korkmuyorum yani. Ha zararlı mı faydalı değil o ayrı. Kendime guvenmıyorumda bu tür ürünlerde pastorize yazısına guveniyorum
Mayonez demi zararlı ben kullanıyorum arada çok az bir şekildeKızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi