2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni 🤢
Fitil olarak mı hap olarak mı kullanıyorsun canım? Ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor.

Kızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi :KK43:
Kız gecen yıl benimde ilk haftalarda aynısı oldu hatta boncuk malarnadan cekti. Baskası olmazdı eşim buldu geldi yaptık yedim. Cok yemişim bidaha istemedim😂😂 bu sefer gene istiyo canım gecen gğn yemekhanede cıktı benzer bişey. Öyle torpüledim. Bide ben mayonez yiyorum yaa. Pastörize diye kendim yapmıyorum organik falanda almıyorum. pastorize hazır alıyorum. Yani bildigin amyonez aseriyorum ben. Gecen hamileligimde de kfc nin karabiberli mayonezli marul salatası koyıyorlardı dürümüne onu yiywbiliyordum midem bulanmadan. Evde bile yapıp yedik aynısını. Şimdide teüflü mayonez falan alıyorum. Hamile kalana kadar mayonez sevmezdim ben 😂😂

Kızlar ya canım acayip makarna salatası çekti içinde de bildiginiz gibi maonez garnitür falanda oluyo yememem gerekir değilmi :KK43:

Erkek bebek olunca 11 Haftadan sonra söylenmeye basliyor cnm kızsa bekle Allah bekle utangaç oluyolar çünkü 🤣🤣
Benim utanmaz 12+0 dı galibaa ben kızım diye bagırdı doktor kesin kız dedi 😂

Testim yapılmıştı salı günü sorun çıkmadı daha yemiyim bari. Ketçap yasakmı ?

Ketçap yasak değil galiba ama çok tüketilmesi önerilmiyo diye biliyorum. Vegan mayonezler var yumurtasız onları yiyebilirsin🥰
Kızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonez 😂 cünkü pastorze ürünler diye dusunuyorum. Arkasındada yazıyor. Keza en kötü ihtimal gerçek süt yumurta kullanmıyorlardır die dusunuyorum 😂😂 salmonella açısından korkmuyorum yani. Ha zararlı mı faydalı değil o ayrı. Kendime guvenmıyorumda bu tür ürünlerde pastorize yazısına guveniyorum

Kızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonez 😂 cünkü pastorze ürünler diye dusunuyorum. Arkasındada yazıyor. Keza en kötü ihtimal gerçek süt yumurta kullanmıyorlardır die dusunuyorum 😂😂 salmonella açısından korkmuyorum yani. Ha zararlı mı faydalı değil o ayrı. Kendime guvenmıyorumda bu tür ürünlerde pastorize yazısına guveniyorum
Aha kendimi buldum sende 🤣🤣🤣🤣🤣 yiyorum valla hiçte birşey olmuyor 🤣🤣🤣 üstüne sade soda TM dir

X