Hayırlı olsun canım benimsonra tekrardan ne zaman çağırdı doktorun
Şükürler olsun ben de çok sevindim valla Allah bir ömür sağlıkla o güzel kalplerini gümbür gümbür duymayı nasip etsin inşallahAyyy maşallah maşallahhadi gözün aydın canım benim çok sevindiiim
Bana en son 2-3 hafta sonra gel dedi ben de 2 hafta 1 gün sonrasına randevu aldımŞükürler olsun ben de çok sevindim valla Allah bir ömür sağlıkla o güzel kalplerini gümbür gümbür duymayı nasip etsin inşallahAyın 24 ünde inşallah bir sonraki kontrolüm3 hafta sonraaya falan denk geliyor. Sizler neler yaptınız kontroller ne zaman?
Ay hadi inşallah canım benim Allah yüzünü güldürsünBana en son 2-3 hafta sonra gel dedi ben de 2 hafta 1 gün sonrasına randevu aldım14 şubata denk geliyor, bu sefer iki aşkımı da görebilmeyi ümit ediyorum
Ben salı günü gittiğimde testler vermişti onlar çıkmış sorun yok diye aradı ama salı günü geliyim mi dediğimde gel tabi hem tekrar dinleyelim hem ona göre randevu belirleyelim dedi. İnstagramda bazı kalp atışlarını görüyorum böyle uzun uzun çizgili oluyor benim minikti sanki daha yeni çok normal dedi doktor ama sizin nasıldı ?Şükürler olsun ben de çok sevindim valla Allah bir ömür sağlıkla o güzel kalplerini gümbür gümbür duymayı nasip etsin inşallahAyın 24 ünde inşallah bir sonraki kontrolüm3 hafta sonraaya falan denk geliyor. Sizler neler yaptınız kontroller ne zaman?
Bizimki de aynı dolayısıyla çok normal daha çok küçüklerBen salı günü gittiğimde testler vermişti onlar çıkmış sorun yok diye aradı ama salı günü geliyim mi dediğimde gel tabi hem tekrar dinleyelim hem ona göre randevu belirleyelim dedi. İnstagramda bazı kalp atışlarını görüyorum böyle uzun uzun çizgili oluyor benim minikti sanki daha yeni çok normal dedi doktor ama sizin nasıldı ?
Oh şükür kuzum bende gittiğimde 6 hafta 6 gündüBizimki de aynı dolayısıyla çok normal daha çok küçükler
Ayyy ne güzel ya ben en son 7. Haftada gittim çok derinden bi kalp atışı duyduk yarın 9. Haftam doktora gideceğiz eğer güçlü kalp atışı duyarsam ben de bişeyler almak istiyorumMerhabaa kızlar eklemeleri birazdan yapıcam eşimi işe göndermeyi bekliyorumDün biz tekrar bebişi gördük 9+2ydi ultrasonda ve biraz dayanamayıp minik bir alışveriş yaptımmm
Kızlar ben grafik tasarımcıyım. Bursada yaşıyorum. Kendi ofisimizden başka bir dükkan ofis gibi biryere geçtik. evimden çalıştıgım yer 1. buçuk saat otobüsle sürüyor birde inince 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle. Normalde çabuk tuvaleti gelen birisiyim hamile kaldıgımdan beri dahada arttı su içeye korkuyorum sabah akşam gelip gitmeye yakın. Bikaç gündür yarı yolda iniyorum bir kafe pastane tuvalet bulup eşimi çağırıyorum mecbur yarı yoldan gelip alıyor beni. Hayat çekilmez bir hal aldı. Bende 3 senelik patronuma ya evden çalışayım ya bana müsaade artık dedim. o da evden çalışşmam için neler yapabilecegini söyledi. Kızlar gerçekten çok zorlanıyorum çünkü tuvaletimi tut tut nereye kadar bebege zarar gelecek dye korkuyorum. Canımda bebegimde işimden daha önemli. Yollarda koşturamıcam bu kış kıyametteAyyy maşallah maşallahhadi gözün aydın canım benim çok sevindiiim
Bende 8. haftama girdim 21 şubatta randevum var acaba gitsem de bebişimi görsemmi herşey yolunda mı diye randevudan önce diyorumMerhabaa kızlar eklemeleri birazdan yapıcam eşimi işe göndermeyi bekliyorumDün biz tekrar bebişi gördük 9+2ydi ultrasonda ve biraz dayanamayıp minik bir alışveriş yaptımmm
En iyisini yapmışsın canım evde çalışma imkanın varken hiç uğraşmana değmez bu şartlarda dışarıda bebişle birlikteKızlar ben grafik tasarımcıyım. Bursada yaşıyorum. Kendi ofisimizden başka bir dükkan ofis gibi biryere geçtik. evimden çalıştıgım yer 1. buçuk saat otobüsle sürüyor birde inince 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle. Normalde çabuk tuvaleti gelen birisiyim hamile kaldıgımdan beri dahada arttı su içeye korkuyorum sabah akşam gelip gitmeye yakın. Bikaç gündür yarı yolda iniyorum bir kafe pastane tuvalet bulup eşimi çağırıyorum mecbur yarı yoldan gelip alıyor beni. Hayat çekilmez bir hal aldı. Bende 3 senelik patronuma ya evden çalışayım ya bana müsaade artık dedim. o da evden çalışşmam için neler yapabilecegini söyledi. Kızlar gerçekten çok zorlanıyorum çünkü tuvaletimi tut tut nereye kadar bebege zarar gelecek dye korkuyorum. Canımda bebegimde işimden daha önemli. Yollarda koşturamıcam bu kış kıyamette
Ben de öyleyim ya öncenden çok sık gelirdi şimdi daha da arttı. Evden çalışma şansın varsa çok güzel olur senin için canımKızlar ben grafik tasarımcıyım. Bursada yaşıyorum. Kendi ofisimizden başka bir dükkan ofis gibi biryere geçtik. evimden çalıştıgım yer 1. buçuk saat otobüsle sürüyor birde inince 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle. Normalde çabuk tuvaleti gelen birisiyim hamile kaldıgımdan beri dahada arttı su içeye korkuyorum sabah akşam gelip gitmeye yakın. Bikaç gündür yarı yolda iniyorum bir kafe pastane tuvalet bulup eşimi çağırıyorum mecbur yarı yoldan gelip alıyor beni. Hayat çekilmez bir hal aldı. Bende 3 senelik patronuma ya evden çalışayım ya bana müsaade artık dedim. o da evden çalışşmam için neler yapabilecegini söyledi. Kızlar gerçekten çok zorlanıyorum çünkü tuvaletimi tut tut nereye kadar bebege zarar gelecek dye korkuyorum. Canımda bebegimde işimden daha önemli. Yollarda koşturamıcam bu kış kıyamette
Ah keşke evden çalışma imkanım olsa. Hamileyken çalışmaktan öyle bezdim ki, uykusuzum sürekli, yorgunum, ayaklarımı uzatmak istiyorum ne bileyim habire yol yap, çiş tut. Sonra diyorum ki mecbursun isyan etme işinden olma. Ama sizin böyle bir imkanınız varsa elbette evden çalışma modeline geçinKızlar ben grafik tasarımcıyım. Bursada yaşıyorum. Kendi ofisimizden başka bir dükkan ofis gibi biryere geçtik. evimden çalıştıgım yer 1. buçuk saat otobüsle sürüyor birde inince 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle. Normalde çabuk tuvaleti gelen birisiyim hamile kaldıgımdan beri dahada arttı su içeye korkuyorum sabah akşam gelip gitmeye yakın. Bikaç gündür yarı yolda iniyorum bir kafe pastane tuvalet bulup eşimi çağırıyorum mecbur yarı yoldan gelip alıyor beni. Hayat çekilmez bir hal aldı. Bende 3 senelik patronuma ya evden çalışayım ya bana müsaade artık dedim. o da evden çalışşmam için neler yapabilecegini söyledi. Kızlar gerçekten çok zorlanıyorum çünkü tuvaletimi tut tut nereye kadar bebege zarar gelecek dye korkuyorum. Canımda bebegimde işimden daha önemli. Yollarda koşturamıcam bu kış kıyamette
Bizim doktorumuz çok tatlı o yüzden rahatlıkla gidiyorum istediğin zaman gel diyorBende 8. haftama girdim 21 şubatta randevum var acaba gitsem de bebişimi görsemmi herşey yolunda mı diye randevudan önce diyorum
Bu tuvalet sorunu bir tek bende var sanıyordum. Bazen abartmıyorum 10 dakikada bir gidiyorumKızlar ben grafik tasarımcıyım. Bursada yaşıyorum. Kendi ofisimizden başka bir dükkan ofis gibi biryere geçtik. evimden çalıştıgım yer 1. buçuk saat otobüsle sürüyor birde inince 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle. Normalde çabuk tuvaleti gelen birisiyim hamile kaldıgımdan beri dahada arttı su içeye korkuyorum sabah akşam gelip gitmeye yakın. Bikaç gündür yarı yolda iniyorum bir kafe pastane tuvalet bulup eşimi çağırıyorum mecbur yarı yoldan gelip alıyor beni. Hayat çekilmez bir hal aldı. Bende 3 senelik patronuma ya evden çalışayım ya bana müsaade artık dedim. o da evden çalışşmam için neler yapabilecegini söyledi. Kızlar gerçekten çok zorlanıyorum çünkü tuvaletimi tut tut nereye kadar bebege zarar gelecek dye korkuyorum. Canımda bebegimde işimden daha önemli. Yollarda koşturamıcam bu kış kıyamette
Canım kalp atışı 140 altıya erkek deniyor sana kaç dendiLinakiz normalde 6+4 du ultrason görüntüsüne göre 6+5 haftalık kalp atışını duyduk çok şükür kızlar keseye göre tahmin yapanlariniz varsa bakabilir misiniz
Senin de sanki 120 mi yazıyor bpm denen kalp atışı sayısı demek bana da 114 demişti 2 gün önce canım bakalım tutacak mıLinakiz normalde 6+4 du ultrason görüntüsüne göre 6+5 haftalık kalp atışını duyduk çok şükür kızlar keseye göre tahmin yapanlariniz varsa bakabilir misiniz