2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba, daha önce iki düşüğüm olmuştu. Aralıkta da boş gebeliğim düşükle sonuçlandı. Doktorum adet olunca gel dedi. Dün acaba diyip test yaptım, pozitifi gördüm daha korkudan kan vermeye bile gidemedim. Cumartesi yeni bir doktor ile devam edicem. Bişey olcak korkusuyla put gibi yatıp kalkmayasım var

Selam kızlar Salı günü kan verdim dün hcg 10700 çıktı 8 günlük gecikmede sizce değerim nasıl ne zaman doktora gitmeliyim

Gecikmen olmadıysa bekle canım sonra kan verirsin HCG arttı mı stresine girmezsin boşuna hayırlı olsun

Kızlar hangi aralıklarla doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Benim ilk tecrübem de keseyi görmeye 5 haftalıkken gitmiştim. 7. Haftada kalp atışını duyduk. 12. Haftada gel demişti doktor. Ama ben o doktora gitmeyeceğim suan doktor değişikliği yapacağım. Siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz?

Ne zaman çağırırsa canım

Bende 5.5 haftalıkken gitmiştim 6.5 haftalıkken kalp atışı duyduk 1 ay sonra randevumuz var ama geçmek bilmiyor

Ben bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip etti sat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm
Cnm benide ekle tabloya sat 11/12
memleket Giresun kalp atışı ve kese 6+7 haftaligiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…