BİDAHA Kİ randevunu 21 şubata alA adenliyaBB_Queen ya sizi yicem sdjfhsh bütün günler birbirine girdi ahhahaah yok canlar inşallah bugün saat 16.45 te randevumuz zaten hemen etiketleyeceğim sizi ben bir de BurcuYengec i merak ediyorum kuşum nerdesin nasılsın nasıl oldun
Ay benim canıma minnet kız yeter ki yakın zamana olsun 1 aya falan verirse dayanamam kaçar görürümBİDAHA Kİ randevunu 21 şubata al kafamız karışıyor aynı gün gidelim :d
Canım keseniz rahatlıkla görünür hayırlı olsunSelam kızlar Salı günü kan verdim dün hcg 10700 çıktı 8 günlük gecikmede sizce değerim nasıl ne zaman doktora gitmeliyim
Normalde 1 ay sonraya randevu veriyor canım maalesef ancak riskli gördüğü gebelerde kontrolü sıklaştırıyor 2 haftaya düşüyor kontrol süresiAy benim canıma minnet kız yeter ki yakın zamana olsun 1 aya falan verirse dayanamam kaçar görürüm
Gecikmen olmadıysa bekle canım sonra kan verirsin HCG arttı mı stresine girmezsin boşuna hayırlı olsunKızlar merhaba, daha önce iki düşüğüm olmuştu. Aralıkta da boş gebeliğim düşükle sonuçlandı. Doktorum adet olunca gel dedi. Dün acaba diyip test yaptım, pozitifi gördümdaha korkudan kan vermeye bile gidemedim. Cumartesi yeni bir doktor ile devam edicem. Bişey olcak korkusuyla put gibi yatıp kalkmayasım var
Ne zaman çağırırsa canımKızlar hangi aralıklarla doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Benim ilk tecrübem dekeseyi görmeye 5 haftalıkken gitmiştim. 7. Haftada kalp atışını duyduk. 12. Haftada gel demişti doktor. Ama ben o doktora gitmeyeceğim suan doktor değişikliği yapacağım. Siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz?
2 Ocak son günümdüCanım keseniz rahatlıkla görünür hayırlı olsunson adet tarihiniz ne zaman
Bende 5.5 haftalıkken gitmiştim 6.5 haftalıkken kalp atışı duyduk 1 ay sonra randevumuz var ama geçmek bilmiyorKızlar hangi aralıklarla doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Benim ilk tecrübem dekeseyi görmeye 5 haftalıkken gitmiştim. 7. Haftada kalp atışını duyduk. 12. Haftada gel demişti doktor. Ama ben o doktora gitmeyeceğim suan doktor değişikliği yapacağım. Siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz?
Bence yüksek. Çoğul gebelik olabilir. Kese bile gözükürSelam kızlar Salı günü kan verdim dün hcg 10700 çıktı 8 günlük gecikmede sizce değerim nasıl ne zaman doktora gitmeliyim
Sizin ekim annelerine gitmeniz lazım canım tahmini doğumunuz ekim2 Ocak son günümdü
Canım keseniz rahatlıkla görünür hayırlı olsunson adet tarihiniz ne zaman
Bernaaa mesajın kalbimi titretti teşekkür ederim haber vereceğim inşallahBence yüksek. Çoğul gebelik olabilir. Kese bile gözükürhadi doktora git de bize güzel haberler ver
Ya öyle mi bi de oraya bakayımSizin ekim annelerine gitmeniz lazım canım tahmini doğumunuz ekim
ÇOoook yüksek bence. Ikiz olabilirBence yüksek. Çoğul gebelik olabilir. Kese bile gözükürhadi doktora git de bize güzel haberler ver
8 gün gecikmede normal bir değer bence yüksek değilÇOoook yüksek bence. Ikiz olabilir
Cnm benide ekle tabloya sat 11/12Ben bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip ettisat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm