2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kız neden hala gelmedin
BurcuYengec BurcuYengec BB_Queen BB_Queen Ailemle görmeye gittik kuzum onlar bizdeydi. Rabbime şükürler olsun yavrumuzu gördük kalbinin sesini duyduk maşallah suphanallah Allah tüm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım 🥹 Linakiz Linakiz canım kalp atışı 7+0 ❤️

Bide otomatik olarak hesaplayan çin takvimini bi deneyelim kızlar.Ama kendiniz yapmayın otomatik hesaplayan çin takvimi hatta link atim benim erkek diyor bakalım tutacak mı😂
Tabi doğum tarihizin de doğru olması gerek

[URL
unfurl="true"]https://budizzz.com/pages/cin-takvimi[/URL]
2024 çin takvimi atmalıydıniz bence degil mi

Sizin doğum 6 ekim görünüyor beklenen doğum tarihi yani. Erken olur geç olur onu bilemeyiz. Hepimiz beklenen tarihi yazıyoruz şimdilik. O sebeple. Çünkü 32 den sonra her tarih artık dogum tarihi oluyor
Netteki hesaplama 40 haftalık üzerinden..Kızımı 38+5 haftalıkken aldım kucağıma, sezaryenle.
40. haftayı beklememiştim.Doktorumun bilgisi dahilinde tabi..
Netteki hesaba göre değil kendi hesabıma göre eylül sonu diye tahmin ediyorum.Tahmin tabi belli olmaz 😬 henüz ultrasona girmedim, girince belli olur beklenen doğum tarihi.Ekimse, ekim grubuna kayarım o zaman 🥰🙆🏻‍♀️

10 kilodan fazladır kızınız taşımasanız bence daha iyi. Belinizin ağrıdığını söyleseniz anlamaz mı kuzucuk ? Ya da otururken gelsin kucağına sarılın ama yerden almayın bnce🫶🏻
Yok anlamaz😬 taşıyorum valla kıyamıyorum.İnşallah bişey olmaz..Haftaya doktora gidince sorarım zaten.

Yok anlamaz😬 taşıyorum valla kıyamıyorum.İnşallah bişey olmaz..Haftaya doktora gidince sorarım zaten.
2. Çocuğuna hamile olan her anne çocuğu küçükse mecbur kucağına alıyor korkmayın yani Allah küçük çocuk olduğu için koruyor diye düşünüyorum yoksa 10 kilo ve üstü başka birşey kaldırsak hamileyken durum çok farklı olur

Kızımın kesesi baya yuvarlak bu fasülye bakalım gönlümüzdeki olur inşallah konu açmıştım ben 2 keseyi atmıştım konuma bakabilirsin istersen seninkine benziyor mu 😀
Kız gözükmüyor bulamadım 🤣🤣🤣

2. Çocuğuna hamile olan her anne çocuğu küçükse mecbur kucağına alıyor korkmayın yani Allah küçük çocuk olduğu için koruyor diye düşünüyorum yoksa 10 kilo ve üstü başka birşey kaldırsak hamileyken durum çok farklı olur
Hahahah ozman ben iptal olayım benim spa 9.500 kilo daha altı buçuk aylık

Netteki hesaplama 40 haftalık üzerinden..Kızımı 38+5 haftalıkken aldım kucağıma, sezaryenle.
40. haftayı beklememiştim.Doktorumun bilgisi dahilinde tabi..
Netteki hesaba göre değil kendi hesabıma göre eylül sonu diye tahmin ediyorum.Tahmin tabi belli olmaz 😬 henüz ultrasona girmedim, girince belli olur beklenen doğum tarihi.Ekimse, ekim grubuna kayarım o zaman 🥰🙆🏻‍♀️
Aynen belirttiği tarihte doğum olmuyor zaten ilk evladım 36+7 de doğmuştu ikinci ise 37+3 de doğmuştu dieri 39+2 de doğdu bir hafta geri çekmişlerdi 38 haftalıkken normalde 40+2 de doğdu

Merhaba benim de 2.5 yaşında kızım var ve sürekli ilgi ve kucak istiyor..Onu taşırken korkuyorum bi sıkıntı olur mu diye😓 geçen sene bi düşük yaptım çünkü.. Yüreğim ağzımda sürekli
Merhaba ben de alıyorum kucağıma ama genel olarak otururken gel kucağıma falan diyorum ayaktayken almayı azaltmaya çalışıyorum. Doktorum çok sorun olmaz ama uzun süreli taşımasan daha iyi olur dedi bana. İlgi konusuna gelirsek, gerçekten hissetmiş gibi sürekli benimle hiç oynamıyorsun diye yanıma geliyor, oysa günümün çoğunu ona ayırıyorum😕

BurcuYengec BurcuYengec BB_Queen BB_Queen Ailemle görmeye gittik kuzum onlar bizdeydi. Rabbime şükürler olsun yavrumuzu gördük kalbinin sesini duyduk maşallah suphanallah Allah tüm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım 🥹 Linakiz Linakiz canım kalp atışı 7+0 ❤️
Hayırlı olsun canım benim ❣️ sonra tekrardan ne zaman çağırdı doktorun🫶🏻

Ayyy maşallah maşallah ♥️♥️♥️ hadi gözün aydın canım benim çok sevindiiim 😍😍

X