2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar fikir için isteyen varsa ben bunu almıştım gecen yıl. 4 yaşına kadar kullanılıyor. Ayakları cıkıp montesörri yatak oluyor. Ayakları ayarlanabilir yukseklikte reflu yatagı olarakta kullanılabiliyor. Ayrıca yatak hizasına gore de ayarlanıyor. Tekerlekli oldugundan tasıması da kolay. Bütün kılıfları cıkıp yıkanıyor. Ben genelde anne yanı olarak kullanmak için aldım. İlerde oda yaptırırsam odaya montesorri olarak koyarım ayaklarını cıkarıp. Yada salonda falan bırakırım kendi girip cıksın rahatca diye

IMG_0650.png

Kızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz 🥰
Birde bu beşiklerde ahşap kısımlar inip kalkıyor ya bi arkadaş şey demişti cocuk uyurken koyup yan korumalıgı kaldırınca çıt diye ses cıkarıyo cocuk uyanıyor 😂 deneyip bakın sizde

Kızlar fikir için isteyen varsa ben bunu almıştım gecen yıl. 4 yaşına kadar kullanılıyor. Ayakları cıkıp montesörri yatak oluyor. Ayakları ayarlanabilir yukseklikte reflu yatagı olarakta kullanılabiliyor. Ayrıca yatak hizasına gore de ayarlanıyor. Tekerlekli oldugundan tasıması da kolay. Bütün kılıfları cıkıp yıkanıyor. Ben genelde anne yanı olarak kullanmak için aldım. İlerde oda yaptırırsam odaya montesorri olarak koyarım ayaklarını cıkarıp. Yada salonda falan bırakırım kendi girip cıksın rahatca diye

Eki Görüntüle 3379235
Ben buna da bakmıştım canım bunu da beğenen çok fazla kişi var. Ya öyle ahşap alacağım ya da bunu anne yani olarak. Çocuk odası yaptığımda da montesorri yerde bir yatak yaptırmayı düşünüyorum. Bebek kendisi girip çıksın düşme derdi vs olmasın hem de görüntü olarak da çok hoş oluyor onlar.

Ayy onu deneyeyim mağazada ses yapma durumunu hiç düşünmemiştim 😁

Yanına ayrı anakucagı alıcaksan gece kullanabilecegin bişey al bence. Bunu gün içinde kullanırsın. Ama anneyanları gerçekten cok kısa süre kullanılıyor. Cocuklar cok kısa sürede toparlıyorlar kendini🙈 yalnız bırakamıyprsun beşikte
Düşünücem bunu 😊

Ben buna da bakmıştım canım bunu da beğenen çok fazla kişi var. Ya öyle ahşap alacağım ya da bunu anne yani olarak. Çocuk odası yaptığımda da montesorri yerde bir yatak yaptırmayı düşünüyorum. Bebek kendisi girip çıksın düşme derdi vs olmasın hem de görüntü olarak da çok hoş oluyor onlar.

Ayy onu deneyeyim mağazada ses yapma durumunu hiç düşünmemiştim 😁
Ay işte ben bu seçtigimi sırf monteserri olarak kullaınırm diye aldım bide 4 yaşa kadar zaman veriyo benim arkadasın kızı 6 yasında oda rahat sıgıyo. Ben oda yapana kadar sırf estetik olarak alırsam yatak alırım artık. Diger anne yanlarına falan cok baktım hep 6 ay sonra falan yeni bi yatak aldılar 3-4 yatak alanlar var cok zor konu yaa. En son herkesin memnun jaldıgı sistem monteserri oluyo🥰

Düşünücem bunu 😊
Vakit var daha eglene eglene zevkini cıkara cıkara bakarsın 🥰🙈🙈. Gece sürekli kalkıp besige koyup almak zor oluyormus o sebeple anne yanlarında yataktan kalkmadan cocugu cekip bırakıyorlar. E sabahları da oturma odasına falan yatırıypsun cpcugu zaten. Ozamanlarda eenşn imkanın var estetik olarakta guzel bu tahta besikler. Gunluk kullanırsın hep 🙈

Illusion Park Yatak
Joie Illusion Park Yatak - ebebek
Ben de bunu aldım.Diğer park beşikler bana çok itici kaba geliyordu.Bunun alt açma yeri gizleniyor kullanılmadığı zamanlarda ve gerçekten malzemesi dokununca aşırı kaliteli.Ama anne yanına açılmıyor malesef ama beğendiğim için aldım bunu kızlar

Vakit var daha eglene eglene zevkini cıkara cıkara bakarsın 🥰🙈🙈. Gece sürekli kalkıp besige koyup almak zor oluyormus o sebeple anne yanlarında yataktan kalkmadan cocugu cekip bırakıyorlar. E sabahları da oturma odasına falan yatırıypsun cpcugu zaten. Ozamanlarda eenşn imkanın var estetik olarakta guzel bu tahta besikler. Gunluk kullanırsın hep 🙈
Bu mantıklı geldi canım ben tam tersi düşünmüştüm sepet yanımda kalır oturma odasına farklı bişey alırım diye yani hiç kendimi yormama gerek yok bu dediğini yaparım 🙏🏻

Slm annisler nasılsınız nasıl gidiyor bugün ilk defa midem bulanmadi kaç gündür perttim sizde durumlar ne

Kızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor

Kızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor
Benim de ellerim çok kurudu yüzümde egzama çıktı krem de kullanamıyorum. Baya da su içiyorum her gün ama sebebini anlamadım 🤔

Benimde yuzum cok kurumaya basladı ama ben soguk havadan oldugunu dusunuyorum. Dayanamayıp krem sürüyorum ben elime ne denk helirse

Bol su iç vücudunu nemlendir bende öyleyim dudaklarım felan kuruyor hemen su şişesi iş yerinde elimde geziyorum öyle

X