- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bende cuma günü gidicem 6+4 oluyoruz inşallah bende duyarımBiz kalp atışını duyduk çok şükür kızlar. Allahım inşallah sorunsuzca kucağımıza almayı da nasip etsin Linakiz ekleyebilrisn canım 6+4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma günü gidicem 6+4 oluyoruz inşallah bende duyarımBiz kalp atışını duyduk çok şükür kızlar. Allahım inşallah sorunsuzca kucağımıza almayı da nasip etsin Linakiz ekleyebilrisn canım 6+4
Birde bu beşiklerde ahşap kısımlar inip kalkıyor ya bi arkadaş şey demişti cocuk uyurken koyup yan korumalıgı kaldırınca çıt diye ses cıkarıyo cocuk uyanıyor deneyip bakın sizdeKızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz
Ben buna da bakmıştım canım bunu da beğenen çok fazla kişi var. Ya öyle ahşap alacağım ya da bunu anne yani olarak. Çocuk odası yaptığımda da montesorri yerde bir yatak yaptırmayı düşünüyorum. Bebek kendisi girip çıksın düşme derdi vs olmasın hem de görüntü olarak da çok hoş oluyor onlar.Kızlar fikir için isteyen varsa ben bunu almıştım gecen yıl. 4 yaşına kadar kullanılıyor. Ayakları cıkıp montesörri yatak oluyor. Ayakları ayarlanabilir yukseklikte reflu yatagı olarakta kullanılabiliyor. Ayrıca yatak hizasına gore de ayarlanıyor. Tekerlekli oldugundan tasıması da kolay. Bütün kılıfları cıkıp yıkanıyor. Ben genelde anne yanı olarak kullanmak için aldım. İlerde oda yaptırırsam odaya montesorri olarak koyarım ayaklarını cıkarıp. Yada salonda falan bırakırım kendi girip cıksın rahatca diye
Eki Görüntüle 3379235
Düşünücem bunuYanına ayrı anakucagı alıcaksan gece kullanabilecegin bişey al bence. Bunu gün içinde kullanırsın. Ama anneyanları gerçekten cok kısa süre kullanılıyor. Cocuklar cok kısa sürede toparlıyorlar kendini yalnız bırakamıyprsun beşikte
aaaa benimde 27 kasım :)Merhaba benimde son adet tarihim 26 Kasım. Bende hamileyim Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Ay işte ben bu seçtigimi sırf monteserri olarak kullaınırm diye aldım bide 4 yaşa kadar zaman veriyo benim arkadasın kızı 6 yasında oda rahat sıgıyo. Ben oda yapana kadar sırf estetik olarak alırsam yatak alırım artık. Diger anne yanlarına falan cok baktım hep 6 ay sonra falan yeni bi yatak aldılar 3-4 yatak alanlar var cok zor konu yaa. En son herkesin memnun jaldıgı sistem monteserri oluyoBen buna da bakmıştım canım bunu da beğenen çok fazla kişi var. Ya öyle ahşap alacağım ya da bunu anne yani olarak. Çocuk odası yaptığımda da montesorri yerde bir yatak yaptırmayı düşünüyorum. Bebek kendisi girip çıksın düşme derdi vs olmasın hem de görüntü olarak da çok hoş oluyor onlar.
Ayy onu deneyeyim mağazada ses yapma durumunu hiç düşünmemiştim
Vakit var daha eglene eglene zevkini cıkara cıkara bakarsın . Gece sürekli kalkıp besige koyup almak zor oluyormus o sebeple anne yanlarında yataktan kalkmadan cocugu cekip bırakıyorlar. E sabahları da oturma odasına falan yatırıypsun cpcugu zaten. Ozamanlarda eenşn imkanın var estetik olarakta guzel bu tahta besikler. Gunluk kullanırsın hepDüşünücem bunu
Bu mantıklı geldi canım ben tam tersi düşünmüştüm sepet yanımda kalır oturma odasına farklı bişey alırım diye yani hiç kendimi yormama gerek yok bu dediğini yaparımVakit var daha eglene eglene zevkini cıkara cıkara bakarsın . Gece sürekli kalkıp besige koyup almak zor oluyormus o sebeple anne yanlarında yataktan kalkmadan cocugu cekip bırakıyorlar. E sabahları da oturma odasına falan yatırıypsun cpcugu zaten. Ozamanlarda eenşn imkanın var estetik olarakta guzel bu tahta besikler. Gunluk kullanırsın hep
Evet. Allahin izniyle dogum ekimdeMerhaba ben 16 ocak da transfer oldum çok şükür pozitif çıktı ben pek hesap yapamadım yardımcı olurmusunuz acaba Ekim ayına mı denk gelecek nasıl hesaplıycağım bilen varmı
Benim de ellerim çok kurudu yüzümde egzama çıktı krem de kullanamıyorum. Baya da su içiyorum her gün ama sebebini anlamadımKızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor
Benim dudaklarım aşırı derecede kuruyor yüzüm de nemlendirici de kimyasal diye kullanmak istemiyorum bir öneriniz var mıKızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor
Benim dudaklarım aşırı kurudu çatladı acıyor böyleKızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor
Gittim canım ultrasonla baktı sorun yokmuş ama progestan verdi yine deCanım git bence lekenin her türlüsü için doktorum gel demişti
Bol su iç vücudunu nemlendir bende öyleyim dudaklarım felan kuruyor hemen su şişesi iş yerinde elimde geziyorum öyleKızlar elleri yüzü dudakları kuruyan varmı ya yüzüm normalde yağlıdır hamilelikten sonra kupkuru oldum ya heryerim kuruyor
İyi yaptın canım için rahatlasın en azındanGittim canım ultrasonla baktı sorun yokmuş ama progestan verdi yine de