- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
Amin amin sağlıklı kilo aralığında olsunlar yeter, sağlıkla büyüt canımHep 3 kilo bebek istedim kolay doğurayım diye evrene attım mesajı şükür sağlıklı önemli olan o Allah herkesin yavrusunu gözünden ayrı koymasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin sağlıklı kilo aralığında olsunlar yeter, sağlıkla büyüt canımHep 3 kilo bebek istedim kolay doğurayım diye evrene attım mesajı şükür sağlıklı önemli olan o Allah herkesin yavrusunu gözünden ayrı koymasın
Bugün buna baktım yorumlarına da baktım etkiliymiş bayağı
Ayy benim belim ortadan ikiye ayrıldı sanki şanslıymışsınKız bu kadar olur benim annemde aynıydı belin kopcak gibi ağrıyacak o zaman anlarsın doğum olduğunu deyip durdu, yok benim olmadı valla kaşık ağrısı adet sancısı öyle başladı öyle doğum oldu sonra oda ikna oldu demek ki olmayabiliyor diye
Haftayı bilmiyorum ama 37 olunca yapmaya başla bence. Bebişin baş geliş mi canım. Eğer başı aşağıda değilse yapmaKaydettim canım 36. Haftadan itibaren mi yapmak etkilidir acaba ne zaman baslamak gerekiyor. Online normal dogum kampina para vermek istemiyorum acikcasi
Dinlenmeye calıs ben uzandım ama canımı alıyor sankı etımı kesıyor gıbı hissediyorum şuanKızlar yürüyüş yapayım dedim altıma sanki bıçak saplandı elektrik çarpmış gibi oldum eve zor yürüdüm. Duşa girdim hala zonkluyor vuruyor altıma bıçak saplanıyor sanki bu niye böyle yaa
Canım neden enfeksiyon olmuş dr söyledimi? Benimde haftalardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var bebeği etkiler mi korktum şimdiYaa evet ama antübiyotik basladılar ya ondan uzun sürüyo galiba enfeksiyonu hemen gecer inşallah.
sağ kalçama bi ağrı girmiş bacağıma kadar atmış çok değişik yaaDinlenmeye calıs ben uzandım ama canımı alıyor sankı etımı kesıyor gıbı hissediyorum şuan
Bızım kıler bence bızı yoklayıp duruyolar ama gelmeye devam nıetlerı yoksağ kalçama bi ağrı girmiş bacağıma kadar atmış çok değişik yaa
Ödüm koptu cidden babamla annem yanımdaydı yürüyemedim duşa girdim geçti birazBızım kıler bence bızı yoklayıp duruyolar ama gelmeye devam nıetlerı yok
Dıkkat et kendıne benım kı coştu resmen hareketıse şuan yok bırtek baskı ve kasılma var kasıklarıma vuruyor ama üç gündür boyleyım dıye bılırım gunduzlerıde bır halt yokÖdüm koptu cidden babamla annem yanımdaydı yürüyemedim duşa girdim geçti biraz
Bizimki de öyle çok gazlı ama damladan sonra baya rahatladı normalde desteksiz çıkartamıyordu sab simplex ismi damlanın günde üç defa 10 damla veriyorumÇok geçmiş olsun insallah ilaçlar iyi gelir kuzuya. Gaz durumu nasıl kendi çıkarabiliyor mu? Bir de hangi ilacı yazdı gaz için. Benim oğlumun da gazı çok bir türlü rahat uyuyamıyor
Sağol canım Ya ben gerek görmediğim için almamıştım ama sanırım artık almam gerekecekCanım çok geçmiş olsun reflü yatağı kullanıyo musun?
Sende dikkat et benimki de baya hareketli şu an. Benim bugün o saplanma tarzı oldu belki de ikimizinde rahim ağzı açılıyordurDıkkat et kendıne benım kı coştu resmen hareketıse şuan yok bırtek baskı ve kasılma var kasıklarıma vuruyor ama üç gündür boyleyım dıye bılırım gunduzlerıde bır halt yok
Yuh tam gün 1300 doğu daKızlar ben de konu dışı bir şey sorayım. Gündelikçi fiyatları nasıl ? Ben istanbulda 2+1 70 metrekare evim için 2000 vermek istemedim çok yüksek geldi bu fiyat balkon yok bir şey yok. Siz ne kadar veriyorsunuz?
Al mutlaka hayat kurtarıyoSağol canım Ya ben gerek görmediğim için almamıştım ama sanırım artık almam gerekecek
Çok sağol bitanemAmin amin sağlıklı kilo aralığında olsunlar yeter, sağlıkla büyüt canım
Ben hastanedeyım 7 cm acıklık varmişSende dikkat et benimki de baya hareketli şu an. Benim bugün o saplanma tarzı oldu belki de ikimizinde rahim ağzı açılıyordur
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağınaBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş