- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
Doğuma almıyolae kı yok kan sonucu yok serum canım çıkıyor sankı nalet olsun devlet hastanesineAllah yardımcın olsun. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuma almıyolae kı yok kan sonucu yok serum canım çıkıyor sankı nalet olsun devlet hastanesineAllah yardımcın olsun. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kavuş inşallah bebişine, dualarım seninleBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Yok artık! Takipli olduğun hastanede misin canım?Doğuma almıyolae kı yok kan sonucu yok serum canım çıkıyor sankı nalet olsun devlet hastanesine
Canım haberdar etBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Oha maşallahBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Kolaylıkla gelsin inşallah bebişBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Pozisyonu bas asagida şuan kuzum ama tekrar donmus mudur bilmiyorumHaftayı bilmiyorum ama 37 olunca yapmaya başla bence. Bebişin baş geliş mi canım. Eğer başı aşağıda değilse yapma
Kolaylikla kucagina al insallah canimmBenimde dünden beri sancım var gece zonkluyordu rahim ağzıma sanki bıcaklar saplanıyordu. Şimdi de belim ağrıyor karnıma sancılar giriyor saymaya başladım düzenli mi diye
Hayirli ugurlu olsun canim Allah analı babalı buyutsun insallahKızlar ben pazar gece 00.01 de doğum yaptım artık pazartesi oluyor. Sancılandım sancım nst de 90 100 çıktı kendi doktorum şehir dışında olduğu için ben de başka bir hastanede doğum yapmak zorunda kaldım bebekle birlikte 1.5 kg Myom çıktı bebekten sonra 1 saat daha ameliyat oldum bebek 36+4 de geldi kilosu 2385 gram önlem amaçlı kvmzde kaldı 4 gün şükür evimize geldik bu da benim doğum hikayem kızım biraz minik de olsa inşallah sağlıkla büyüyecek
Masallahh, kolaylikla gelsin insallah bebişBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Şişme oluyor canım. Tatlı bişeyler ye Sağa uzan karnını okşa gerekirse elinle biraz bastır oyna konuşKızlar az önce bir uyandim ellerim felaket sismis ve kapanmiyor şislikten resmen. Neden boyle olmus olabilirki asiri sismis. Dun su gelmesi suphesi ile acile gitmistim cok sukir su cikmamisti bebek de normaldi. Ama yine hareketini hissetmiyorum ya
Aaaa kız 7 cm de ne bekliyorlar ki. Doğum oldu muDoğuma almıyolae kı yok kan sonucu yok serum canım çıkıyor sankı nalet olsun devlet hastanesine
Gözün aydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah, küçük bebekler daha hızlı büyür derlerKızlar ben pazar gece 00.01 de doğum yaptım artık pazartesi oluyor. Sancılandım sancım nst de 90 100 çıktı kendi doktorum şehir dışında olduğu için ben de başka bir hastanede doğum yapmak zorunda kaldım bebekle birlikte 1.5 kg Myom çıktı bebekten sonra 1 saat daha ameliyat oldum bebek 36+4 de geldi kilosu 2385 gram önlem amaçlı kvmzde kaldı 4 gün şükür evimize geldik bu da benim doğum hikayem kızım biraz minik de olsa inşallah sağlıkla büyüyecek
Hareket etti çok şükür valla 2 gündür bitirdi bizi bu evhamŞişme oluyor canım. Tatlı bişeyler ye Sağa uzan karnını okşa gerekirse elinle biraz bastır oyna konuş
Doğurdun mu kızBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Tarifi kaydettimm , tesekkur ederimm :)Canım kimyon tohumu satılıyor. 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı kimyon tohumunu demliyorum 5 dakika sonra içiyorum. Emzirirkende bebeğe iyi oluyor her yemekten sonra içiyorum ben