- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
Sabah uyandım tık yok kuzum. Ne sancı ne bişeyNişanın geldi zaten açılman da vardı bir git istersen hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah uyandım tık yok kuzum. Ne sancı ne bişeyNişanın geldi zaten açılman da vardı bir git istersen hastaneye
Cigerlerindeki suyu atamadıgı için sanırımCanım neden enfeksiyon olmuş dr söyledimi? Benimde haftalardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var bebeği etkiler mi korktum şimdi
Alıcam bakalım ya ama çok çeşit var hangisi iyi yada çok pahalı bişeye gerek var mı fiyatlarına bakıyorum 600 liraya da var 2 bin liraya da varAl mutlaka hayat kurtarıyo
Maşallah ama diyordun ağrım çok diye canım, sen 2 saate doğurursunBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Gözün Aydın canım olsun benim bebiş de ufak ama büyüyecekler merak etmeKızlar ben pazar gece 00.01 de doğum yaptım artık pazartesi oluyor. Sancılandım sancım nst de 90 100 çıktı kendi doktorum şehir dışında olduğu için ben de başka bir hastanede doğum yapmak zorunda kaldım bebekle birlikte 1.5 kg Myom çıktı bebekten sonra 1 saat daha ameliyat oldum bebek 36+4 de geldi kilosu 2385 gram önlem amaçlı kvmzde kaldı 4 gün şükür evimize geldik bu da benim doğum hikayem kızım biraz minik de olsa inşallah sağlıkla büyüyecek
Canım nerde kaldın ya çok merak ediyorum inşallah ikinizinde sağlığı yerinderirBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
Napiyo bu ya şakacı bebekSabah uyandım tık yok kuzum. Ne sancı ne bişey
Sorma vallaNapiyo bu ya şakacı bebek
Kesinlikle canım. En önemlisi sağlıklı olmak. İkinizin saglıgı en önemlisi. Yoksa her iki dogumunda zorlugu ve kolaylıgı var bence. Cok sükür kavustunya yavruna maşallah , darısı bizlereKızlar sezeryan olacaklar canınız yansada sezeryan yerinizi tutun bol bol yürüyün yürüdükçe azalıyor ağrı yürümeyince gaz sancısı mahvediyor kuyruk sokumundan omuza kadar tek çaremiz kahve içip yürümek. Bana çok iyi bir hemşire denk geldi o anlattı dün tuvalete zor giden ben şuan bebeğim kucağımda odamda geziyorum yarın daha da iyi olucam hiç istememe rağmen sezeryan oldum doğumum asla negatif değildi korkmayın her saat iyileşiyoruz belki birileriniz korkuyorsa ertesi gün daha iyi olacağınızı bilin diye yazmak istedim en önemlisi sağlıklı olmak
Bizimki simdilik haklı cıktı gibi. Sancı mancı yok bu sabah. Ama kesinlikle dogru söylüyosun tutturuyorlar bir bel agrısı bel agrısı delirtti dün aksam beni sancım artsaydı gidecektim bendeKız bu kadar olur benim annemde aynıydı belin kopcak gibi ağrıyacak o zaman anlarsın doğum olduğunu deyip durdu, yok benim olmadı valla kaşık ağrısı adet sancısı öyle başladı öyle doğum oldu sonra oda ikna oldu demek ki olmayabiliyor diye
Doğum sancısını anlayacağını düşünüyorum canım zaten düzenli gidiyor oradan insan bu farklı bişey diye anlıyor, az kaldı dayanBizimki simdilik haklı cıktı gibi. Sancı mancı yok bu sabah. Ama kesinlikle dogru söylüyosun tutturuyorlar bir bel agrısı bel agrısı delirtti dün aksam beni sancım artsaydı gidecektim bende
Haklısın kuzum. Dayanıyorum bakalım. Saglıklı dogsunlarda bebişlerimizDoğum sancısını anlayacağını düşünüyorum canım zaten düzenli gidiyor oradan insan bu farklı bişey diye anlıyor, az kaldı dayan
Kız yok ebebekte var ya klasık baby plus en onu kullanıyorum yan destekleri de var mis gibi pahalı bir şeye gerek yokAlıcam bakalım ya ama çok çeşit var hangisi iyi yada çok pahalı bişeye gerek var mı fiyatlarına bakıyorum 600 liraya da var 2 bin liraya da var
İyiki almışım dedim sevibebe e bebekten almıştım ondan başka yerde yatırmıyorum eve geldiğimizden beri bi kere bile kusma olmadı mesela belki ona bağlıdır ve çok rahat uyuyorSağol canım Ya ben gerek görmediğim için almamıştım ama sanırım artık almam gerekecek
Ben bariyer olarka bepanthol kullanıyorum pişik olduğunda da sudocremPişik kremi ne kullandınız kızlar tecrübeliler ne alayım ?
Ay ben şok hadi haberlerini bekliyoruz güzelim Allah yardımcın olsunBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş
MaşallahBen hastanedeyım 7 cm acıklık varmiş