Kaç oldun sen canım bende de gelen giden yok 39. Haftama girdim bugünDoğuranlara çok özeniyorum maşallah hepinize.
Artık yürümek bile çok zor benim için inşallah kalanlarımız da sağlıkla kucağına alır bebişlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç oldun sen canım bende de gelen giden yok 39. Haftama girdim bugünDoğuranlara çok özeniyorum maşallah hepinize.
Artık yürümek bile çok zor benim için inşallah kalanlarımız da sağlıkla kucağına alır bebişlerini
Daha bizden önde olanlar doğurmadi ya biz siramizi bilelimDoğuranlara çok özeniyorum maşallah hepinize.
Bugün buna baktım yorumlarına da baktım etkiliymiş bayağıKızlarr sizce normal dogumu kolaylastirmak icin yapilan egzersiz icin online normal dogum kampi mi satin almaliyim yoksa youtubedan kendim egzersiz videolari izleyip yapsam da faydasi olur mu? Ben de fitness antrenoruyum ama gebe egzersizi konusunda tecrubeli degilim tabi
Kaç oldun sen canım bende de gelen giden yok 39. Haftama girdim bugün
Ben 37 oluyorum yarın çok isityorum kavuşmayı artık napalımDaha bizden önde olanlar doğurmadi ya biz siramizi bilelim
Gerçekten son zamanlar daha bir zor geçiyor zaman heran doğum olacakmış gibi oluyor ama olmuyorda hepimiz kavuşmak istiyoruz kuzum biran önce ama inatçı çıktı bunlar Şaka maka Allah ne zaman kararladiysa doğru zmanda gelsinler hepsiBen 37 oluyorum yarın çok isityorum kavuşmayı artık napalım
Kasıklarda şiddetli ağrı da belirti senin neren ağrıyorYa bu doğum sancısı icin illa bel agrısı sart mı ?
Kasıklarım agrıyor emin olamıyorum ki ne zor ya belirsizlik.Kasıklarda şiddetli ağrı da belirti senin neren ağrıyor
Agrı eşiğim yüksek bide benim. Hassas değilim siddetli midir değil midir bu bile kafamı karıstırdı artıkKasıklarda şiddetli ağrı da belirti senin neren ağrıyor
Ben ilk doğumumda bel ağrısı yaşamadım canım şart değil yaniKasıklarım agrıyor emin olamıyorum ki ne zor ya belirsizlik.
Demi ? Annem illa belinde agrır deyip duruyor. Belki benim agrımayacak. Neyse artık bekleyim bakalım siddetlenecek miBen ilk doğumumda bel ağrısı yaşamadım canım şart değil yani
Bende bu akşam iyi değilim karnıma kasığıma öyle bir ağrı girdi ki yürüyemedim kitlendim. Belimde ağrıyorYa bu doğum sancısı icin illa bel agrısı sart mı ?
Çok şükür canım buna şükür sağlıklı ya geçicek o iyi olsundaO ağrılarda gelip geçici bugün 5. Günümüz sadece dikiş yerimde hareket ederken acı var o kadar
karın ağrısı sertleşmesinden nefesim kesildiKasıklarda şiddetli ağrı da belirti senin neren ağrıyor
Hep 3 kilo bebek istedim kolay doğurayım diye evrene attım mesajı şükür sağlıklı önemli olan o Allah herkesin yavrusunu gözünden ayrı koymasınYaa öyle mi Allah korusun şükür sağlıkla aldın kucağına, son haftalar ölçülen kiloya da güven olmuyor canım bir kez daha belli oldu
Çok sağol bitanem aynen bende şaşırdım en başta sonra baktım çok güzel dedim kilo önemli değilAaa ne kadar fark olmuş ya ultrason ölçümüyle olsun sağlıkla kucağına aldın ya önemli olan o gözünüz aydın ❤
Nişanın geldi zaten açılman da vardı bir git istersen hastaneyeAgrı eşiğim yüksek bide benim. Hassas değilim siddetli midir değil midir bu bile kafamı karıstırdı artık
Kız bu kadar olur benim annemde aynıydı belin kopcak gibi ağrıyacak o zaman anlarsın doğum olduğunu deyip durdu, yok benim olmadı valla kaşık ağrısı adet sancısı öyle başladı öyle doğum oldu sonra oda ikna oldu demek ki olmayabiliyor diyeDemi ? Annem illa belinde agrır deyip duruyor. Belki benim agrımayacak. Neyse artık bekleyim bakalım siddetlenecek mi