Canım çok teşekkür ederim, Allah tüm bebişleri ailelerine bağışlasın, sağlıkla gelsinler hepsi
Annelik mesaisi yoğun başladı, çok şükür eşim, ailem yardımcı oluyor da hızlı toparlanabildim. Ben 36.haftadan itibaren hurma, ananas yiyip adaçayı içmiştim. Bol bol yürüyüş yaptım, pilates ve yoga yapıyordum. Bir de merdiven inip çıkıyordum. Doğumdan önceki gün de biraz fazla yürümüştük ve gelince de fazlaca merdiven çıktım. Hastaneye gidene kadar da doğum sancıları sırasında da en iyi şey pilates topunda hareketler oldu. Topumu götürmüştüm, hastanede de vardı ama yatarken karşılamak zor, topta daha rahat oluyor. Sıcak duş imkanı vardı hastanede o çok iyi geldi. Su gelişini kesinlikle önemsememezlik yapmayın, belirli bi sürede doğum olması gerektiği için riske atılacak bişey değil. Ben de burdaki arkadaşlar diyince hemen gittim iyi ki de gitmişim. Açılmam yavaş gidince suni sancı verdiler. Hastane çantasına herşeyden çok çok koymuştum öylesi daha iyi bence. Dependin yanında lohusa pedi de mutlaka alın, çünkü dikişlerin iyileşmesi için dependi istemiyorlar. Luvmabellyden aldığım gecelik çok rahat ettirdi ama keşke 2-3 tane alıp koysaydım. Muuayeneler sırasında hep kan oldu çünkü. Hastanede hep gecelik giydim, bir de önü düğmeli şortlu takım. Emzirme atleti, sütyeni, kalkan, pompa, göğüs pedi hiç kullanmadıklarım. İnşallah herkesin su gibi bi doğumu olur, her hamile bebişini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Dualarım hep sizinle