- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 36+2 dün doktor artık hareketler biraz azalabilir endişe etme dinlendiğin sakin bir anında sol tarafına uzan 2 saat içinde 10 hareket hissedebiliyorsan sorun yok demektir dediKızlar 36+3 hareketi azaldı sanki ya
Kızlar 36+3 hareketi azaldı sanki ya
Canım Allah senin ve yavrunun yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerle gelGünaydın kızlar erkenden kalktım 6dan beri sezeryan hikayeleri okuyorum Bana dua edin güzel haberlerle geliyim inşallah 10 da yapılıcak yatışım ❤
Ay evet ya doktor ultrasonda bakarken ben hüçbişey hissetmiyorum mesela ama o ne kadar hareketli off dur bi dur falan diyip duruyo. Yandınız siz dogumca falan dio. Ama ben hiç hissetmiyorum. Kaburga hizası ya da gobek hizası taraflarında hareket olursa hissediyorum sanki alt taraflarda hissedemiyorm gibi. Ya da pozisyonumu dönüyor acaba hissetmıyoruzYeri daraldığı için sanırım. Cuma günü nstye koştum hareketleri çok hissedemediğim için, kızım çok hareketli çıktı ama benim hissettiğim çok çok azdı. Doktorum artık normal dedi.
Kuşum bende çok az hissediyorum eskisine göre ama arada bildiğin kemik sesi gibi sesler geliyor doktor normal diyor.Kızlar 36+3 hareketi azaldı sanki ya
Ay evet ya doktor ultrasonda bakarken ben hüçbişey hissetmiyorum mesela ama o ne kadar hareketli off dur bi dur falan diyip duruyo. Yandınız siz dogumca falan dio. Ama ben hiç hissetmiyorum. Kaburga hizası ya da gobek hizası taraflarında hareket olursa hissediyorum sanki alt taraflarda hissedemiyorm gibi. Ya da pozisyonumu dönüyor acaba hissetmıyoruz
Ben sürekli dürtüyorum çalkalıyorum haftaya cuma ssezeryan günüm o gün gelse de rahat etsem ya da oncesinde o gelmek istese de gitsek falanAynen benim de göbek hizasındakileri çok hissediyorum başka yok. Kaburga falan kalmadı zaten aşağıda bebek. Endişeyle geçiyor günlerimiz.
Ben sürekli dürtüyorum çalkalıyorum haftaya cuma ssezeryan günüm o gün gelse de rahat etsem ya da oncesinde o gelmek istese de gitsek falan
Benim 36+4 bugun. 38+0 da planladı doktor sizin kaçKaç haftalıksınız şuan? Benim de diğer hafta.
Sağ salim al bebişini kucagına bekliyoruz seniiGünaydın kızlar erkenden kalktım 6dan beri sezeryan hikayeleri okuyorum Bana dua edin güzel haberlerle geliyim inşallah 10 da yapılıcak yatışım ❤
Ben 36+0 ım şuan.Benim 36+4 bugun. 38+0 da planladı doktor sizin kaç
1 guncuk erken istemiş. Gelişim geriliği yoksa bence hiç problem yok. Bir an önce kavusmak istiyorum artıkBen 36+0 ım şuan.
Doktor 38 demişti eşim 9 eylül olsun dedi 37+6 olarak ayarlandı. Ufak mı olacak diye endişeliyim. Doktor 38 i geçirmiyorum dedi.
1 guncuk erken istemiş. Gelişim geriliği yoksa bence hiç problem yok. Bir an önce kavusmak istiyorum artık