Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de en son 9 Eylül dedi doktorum. Şuan 38+2 yim. Kızçemin kendisinin gelmesini bekliyoruz. Doğum kendisi başlamazsa 9 Eylülde serum veya ilaçla başlatcaz dedi
37+3 bızde de gelen gıden yok beklemeye devamKuzum aynı durumdayız 38+2 yim bekliyoruz
Bende varım merak etme tek kalmassınYeni doğum yapan ve yapacak arkadaşlarım sağlıkla büyütün bebişleriniziiiii. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallahh. Uygulamaya göre benim daha 33 günüm var, normal doğum olursa en son ben doğurcam galiba , doğurup gitmeyin beni yalnız bırakmayın burda
Bilgilendirme için teşekkürler peki ciğer gelişimi ne zaman tamamlanıyor? 34+0 da mı, 35+0 da mı acaba?Hayır 36+0 demek zaten 36 bitti doldu demek 37. Hafta demek. 36+0 artık normal oluyor bak altta attım resim doktorun sayfasından
Artık doğur da gelKızlar bizde 39+2 ye girdik. Birazdan kontrole gideceğim
Tam olarak 37. Haftada tamamlanıyor diye biliyorumBilgilendirme için teşekkürler peki ciğer gelişimi ne zaman tamamlanıyor? 34+0 da mı, 35+0 da mı acaba?
35 te gelişmiş bi cigerle dogan cocuklar da var 34 te küveze girmeyenler de. Zaten herşeyi kesin bilseler hiç bekletmeden alırlardı cocukları. Ama bana doktor 36-40 haftada dogan cocukların küveze girme olasılıgı aynı demişti. 40. Haftada küveze gürebilir subyutar enfeksiyon olurBilgilendirme için teşekkürler peki ciğer gelişimi ne zaman tamamlanıyor? 34+0 da mı, 35+0 da mı acaba?
Çok teşekkür ederim35 te gelişmiş bi cigerle dogan cocuklar da var 34 te küveze girmeyenler de. Zaten herşeyi kesin bilseler hiç bekletmeden alırlardı cocukları. Ama bana doktor 36-40 haftada dogan cocukların küveze girme olasılıgı aynı demişti. 40. Haftada küveze gürebilir subyutar enfeksiyon olur
Bende 37+3 tık yok37+3 bızde de gelen gıden yok beklemeye devam
38+1 al benden de o kadar gelen giden yokBende 37+3 tık yok
2600 kaçıncı haftadaydı acaba benim 35. Haftada 2050 gramdı doktor çok az 2500 ancak doğar böyle giderse dedi dün gittiğimde 36+1 de 2600 olmuştu.Ay inşallah hayırlısıyla 3 kilo bari olsun ya 2600 dü daha
Bakalım ne zamana hazır olucaklar gelmek içinBende 37+3 tık yok
Kız 1 haftada 600 gram almaz ya öncekini yanlış ölçmüştür2600 kaçıncı haftadaydı acaba benim 35. Haftada 2050 gramdı doktor çok az 2500 ancak doğar böyle giderse dedi dün gittiğimde 36+1 de 2600 olmuştu.
36+3 de bıze 3200 dedı doktorumuz kılosu onemlı degıl yeterkı saglıklı doğsun lar yeter2600 kaçıncı haftadaydı acaba benim 35. Haftada 2050 gramdı doktor çok az 2500 ancak doğar böyle giderse dedi dün gittiğimde 36+1 de 2600 olmuştu.
Ben de şaşırdım onca zaman kilo almayıp almayıp birden 600 gram alması saçma geldi daha önceki gidişimde de 1800 gramdıKız 1 haftada 600 gram almaz ya öncekini yanlış ölçmüştür
Evet sağlıklı olsunlar inşallah ama kilosunun az olmasının da sarılığa sebep olabileceğini söylemişti o yüzden gerilmiştim 2 kilo dediğinde şimdi 2600 iyi kilo aldırmışsın dedi36+3 de bıze 3200 dedı doktorumuz kılosu onemlı degıl yeterkı saglıklı doğsun lar yeter
Doğunca kendi seçerdi acele etmişsin sankiKızlar sancılarım baya arttı haftaya sezeryanım var ben bugun park yatak siparişi verdim 36+4 ten selamlar erken mi