Selam kızlar cumartesiden beri giremedim buralara yazanlar olmuş çok teşekkür ederim
Biraz zor bir sezaryen geçirdim, narkoz alerjim varmış doğumda ortaya çıktı seneler önce 1 kez bademcik ameliyatı olmuştum onda da genel anestezi yapılmıştı bunda spinal yapıldı. Sezaryen sırasında alerji sebebiyle kalbim durma noktasına geldi hava takıldı filmlerdeki gibi hızlı hızlı bir sürü ilaç enjekte ettiler şok cihazı hazırda beklettiler falan o an düşündüğüm tek şey eşim ve doğacak bebeğim oldu bebeğimi kurtarın diyebildim sadece ama sesli mi sessiz mi bilmiyorum sonra bir anda bebeğimin ağlama sesini duydum hala kendime gelmemiştim ama o ses beni o kadar iyi hissettirdi ki
Şükürler olsun sağ salim çıktık ameliyattan
Ameliyat sonrası korkutmasın sizi illaki ağrınız oluyor ayağa kalkmam benim çok kolay oldu ama sonradan ağrı oldu bünyeden bünyeye değişiyor anlayacağınız. Hala tuvalete çıkamadım ben mesela kayısı ve kayısı türevi her şeyi tükettim hepsi içimde duruyor şu an
Ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda o masum yüzüne bakarak emzirdiğinizde her şey geçiyor bitiyor. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar