- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Geçmiş olsun neden neymiş peki stres falan yaşadın mı o mu tetikledi acabaİlk nstye bağlandığımda benim 120 bebeğimin 185 den aşağı düşmüyordu nabzımız serumdan sonra benim 110 a onun da 170 e düştü çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun neden neymiş peki stres falan yaşadın mı o mu tetikledi acabaİlk nstye bağlandığımda benim 120 bebeğimin 185 den aşağı düşmüyordu nabzımız serumdan sonra benim 110 a onun da 170 e düştü çok şükür
Benim de gecen gün oyle oldu. 2 doktor 1 ebe baktı hiç sorun varmıs gibi yapmadılar ebe hıckırık tutmus muhtemelen dedi. Doktor da hareketli cok hareket ediyo dedi. kendi doktoruma attım o da ne kadar hareket etmiş o oyle dedi.İlk nstye bağlandığımda benim 120 bebeğimin 185 den aşağı düşmüyordu nabzımız serumdan sonra benim 110 a onun da 170 e düştü çok şükür
Vajina sancısını ben 1 haftadır yaşıyorum kasılma zaten hep var gelen giden yok hayla inşallah seninki gelir artık3-4 kez kasılma sırasında vajinaya sancı girdi çıktı anlık hadi inşallah geliyodur
Hareket gibi değil sabit 180 olsuğu için taşikardi dediler.Benim de gecen gün oyle oldu. 2 doktor 1 ebe baktı hiç sorun varmıs gibi yapmadılar ebe hıckırık tutmus muhtemelen dedi. Doktor da hareketli cok hareket ediyo dedi. kendi doktoruma attım o da ne kadar hareket etmiş o oyle dedi.
Canım aynısı ya göğsüme koydulardı bu kim ya gibi olmuştum senle 3-4 gün sonra konuşalım inan hemen geçiyor o şoktan ve doğumun getirdiği yoğun yorgunluktan oluyorDoğar doğmaz göğsüme verdiler de ben şok gibiydim öyle bi sevinmem ağlamam vs olmadı. Bebeği seviyorum ağlıyo diye ağladım hatta ama tam inanamadım daha şaka gibi
Canım malesef kusmak çok etkılıyor,gecenlerde bende çok aşırı kusma yaşadım gece , tam bır gun boyunca nabzım 135 ten aşagı ınmedı,hastanede yattım hatta kardıyolog bıle geldı,vucut kusma refleksıne cevap yapıyor bunu,bol bol dınlen,uyu,dınlenebılırsen uyuyabılırsen yarına bıseyın kalmaz Allahın ıznıyle.gecmıs olsun cokİlk nstye bağlandığımda benim 120 bebeğimin 185 den aşağı düşmüyordu nabzımız serumdan sonra benim 110 a onun da 170 e düştü çok şükür
Tuvalette ikisini ayırt etmek biraz zor olabilir benim koltukta oturuken bi anda geldi tuvalete koştum aynı anda çiş yapınca ikisi karıştı nesela ne kadar su geldiğini anlayamadımGünaydın. Dün gece tuvalete kalkıyordum arka arkaya sık kalktığım içinde az idrar geliyordu ama en son kalktığımda idrarımı yaparken bir anda hızlı bi sekilde boşaldı su patladı gibi oldu sanki suyum gitmiş olabilir mi? Nasıl anlıcam ben bunu
Kiz idrarımı yapıyordum normal bı şekilde bir anda hızlandı bı patladı gibi sanki gitsemmi acaba eşim de ise gitti soylememistim napicam bilemedimTuvalette ikisini ayırt etmek biraz zor olabilir benim koltukta oturuken bi anda geldi tuvalete koştum aynı anda çiş yapınca ikisi karıştı nesela ne kadar su geldiğini anlayamadım
Kiz idrarımı yapıyordum normal bı şekilde bir anda hızlandı bı patladı gibi sanki gitsemmi acaba eşim de ise gitti soylememistim napicam bilemedim
24 saat süre var dedi ebe su gelişinden sonra. Gayet hareketli oluyo bebe. Ped koydum ben hastaneye gidene kadar yine gelirse diye azar azar sızmaya devam etti mesela. Şüpheleniyosan gitsen aslında bilemedimHareketleri var şuan su gidince hareket oluyor mu acaba
Bence gitmekten zarar gelmez doktor özellikle bu dönemler tehlikeye atmaktansa içinde kuşkuya sebep olan bir şey yaşarsan gel dedi banaKiz idrarımı yapıyordum normal bı şekilde bir anda hızlandı bı patladı gibi sanki gitsemmi acaba eşim de ise gitti soylememistim napicam bilemedim
mısınHareket gibi değil sabit 180 olsuğu için taşikardi dediler.
Evet doğru cnm kızda belden vuruyor dırek erkek te kasıktan vuruyorkucuksusam kızda belden girer erkekte kasıktan die bi görüş var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ben cok inanmıyorum o tarz şeylere. Ben de tutmuyor. Ama Benim kızı dogurdugum gece de belimden vuruyordu
Bazen bendede oluyor cnm snakı bosalırcasına gelıyor bazende yavaş yavaş mılım mılım gelıyor çoklu geldıgı zaman sankı ıcınde boşluk oluyor dımıGünaydın. Dün gece tuvalete kalkıyordum arka arkaya sık kalktığım içinde az idrar geliyordu ama en son kalktığımda idrarımı yaparken bir anda hızlı bi sekilde boşaldı su patladı gibi oldu sanki suyum gitmiş olabilir mi? Nasıl anlıcam ben bunu
Evet ama normal idrarımı yapıyorken bı anda bu şekile döndü , baştan öyle olsa belki tuhaf gelmicekti deBazen bendede oluyor cnm snakı bosalırcasına gelıyor bazende yavaş yavaş mılım mılım gelıyor çoklu geldıgı zaman sankı ıcınde boşluk oluyor dımı
Gelıyor gelmekte olan oğlumda bendede böyle çıkıyordu nst ama acıklık 8 cm dı bende ilk gıttıgımde acıklık varmı kuzu50 ye çıkıyor