- 8 Mayıs 2023
- 2.210
- 2.452
- 28
20 dkda 4-5 kez yükseldi hala devam ediyor kalp atışı biraz düşük dediGelıyor gelmekte olan oğlumda bendede böyle çıkıyordu nst ama acıklık 8 cm dı bende ilk gıttıgımde acıklık varmı kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dkda 4-5 kez yükseldi hala devam ediyor kalp atışı biraz düşük dediGelıyor gelmekte olan oğlumda bendede böyle çıkıyordu nst ama acıklık 8 cm dı bende ilk gıttıgımde acıklık varmı kuzu
İnşallah bır sorun çıkmaz sıtrese gırme hastanedesın hemen müdahele edılır kuzu20 dkda 4-5 kez yükseldi hala devam ediyor kalp atışı biraz düşük dedi
40 dkdr nstdeyim bitirmedi hala en son kontrolde problem varmıydi dedi yok dedim çıktı. 80 lere çıkmaya başladıİnşallah bır sorun çıkmaz sıtrese gırme hastanedesın hemen müdahele edılır kuzu
Stres kasılmayı arttırır bu arada.40 dkdr nstdeyim bitirmedi hala en son kontrolde problem varmıydi dedi yok dedim çıktı. 80 lere çıkmaya başladı
Yok ben iyiyim biraz kuzum hatta eşim işte onu sakinleştirmeye çalışıyorumStres kasılmayı arttırır bu arada.
Çok haklısın yaa. Yalnızlık daha zor oluyor. Keşke yakın olabilsekMide bulantım ve yanmam var ay bişey diyeydiler tek başına bide burda hiç çekilmiyor
Yok annem yanımda ama doğumhane ye almadılarÇok haklısın yaa. Yalnızlık daha zor oluyor. Keşke yakın olabilsek
Hmm öyle bir durum olunca doğumhaneye mi alıyorlar genelde ben hep nst odasında oluyor sanıyordumYok annem yanımda ama doğumhane ye almadılar
Senın kı geliş yolunda acıklık varmı kuzu doktor bakmadımı acıklık varmı dıe40 dkdr nstdeyim bitirmedi hala en son kontrolde problem varmıydi dedi yok dedim çıktı. 80 lere çıkmaya başladı
Ne durumdasın ?Günaydın. Dün gece tuvalete kalkıyordum arka arkaya sık kalktığım içinde az idrar geliyordu ama en son kalktığımda idrarımı yaparken bir anda hızlı bi sekilde boşaldı su patladı gibi oldu sanki suyum gitmiş olabilir mi? Nasıl anlıcam ben bunu
Ne durumdasın ?
Bitti şimdi çıktık kızlar Açıklık yok hatta çok dar bebek de çok yukarda eğer normali diretmiyorsan sezeryan senin için daha iyi dediler yarın gel konuşalım düşünürsen dediler. Şuan için cikan sancılar normal artık bu haftada dedi. Suyum da gelmemiş iki kere alttan muayene oldum.Senın kı geliş yolunda acıklık varmı kuzu doktor bakmadımı acıklık varmı dıe
Ben baya patladı gibi hissettim ama değilmişBu su mu idrar mı konusunu bende cok karıstırıyorum ya benzer seyleri yasadım ikisi denk gelince ayırt etmek zor
Oh iyi çok şükür kuzum. İkinizinde iyi olmasına sevindim. Hangi dogum yöntemi senin ve bebeğin için sağlıklıysa onu tercih et bence. Hadi bakalım geçmiş olsunBitti şimdi çıktık kızlar Açıklık yok hatta çok dar bebek de çok yukarda eğer normali diretmiyorsan sezeryan senin için daha iyi dediler yarın gel konuşalım düşünürsen dediler. Şuan için cikan sancılar normal artık bu haftada dedi. Suyum da gelmemiş iki kere alttan muayene oldum.
Geçen benim de böyle oldu işte. Son haftaların streside ayrı bide bizim ilk gebelik ya neyin ne oldugunu ayırt etmek zor oluyorBen baya patladı gibi hissettim ama değilmiş
Normalde kontrolüm perşembe günü o güne kadar bekleyip bı değişiklik yoksa sezeryana gün Alicam artık yapicak bişey yokOh iyi çok şükür kuzum. İkinizinde iyi olmasına sevindim. Hangi dogum yöntemi senin ve bebeğin için sağlıklıysa onu tercih et bence. Hadi bakalım geçmiş olsun
Kuşum benim normal kontrolüm perşembe günü senin yaşadığını bende yaşıyorum çok sıkışıp gidip az az yapma veya birden çok yapmayı hatta bazen azıcık kaçırıyorum. Nst de sancım 120lere çıktı bu haftalarda normal dediler hatta ebe bana bu haftalara göre çok şen şakraksın sedyeye zor çıkıyor insanlar dedi. Telaş etme benimde bebeğim yukarıda hissediyorum aşağıya inmedi1 moralini bozmaNormalde kontrolüm perşembe günü o güne kadar bekleyip bı değişiklik yoksa sezeryana gün Alicam artık yapicak bişey yok
Bende öyle çok rahatım oturmak olsun falan hareketlerim serbest oda inmedigi için sanırım. 40 dan sonrasını beklemem diye düşünüyorum bazı durumlar ortaya çıkabiliyor diyeKuşum benim normal kontrolüm perşembe günü senin yaşadığını bende yaşıyorum çok sıkışıp gidip az az yapma veya birden çok yapmayı hatta bazen azıcık kaçırıyorum. Nst de sancım 120lere çıktı bu haftalarda normal dediler hatta ebe bana bu haftalara göre çok şen şakraksın sedyeye zor çıkıyor insanlar dedi. Telaş etme benimde bebeğim yukarıda hissediyorum aşağıya inmedi1 moralini bozma