- 17 Temmuz 2022
- 2.631
- 2.273
- 30
Öncekilerde olmuyo muydu böyle kendinş çok yoruyosun galiba senBen bu kasılmaya dayanamıyorum Allah'tan yarın randevum var top gıbı oluyor taşa dönüşüyor karnım kasıklarıma gecıyor agrı yarın ola hayrola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncekilerde olmuyo muydu böyle kendinş çok yoruyosun galiba senBen bu kasılmaya dayanamıyorum Allah'tan yarın randevum var top gıbı oluyor taşa dönüşüyor karnım kasıklarıma gecıyor agrı yarın ola hayrola
Yorgunluk okadar çok kı anlatamamÖncekilerde olmuyo muydu böyle kendinş çok yoruyosun galiba sen
Ama yapma canına yazıkYorgunluk okadar çok kı anlatamam
Ben 6 kg aldım.hepsi gitti yne 55 oldum.yani doğum öncesi kilomBenimde merak ettiğim konulardan birii
İnşallah tek dileğimAyy duygulandım böyle görünce gözlerim doldu bol bol beslersin annesi hemen toparlanır
Canım nasıl oldun ağrıların geçti mi biraz, bebişinin durumu nasılBen 6 kg aldım.hepsi gitti yne 55 oldum.yani doğum öncesi kilom
Ya ne bileyim büyümesi falan durduya zaten çok hareketli de degildi karnımda endişeleniyorum ister istemez inşallah saglikla doğarKız neden tedirgin olasın maşallah kilosu iyi haftası iyi ne güzel kavuşacaksınız
Ben toparladım canım çok şükür bebiş küvözde hala canım.1900 gr doğdu ama ameliyattan dolayı 1700r kadar indi.Süt götürüyoruz hergün canım 2300 olunca çıkacak inşallah.Önümüx uzun epey ameliyatlar bekliyor Minik Civanı aklınıza geldikçe bize dua ederseniz çok sevinirim hem makatı kapalı hem de hipospadiasınağır çeşidi ile dünyaya geldi yavrumCanım nasıl oldun ağrıların geçti mi biraz, bebişinin durumu nasıl
Ben de resmen burcunu seçtim bugün. Doktor ya yarın ya da salı alalım doğuma seni dedi ben salıya kadar niye kg almadi niye hareket etmedi diye korkudan bekleyemem diye yarın alalım dedim aslan olacak resmenBen aslandan kurtulmak için çocuğu içerde zorla tutmayı bile planladım
Yarın randevum oldıgu ıcın eve gıdıyorum gıt gıt yol bıtmıyor baksana yaAma yapma canına yazık
İyi ki doğmuşsunAnam beni bugün doğurmuş Bakalım ben kızçemi ne zaman doğurcam
Doğum günün kutlu olsunAnam beni bugün doğurmuş Bakalım ben kızçemi ne zaman doğurcam
Belki bir sürpriz yapıp bugün gelir belli mi olur doğum günün kutlu olsun tatlım bebişinle geçireceğin upuzun musmutlu senelerin olsunAnam beni bugün doğurmuş Bakalım ben kızçemi ne zaman doğurcam
İyi ki doğmuşsun nice mutlu senelereAnam beni bugün doğurmuş Bakalım ben kızçemi ne zaman doğurcam
Ameliyathanededir bence. Spinal ameliyahanede yapılıyor. Ama gerçi spinal anında uyuşturuyorKızlar bu epidural anesteziyi odada mi yapiyolar ameliyathanede mi ? Öncesinde anestezist gelip sorular mi soruyo ne yasiycam ben yarın sabah biri beni aydınlatsın ya
Sağol kuzummİyi ki doğmuşsun
Çok teşekkür ederim canımmDoğum günün kutlu olsun
Hepimizin inşallah canımmBelki bir sürpriz yapıp bugün gelir belli mi olur doğum günün kutlu olsun tatlım bebişinle geçireceğin upuzun musmutlu senelerin olsun
Çok teşekkür ederim canımcımİyi ki doğmuşsun nice mutlu senelere