Kızlar ben pazartesi 19.30 gibi doğuma alındım. Spinal sezaryen oldum. Normal için yapmadığım şey kalmamıştı hurma yemeye başlıyım derken durum böyle gelişti hayırlısı böyleymiş diyorum. Ama annelik çok çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Doğumdan çok korkarak girdim ani olduğu için doğum esnasında uyanıktım hiçbir şey hissetmedim dokunuş dışında. Eşim de doğuma girdi bebeği gördük temas ettik o anda. Korku mutluluk telaş tüm duygular karmaşıktı tarifsiz. 51cm 3150 doğdu oğlum. İkinci gün 2850 düşmüş emiyor aslında ama bilmiyorum doktor henüz bir şey söylemedi bununla alakalı
Ameliyata gelince spinal sonrası uyuşukluk geçince baya zorlandım ağrım oldu iki saatte bir ağrı kesici ile ancak durabildim. Ayağa kalkma kısmı gerçekten zormuş ama kalktıktan sonra daha rahatliyor insan. Hala zorlanıyorum kalkarken ama buna şükür tabii. Onun dışında emzirme işi beni baya zorluyor diyebilirim 3 gündür sıfır uyku ile duruyorum. Tam uyuyacağım derken diğer emzirme saati geliyor. Emzirirken baya canım yanıyor
h enüz doğurmayan arkadaşlarım aklınız varsa her saniyeye uyuyun
ben sağlıkla yavruma kavuştum darısını tüm bekleyenlere inşallah