- 24 Kasım 2021
- 5.079
- 6.316
- 31
Ben kv görümceler bende şuan olmaz sen çık yola geliriz peşindenİki gündür habire büyük tuvalet mesaisindeyim çantanı hazırla yolcusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kv görümceler bende şuan olmaz sen çık yola geliriz peşindenİki gündür habire büyük tuvalet mesaisindeyim çantanı hazırla yolcusun
Üçüncü çocuğu otuzuncu haftaya zor taşırım ikide pertim çıktı tövbeler olsun dahaYa bu 2. Bebelerin hamileliği 3. Yaptırmayaya yemin etmiş gibi ilerliyor kuzum küveze bile girmez Allahın izniyle maşallah doğacaksa doğsun yeter da
Naptın kız millete olan kırgınlığını sinirini atabildin mi üzerinden yüz yüze gelinceBen kv görümceler bende şuan olmaz sen çık yola geliriz peşinden
Sakin ol bence bi detaylı döküm isteyin önce hangi işlemler yapılıyo tedavisi nedir vs vermeye direnirlerse şüphelenirsin bende o yüzden sordum hangi hastane diye
Canım bebek kucukken cok elleme bence. Tasıycaksanız Stabil durumda oldugundan emin olun. Ama yenidogan doktorları hemsireleri hep cok iyi olur aslında benim denk geldiklerin hep oyle. Epikriz isteyebilirsin hastaneden.
annem de çok eskiden aynı hastanede doğum yapmıştı ve evime de yakın diye burayı istedim ama hiç öyle haberlere denk gelmemiştim çok üzüldüm şimdi 2 kiloyu geçtikten sonra daha dikkatli takip edelim öyleyse inşallah. esas sorun şu ki bebeği kucağıma vermekte de sorumsuz davranıyorlar. kanguru bakımı zamanımız geldi. anne ve bebeğin ten tene temas etmesi lazım, bebeğin meme araması lazım belki. ama son gittiğim hemşire üstümü çıkarttırmadı. önlüğün üstünden de kokunu alır diyor. 5 kattan çocuk nasıl alsın kokuyu? denk gelen hemşirenin insafına kalmış bebeği ne kadar tutacağın ya da nasıl tutacağın.Kuzu şuan zaten kalması gerekiyor o yüzden stres yapma kilosu yerinde olup tutarlarsa problem
Hangi hastanedeydin canım? 2 kilo öncesi söylendiği gibi çok mümkün değil çıkması ama bebeğin gelişimini ön göremiyor olabilirler. Siz bebeğe hep çok daha iyi görünür kilo da almış di mi gibi yaklaşın. Yakın bir ebe ve doktor arkadaşım anne baba ne kadar tedirgin olursa o kadar çok küveze alıyolar normal zamanda da doğsa demişti.evet işte habire bi yakınlarının yaşadığı bu tarz bi olayı anlatıyorlar. eşim hatta bu hastaneden alıp başka yere mi götürsek diyor ama ben cesaret edemiyorum bebeği öyle bi strese sokmak da istemiyorum. Allah kötülere fırsat vermesin ne diyim. inşallah sağ salim kavuşuruz bebeğimize
istanbuldayız, beylikdüzü medilife canım. dediğin şeyin nedenini tam anlamadım yani biz tedirgin oldukça fırsattan istifade bir sorun varmış gibi küveze mi alıyorlar demek istedin? yoksa hani ebeveynin psikolojisi bebeği etkiler anlamında mı? beynim durdu bu ara kusura bakmaHangi hastanedeydin canım? 2 kilo öncesi söylendiği gibi çok mümkün değil çıkması ama bebeğin gelişimini ön göremiyor olabilirler. Siz bebeğe hep çok daha iyi görünür kilo da almış di mi gibi yaklaşın. Yakın bir ebe ve doktor arkadaşım anne baba ne kadar tedirgin olursa o kadar çok küveze alıyolar normal zamanda da doğsa demişti.
O yüzden kızlar herkese tavsiyem, doğduğunda çocuk doktoru kontrolü sağlarken asla meraklı tedirgin gergin şeyler söylemiyoruz. Nasıl bir şey mi oldu iyi mi doktor falan gibi.
Yok kız bi gece yatmalı geldiler sanki bana yardıma mı oğlana sevmeye, aksine buz gibi soğumuşum onu farkettim ama ben bir akıllılık ettim eve ve oğlana bir yardımcı tuttum , geçen hafta başladı rahatım hamdolsun artıkNaptın kız millete olan kırgınlığını sinirini atabildin mi üzerinden yüz yüze gelince
Aynen fırsattan istifade hop alıyolarmış canım. Heh bunlar yer diye düşünüp sanırım.istanbuldayız, beylikdüzü medilife canım. dediğin şeyin nedenini tam anlamadım yani biz tedirgin oldukça fırsattan istifade bir sorun varmış gibi küveze mi alıyorlar demek istedin? yoksa hani ebeveynin psikolojisi bebeği etkiler anlamında mı? beynim durdu bu ara kusura bakma
ay allahım memlekette hiçbir şeye güven olmuyor ya şaka gibi Allah karşılaştırmasın böyleleriyleAynen fırsattan istifade hop alıyolarmış canım. Heh bunlar yer diye düşünüp sanırım.
Süper bi hareket yalnız kimseye ihtiyacım yok restini çekmişsinYok kız bi gece yatmalı geldiler sanki bana yardıma mı oğlana sevmeye, aksine buz gibi soğumuşum onu farkettim ama ben bir akıllılık ettim eve ve oğlana bir yardımcı tuttum , geçen hafta başladı rahatım hamdolsun artık
Hayat mottom ben rezil olacağıma param rezil olsunSüper bi hareket yalnız kimseye ihtiyacım yok restini çekmişsin
Ayy panik oldumİki gündür habire büyük tuvalet mesaisindeyim çantanı hazırla yolcusun
Yapıştırrrrr doğum parasını mezara mı götürcez sankiHayat mottom ben rezil olacağıma param rezil olsun
kaç haftalıksın erken değilse yapıştır gelsin her gün doğuracağım diye beklemek daha zor benim velet 37 olsa hemen alın beni hemen diye yatardım sedyeyeAyy panik oldum
Benim 36+5 yani 37 bitiyor aslında zamanı geldi perşembe kontrolüm var bakalım ak koyun kara koyun belli olcakkaç haftalıksın erken değilse yapıştır gelsin her gün doğuracağım diye beklemek daha zor benim velet 37 olsa hemen alın beni hemen diye yatardım sedyeye
O kadar güldüm ki çocuğum sarsıldı içerde zor durdurdum kendimiGrubun doğuracakmış gibi yapıp doğuramayan gebesinden güncelleme: ciğer geliştirici yaptılar bir doz yeterli olur demiş doktor. En son beşte yemek yemiştim karnım deli gibi aç nasıl olsa serum takarlar sancı durur ben odada takılırım diye çantama Adana dürüm alıp gelmiştim ameliyata alınırsam diye yedirmiyorlar sancıdan daha çok bu yakıyor canımı bir Adanalı olarak
Aynen canım valla doğum izninde yatan 4 ay maaşta oraya gidecek sonra gene ücretsiz izin alacam öyle zenginlikten falan değil yani bu yardımcı olayları tamamen maksat akıl sağlığım korunsunYapıştırrrrr doğum parasını mezara mı götürcez sanki
Ya grupta biri demişti ya kocası aç doğuma gitmesin diye zorla tost yedirmiş karısına 6 saat ameliyata girmek için beklemek zorunda kalmışlar diye keşke arabada yiyip acile öyle girseydim ben bekleyeceğime onlar bekleseydiO kadar güldüm ki çocuğum sarsıldı içerde zor durdurdum kendimi