- 29 Kasım 2023
- 1.869
- 2.427
- 28
Beni o kadar güldürüyorsun ki Allah da seni güldürsün gerçektenKız valla bana da hurma ye dedi diye hastaneden dönüşte avmden hurma alıp döndük akşamına fingirdeyip suyum gelince hurmalar olduğu gibi kaldı dolapta aylar sonra yemek aklıma geldi öyle yedim
Foş diye mi fıs diye mi sorusu beni tam 5 dk dır kahkaha attırdı hayatım teşekkürlerYa bu su nasıl geliyor? Foş diye mi fıs diye mi anneme yatağa alez serelim diyorum çok sıcak yakar diyo ama yatağa da kıyamıyorum
Zaaaaaaaten tamaamen mecburiyetten hiç bizim fingirdekliğimizle alakası yok aşkım haklısınHurmalar için benim diyetisyenden izin almam lazımmış, şekerim var ya malum, hurmada da çok şeker var onun miktarını diyetisyeninle ayarlayın dedi. Geriye bi tek fingirdemek kaldı napalım el mecbur
Seni en iyi ben anlarım 37 yi doldurmak için çalışıyorum ben de 35+3'teyim ve gücüm bitmiş durumda Allah haftaya bana sabırlar versin. Sana da sabırlar versin canım az kaldı, ben de kara kara 4 aylık bebeğimi nasıl bırakacağım diye düşünüyorum ama dur bakalım, kervan yolda düzülür, toparlayacağızAyy kızlar son günler diye konuşmalara yetişemedim ara ara girdim çok mesaj var @xessica @Kayitli93 hayırlı olsun kızlarcım güzel güzel büyütün evlatlarınızı inşallah Ben de 36+6’da hala işe giden tayfadayım bugün artık cidden ağladım nefret ediyorum bu ülkenin kurallarından 4 ay doğum sonuna kalsın diye bu haftada bile çalışıyorum diye. Ulen bizden az gelişmiş yerlerde bile analık izni 1 sene bize verdikleri 4 ay o da 37’den itibaren hesaplanıyor. Çocuk 41’de doğsa 3 aylık olunca işe dönmem lazım. O kadar üzgünüm ki.. Neyse inşallah az kaldı doğuma. Ama ayaklarım çok şişiyor ya bugün o kadar şişmiş ki zonkluyor resmen napacağım böyle bilmiyorum
Anammmm ballar gelmiş, sağlıkla büyüt kuşum evlatlarını nasılsın iyi misin?Kızlar ben dün doğurdum dün 9:15 te kontrolüm vardı çok hafif sancı çıktı açıklığa baktılar 1 cmden az bi açıklık olmuş. 1-2 gün bekletirler diye düşünürken hemen aldılar beni 12:45’te doğum yaptım. Bebislerin biri 2800 biri 3000 gram doğdular kuvöze girmediler çok şükür darısı sizlere olsun