Bu kadar mı aynı olur ya
Bana da geçen aylarda elinde bir iki parça saçma sapan kıyafet getirmiş. Kendisi 1.50 1.60 boylarında ufak bi kadın, ben 1.72 yim ve balık etliyim, yapım iri, karnım da erken çıkmıştı zaten. Diyo şunları giyer misin al götür. Kibarlık olsun diye diyorum ki hani, bana olmayabilir falan. Olsun doğumdan sonra giyersin dedi poşetledi koydu
hala öylece duruyor. Kızlarının veya kendisinin giymediklerini kakalamaya çalışması saçma yani. Kızlardan da kendisinden de kaç beden büyüğüm yani
aynı dönemde bi hırka örmüş, diyo sana ördüm. Şöyle havada tuttu, bana olması imkansız yani. Neyse emek vermiş diye teşekkür ettim ama dedim ufak gibi biraz. Gitti sıcak suda yıkadı esnetmeye çalıştı falan ama nafile tabi. Sonradan kendi annemden öğrendim ki, annem, kv o hırkayı örerken görmüş hatta kime örüyorsun falan demiş, meğersem kendi kızlarından birine örüyormuş o hırkayı
herhalde kızlar beğenmedi veya bedeni olmadı bana iteklemeye çalışıyor
akıl var mantık var ben senin kızlarından iriyim, kızına olmayan şey bana mı olacak Allah aşkına ya, en azından bi denettir bedenine bak dimi hiç kafa yok