- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Seninde bebeğinin de iyi olmanıza çok sevindim canım benim ama kayınvaliden ve kocam seni delirtmeye niyetlendiler çocuğunun fotoğrafını vermemek istemen normal olmasa bile lohusasın şuan biraz anlayışlı olsalar ölmezlerAy kızlar bugün hastaneye gittik dikişlerim iyiymiş çok şükür bebeğimi de gördüm o da iyi bir süre daha kalacak küvezde daha doktor hiç çıkartma lafı etmiyor. Hastaneden geldik sinir küpü oldum evde ben doğum için fotoğrafçı tutmuştum bugün çıktıları aldık fotoları. Eve geldik kaynanam yarın gidiyor temelli köyüne zaten anlatmıştım size çocuk yok diye dönüyor. Neyse fotoğraflardan bir tane istedi köye götürcekmiş bende olmaz dedim bu fotoğraflardan şuan başka yok aynı fotodan iki tane olan olsa birini vereyim ama yok dedim benim salak kocam da bi anda köpürdü vay efendim ne varmış da niye vermiyormuşum da biz kendimize gene çıkarttırırmışızda vermiyorum ya dedim zorla mı bunlar tek örnek ve kaliteli baskı. Sonra dedim bi tanesinden dört beş tane bastırırız hem benim annemlere hem senin annenlere veririz dedim yok salak salak köpürdü benim kocam kaynanam da onu harladı bi güzel bi de bana gelmiş trip atıyor ya ben vermek zorunda mıyım ya bağırdım eşime ne bok yiyorsan ye vermiyorum git çıkarttır fotoğrafçıdan ver bu kadar önemliyse anan dedim ay sinirlerim gerildi çok fena ya illallah geldi artık bana bunlardan ya elim ayağım titriyor sinirden küfür edicem böyle az kaldı dönsün köyüne ben kendi kendime bakarım ya sinir hastası oldum ya