Canım bir süredir dilimi ısırarak yazdıklarını okuyorum ama dayanamayacağım. Bu gruptaki arkadaşlar biraz yumuşak bir şekilde öğüt vermeye çalışmış ama sanırım senin için soğuyana kadar adam seni istediği kıvama getirene kadar sen fevri davranmaya devam edeceksin.
Ben sana burdaki onlarca insanın söylediklerini biraz sert özet geçeyim. Önce bir neyin ne olduğunu bilelim; eşin her gece dışarıda 1'e kadar duramaz, 9 aylık hamile karısını sağa sola bırakamaz, ASLA SENİN KAFANA VURAMAZ!, bütün bunları yaptıktan sonra köpek gibi pişman olup seni kazanmaya çalışmayı bırak rest koşamaz, istediğim zaman çıkarım vs terbiyesizlik bunlar, annene ailene tek bir laf edemez örneğin, seni evden asla ama asla kovamaz adamsa defolur kendisi gider. Burda bir anlaşalım bunlar korkunç hareketler.
Bütün bunları yapıyorsa da onun erkekliğine ancak tükürülür. İyi zamanlarını bilmiyoruz vs bunları geçiyorum ben, benim gözümde hiçbir mutluluk 9 aylık hamile kadını karnı burnunda bunca eziyete maruz bırakmaya değecek bir mutluluk değil. Zaten ilişkinizin en güzel meyvesi karnındayken oluyor bunlar. Al sana kırmızı çizgi. Hala üzerinde düşünüp bir yerlere kondurmaya, sitem etmeye çalışıyorsun mesajlar atıyorsun hayal kırıklığını da inan anlıyorum. Ama ilişkiniz şuanda bir ses bir nefesi dahi kaldıramaz. Ya gelir adabıyla senden özür diler, bebeğinize sahip çıkar, hoşlanmadığın yanlarını törpüler, ya da bak çok açık konuşuyorum sen 3. günün sonunda adamın bütün şartlarını kabul edersin bir ömür çocuğunun yanında ezilirsin. Sen bir annesin artık, kendine gel kendi değerinin farkında ol. Annen baban sağ, olmuyor mu aslanlar gibi kendin bakacaksın çocuğuna bitti. Karnında çocuk taşıyorsun kendimi öldürmek istiyorum diyorsun adam da tutup sana rest çekiyor. Hadi ya??
Toparlan güzelim, böyle olmaz. Karnındaki çocuğa da böyle stresle sıkıntıyla zarar verme, kimsenin böyle zarar vermesine de izin verme. Sessiz kal, evimden hiçbir yere gitmiyorum. Rest çekiyorsan buyur kapı dışarda zaten içeri gelmek istemiyorsun de gönder gitsin. Erkeklik rest çekmekle değil, ailesini koruyup kollamakla olur. Eğer toparlamaya gönlü olur gayretli olursa sen de eşinle bir arada yaşamanın bir yolunu bul, fevriliğini, kıskançlığını toparla. Bir şey ihtiyaç olursa da,biz yanındayız.