Sabahın nurunda kv kişisi pılısını pırtısını toplayıp fındığa gitmiş gitme dememe rağmen. Zihinsel engelli kaynımı bana bırakmış şuan yukarda ev yıkılır derecede ses gürültü var ve benim umurumda değil . . Gitmeseydi bana mı güvendi. Dün laf sokmama rağmen. Dün bu otobüsle gidecekti otobüs gelmemiş bizim yanımıza geldi aiiyyy ben ölüyorum bitiyorum ben nasıl gidecektim zaten iyi ki otobüs gelmedi gitsemde bişey yapamaz toplayamazdım fındık falan ama anneside orda utanıyorum kadından (annesi dediği eltimin annesi küçük kaynımın fındığını topluyorlar) dedi . Ahhhh bana bir geldiler
dedim ki ben boya badana temizlik yapıyorum boya yaparken benimde annem buradaydı aşağı inmedin hiç onun annesine ayıp oluyor utanıyorsun da benim anneme ayıp olup utanmadın mı bak hala daha evi tadilat yapıyorum bi yardıma gelmiyosun utanmıyon mu benim yanımda onlara ayıp demeye yüzüne eşek derisi mi çektin bu ne rahatlık ne gevşeklik ne iki yüzlülük ayrımcılık derken eşim melikeeeeeeeğğ tamam boşverrr demesiyle kendime geldim yoksa daha ezicektim . Ama onun cevabı siz boya yaparken ben size 3 öğün yemek hazırladım oldu