Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kesin bunda düşerimAy kızlar şu top çok eğlemceli simge duman videolarından devam ediyorum aşırı sevdim
Aynısını ben yazacaktım şimdiBen kesin bunda düşerim
Ayy bende de aynısı var az önce yaptım dizi izlerken simge dumana ben de bakıyorum klasik hareketleri yaptım bugünlük onu açmadanAy kızlar şu top çok eğlemceli simge duman videolarından devam ediyorum aşırı sevdim
Çok eğlenceli demiAyy bende de aynısı var az önce yaptım dizi izlerken simge dumana ben de bakıyorum klasik hareketleri yaptım bugünlük onu açmadan
Evet topla yapılan hareketler çok kolayÇok eğlenceli demi
düz yolda zor yürüyorum artıkAynısını ben yazacaktım şimdi
Kızlar süt sağma makinesi alanlar veya daha önce kullanan anneler.Ben flanşı 24mm mi yoksa 28 mm mi alacağım bilemiyorum.videolara bakıyorum kafam daha da karıştı.Göğüs ucum var içe çökük değil ama göğsüm küçük neye göre seçicem acaba
Lansinoh da standart 25mm gönderiyor eğer uymazsa yedek flanş almalısınBen lansinoh almıstım öle bi bilgi yazmıyor
Lansinoh da standart 25mm gönderiyor eğer uymazsa yedek flanş almalısın
Evet canım tam uyumlu olmalı flanşa dene bak tam mı sağım yapmadanUyup uymadıgı nasıl anlaşılıyor ki. Ay gogus ucu o deliğe mi giriyo ben öle geniş geniş yapıyodur die sanıyodum
Allah allah yaa bi deneyeyim hiç koymadım oraya ama standart geliyorsa genele uyumludur die dusunuyorum benimkiler gayet meydanda kucuk deil uçları. Nasıl anlıycam uygun olup olmadıgınıEvet canım tam uyumlu olmalı flanşa dene bak tam mı sağım yapmadan
Makineyi birleştir önce canım videosundan bak hangi parça nereye takılıyor sonra geçir göğüsne YouTubeda varAllah allah yaa bi deneyeyim hiç koymadım oraya ama standart geliyorsa genele uyumludur die dusunuyorum benimkiler gayet meydanda kucuk deil uçları. Nasıl anlıycam uygun olup olmadıgını
Makina birleşik ya gecen sene aldıgım gibi kurmusum calıstırmısım zaten arıza falan olmasın die hatta kurulu oldugundan kutunun kapagı kapalı değilmiş toz bile olmus üstü. Örtülüydü de amaMakineyi birleştir önce canım videosundan bak hangi parça nereye takılıyor sonra geçir göğüsne YouTubeda var
Canım ben bu korseden aldım, yorumlara bakarak M/L aldım ama sen hangi beden almıştın?
Göğüs ucunu bir mezura yardımıyla ölçmen gerekiyor canım . Google dedemize yazarsan uygun flanş seçimi/ölçümü diye orada nasıl ölçmen gerektiğinin resimleri çıkıyorKızlar süt sağma makinesi alanlar veya daha önce kullanan anneler.Ben flanşı 24mm mi yoksa 28 mm mi alacağım bilemiyorum.videolara bakıyorum kafam daha da karıştı.Göğüs ucum var içe çökük değil ama göğsüm küçük neye göre seçicem acaba
Hatta dur ben sana atayımKızlar süt sağma makinesi alanlar veya daha önce kullanan anneler.Ben flanşı 24mm mi yoksa 28 mm mi alacağım bilemiyorum.videolara bakıyorum kafam daha da karıştı.Göğüs ucum var içe çökük değil ama göğsüm küçük neye göre seçicem acaba
Benim sag sol farklı amaGöğüs ucunu bir mezura yardımıyla ölçmen gerekiyor canım . Google dedemize yazarsan uygun flanş seçimi/ölçümü diye orada nasıl ölçmen gerektiğinin resimleri çıkıyor