- 24 Kasım 2023
- 1.307
- 1.318
Ayy Allah'ım korusun yavrularını. Senin çektiğin sıkıntılar da kötüymüş Rabbim şifa versin yardım etsin inşallah. Beni endişe konusunda en kötü etkileyen şey o özeldeki sezaryenci doktorun beni uzun süre korkutması, manipüle etmiş olması oldu. Hala üstümden atamadım onun stresini. Bugün doktoruma hocam erken doğum ihtimalim falan var mı diye sordum gayri ihtiyari, doktor direkt şey dedi, bunu sormanı gerektirecek bişey mi oldu, kim korkuttu seni bu kadar dedi. O an farkettim meğer ne kadar tedirgin edilmiş olduğumu. Kendime uğraş ediniyorum ben de bu süreçte yoksa gerçekten saatler bile geçecek gibi değilHiç öyle düşünme bazı gebeliklerde olabiliyor ki şansımıza bu sene en sıcak yaşlara denk geldik ister istemez sıcak da etkiliyor stres oluyoruz benim bebekler iki hafta önden gidiyorlar hatta birinin suyu fazlaydı başlarda Dr ondan şüphelendi 24 e gelmeden seker yüklemesi yapalım eğer şu seviyesi yüksek devam ederse erken doğumu tetikler demişti insulinle çok şükür normale döndü su seviyesi her zaman iri ya da zayıf bebek olacak diye Bi kural da yok suyu da arttirabiliyor insulinle dengelenince Bi sıkıntın kalmaz ins bende neler neler çıktı 8. Haftadan beri perinatalog takibindeyim ve neredeyse o haftadan beri kontrollerin her hafta 4 kere de hastane de yattım Bi şekerden Bi tansiyondan Bi rahim ağzı kisaligindan Bi gebelik zehirlenmesinden bu hafta dogum olacaktı sözde çok şükür hersey normale dönmüş cuma kontrol verdi Dr bakalım cuma ne diyecek hem artık riskli haftaları geçtik bu haftalarda tek duamız Bi gün fazladan kalsın icerde... stres olmamaya çalış film izle kitap oku yapabiliyorsan ben kizlarima oyuncak ördüm bu süreçte belki de o iyi geldi bilmiyorum