Evet ya bi aldıgımı hemen yıkayım giyemıyorum cok nadiren uyuyorBenimde aynı sorunum var boy kısa olunca tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bi aldıgımı hemen yıkayım giyemıyorum cok nadiren uyuyorBenimde aynı sorunum var boy kısa olunca tabi
Benim de bu hafta nst olabilir, korkuyorum sancı çıkacak diyeInsallah kuzucum , açılma var mı bakmadı doktor yarin sabah tekrar.nst.ye gidicez ona gore bisey diyecek heralde
Benim de kasılmalarım cok oluyordu kesin sancı çıkar diyordum ama çıkmadı bende 34. Haftada hiç belli olmuyorBenim de bu hafta nst olabilir, korkuyorum sancı çıkacak diye
Hareket türleri değişik diye düşünüyorum kuzum ben belki de tabiatları böyle, doktor bir sıkıntı görmedi sonuçta ben de bu konuyu takmıyorum artıkKuzum aynı endişe bende de var ya, tekme atmıyor, sert hareketleri yok, ama bi yerlerini çıkıntı yaptığı zaman acıyor, aşağılara bastırıyor sanki. Acaba bebişlerimiz sakin mi olacak nedir
İnşallah kuzum ya bi 37 haftaları göreydikBenim de kasılmalarım cok oluyordu kesin sancı çıkar diyordum ama çıkmadı bende 34. Haftada hiç belli olmuyor
Oğlan da sancıyı hissediyorum ama nst de bırsey çıkmıyordu yalvardım resmen cıkarın şunu dıe çıkarmadılar uyuzlar doğum bıtene kadarHmmm değişik bir cihaz . İnşallah doğum sancılarımız da böyle az hissedilen sancılardan olurrr
37 cok normal bi hafta bence zaten ya zamanında dogum zatenİnşallah kuzum ya bi 37 haftaları göreydik
Canım normal doğum anında nstye bağlı mı oluyoruz ? çok cahilim aydınlat beniOğlan da sancıyı hissediyorum ama nst de bırsey çıkmıyordu yalvardım resmen cıkarın şunu dıe çıkarmadılar uyuzlar doğum bıtene kadar
Canım normal doğum anında nstye bağlı mı oluyoruz ? çok cahilim aydınlat beni
Banada öyle az kaldıBenimki de sıkıntı ben de onlara sıkıntı olacağım
Kızlar o değil de vakit azaldıkça bana heyecanlar basıyor
Sesı soluğu kesildi inşallah ıkısıde ıyıdırmademoisella nasılsın canım kavuştunuz mu miniğinle sağ salim
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için,hakkımızda hayırlısı artıkEvet normal doğum anında nst takılı oluyor bebegın kalp atısını takıp ede bılmek ıcın sancının durumuna bakmak ıcın o olunca sankı daha çok canın yanıyomus gıbı hissediyorsun devlette öyle ozelı bilmiyorum
Amın canım hayırlısıyla alalım kucagımıza inşallahTeşekkür ederim canım bilgilendirme için,hakkımızda hayırlısı artık
Amiiiiin,inşallah canım. gruptaki herkesin güzel haberlerini alalım inşallah vakti zamanı gelinceAmın canım hayırlısıyla alalım kucagımıza inşallah