- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Kuzum sancın var gözüküyor neden hazırlamadın bıra an önce hazırla bak ne olur ne olmazNe dogum çantası hazır ne ev hazir ne ben hazırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sancın var gözüküyor neden hazırlamadın bıra an önce hazırla bak ne olur ne olmazNe dogum çantası hazır ne ev hazir ne ben hazırım
Canım bazen sancıyı hıssetmeye bılıyorsun bazende tam tersi oluyor sancın olup nst de az cıkabılıyorBu nst yalancı kasılmaları sancıları da algılıyor mu acaba ya? Hiç girmedim bi bilgim yok ama hissetmediysen korkulacak bir şey yoktur bence canım. Annesine minik heycanlar yaşatmak istemiş olabilir
Benim patronum sıkıntı diye ben söyledim kuzum devam etmeyeceğimi ama gelen kıza hastalara devam edicem diyorum ki düzenleri bozulmasınOrda devam etmeyeceğim ama en azından ne kadar paralarını alırsam o kadar kar şimdi de çıkacağım diye perişanları oynuyorlar, yerime bulamıyorlar geçici birini. Ve ben hala hala daha izinden dönmeyeceğim bile demedim. İznimin bitmesine 1 ay kala derim bebeğimden ayrılamıyorum gelemiyorum diye. Çok zor uyanmak iş yapmak akşam trafikte kalmak bile, ama napayım bebeğim için her şey
Zaman her şeyin ilacı Allah senin ve evlatların için hayırlı olanı nasip etsin tek dileğim, her şey çok güzel olacak
Evet yalancı kasılmaları da algılar ama yalancı kasılmalar düzensiz olur . Bende sancım en tepelerde çıkarken hiç hissetmeyenlerdenim sadece hafif bir alt karın ağrısı oldu o da var la yok arası o yüzden günlerdir hastanelerdeyim . Benim sancılarım düzenli idi . Arkadaşınki de eşit dalgalar halinde değil ama sancı var evetBu nst yalancı kasılmaları sancıları da algılıyor mu acaba ya? Hiç girmedim bi bilgim yok ama hissetmediysen korkulacak bir şey yoktur bence canım. Annesine minik heycanlar yaşatmak istemiş olabilir
Insallah öyledir yaBu nst yalancı kasılmaları sancıları da algılıyor mu acaba ya? Hiç girmedim bi bilgim yok ama hissetmediysen korkulacak bir şey yoktur bence canım. Annesine minik heycanlar yaşatmak istemiş olabilir
Canım bazen sancıyı hıssetmeye bılıyorsun bazende tam tersi oluyor sancın olup nst de az cıkabılıyor
Hmmm değişik bir cihaz . İnşallah doğum sancılarımız da böyle az hissedilen sancılardan olurrrEvet yalancı kasılmaları da algılar ama yalancı kasılmalar düzensiz olur . Bende sancım en tepelerde çıkarken hiç hissetmeyenlerdenim sadece hafif bir alt karın ağrısı oldu o da var la yok arası o yüzden günlerdir hastanelerdeyim . Benim sancılarım düzenli idi . Arkadaşınki de eşit dalgalar halinde değil ama sancı var evet
Benimki de sıkıntı ben de onlara sıkıntı olacağımBenim patronum sıkıntı diye ben söyledim kuzum devam etmeyeceğimi ama gelen kıza hastalara devam edicem diyorum ki düzenleri bozulmasın
Kuşum panik yapma birsürü kişide sancı çıktı bak doğurmuyorlar doktorun yönlendirir zaten sende hazırlıklarına başla yavaştan hiçbirşey olmaz bebeğini strese sokma kuzumNe dogum çantası hazır ne ev hazir ne ben hazırım
Bana da bana da şaka gibi ama haftalar sonra evde 3 kişi olacağız yavaş yavaş dank etmeye başladıBenimki de sıkıntı ben de onlara sıkıntı olacağım
Kızlar o değil de vakit azaldıkça bana heyecanlar basıyor
Evet canım söyleyeceğim, dikkatli olmasak sıkıntı yaniRica ederim canım benim Sonraki nstden önce söyle bence bu durumu, hani cihaz oynadı seslenemedim vs diye, bi çözüm önerisi bulsunlar yani ki bi de para veriyorsun sen bu yere
Yok canım düzenli kalp atışı çıkmadı gibi demiyorum, biliyorum hareket ettiğinde artış olduğunu, görüyordum zaten cihazdan. Karnımın altına yerleştirdiği aleti sıkıştırmadığı için kaydı ve cihaz öttü, tamamen durdu yani. Bomboş çıktı o kısım zaten. Cihaz bas bas bağırıyordu, ben sesleniyordum yine de duymadılar. Ben kalp atışının olduğu yere denk getirdim de öyle devam etti cihaz. Ebe geldiğinde söyledim, iyi yapmışsın dedi. Hoca baksın tekrar isterse çekeriz dedi. Çok şükür doktorum bakar bakmaz sıkıntı yok dedi zaten. Boş yere bi yarım saat daha çekilecekti ellemesem..Nst öyle bir cihaz değil canım bebek hareket ettikçe kayar bebeğin kalp atışları düşer ve çıkar olması gereken de o dur eğer sabit hızla hiç çıkıp inmeden atıyorsa kalbi o zaman sorun vardır. Ha eğer kalp atışı yok gibi algılıyorsa cihaz ötmeye başlar ebeler gelir ve düzeltir. Benim bebeğim kaç kez hareket etmedi nst de hiç kalp atışı düzenli idi o yüzden oksijene bağladılar soluma yatırdılar kalp atışı düzelsin diye . Doktorlar o iniş çıkışları çok güzel diye yorumluyorlar zaten endişe edecek durum yok yani
Ben 12. Haftada başladım ama maalesef çatladı her yanım yanlar basenler şunları kullandımKizlar çatlaklar ne alemde ben daha 1 ay oldu başlayalı yağ sürmeye oda aklıma gelince anca ve Instagram'da bi fenomenin çıkardığı bi ürün 200 TL'ye aldım indirimde . İşe mi yaradı bilmiyorum ama çok olmadı ufak ufak pembe çizgiler var karnımın alt bölgesinde o kadar
Offf bana da ya Hem hep karnımda benimle olsun istiyorum hem bir an önce kavuşmak istiyorum Sağlıkla gelsinler deBenimki de sıkıntı ben de onlara sıkıntı olacağım
Kızlar o değil de vakit azaldıkça bana heyecanlar basıyor
Ben daha önce de pjama almıştım oradan doğru ve kaliteli ürün gelmişti istersen iade et başka ürün göndersinler yerineKızlar ya ben bu hani önerdiginiz gecelik markası varya miss dunya lissa oradan takım aldım ama yanlış göndermişler. Boyle şeyler olunca soguyorum bidaha sipariş versem yine yanlış gelir gibi geliyor. Siz baska marka aldınız mı onerebileceginiz ya da bidaha mı sipariş versem bilemedim
Evet iade yapıcam ama keyfi m kacıyor ya boyle olunca. Bide terziye veriyorum cünkü her aldıgımı ya uzun ya büyük geliyorBen daha önce de pjama almıştım oradan doğru ve kaliteli ürün gelmişti istersen iade et başka ürün göndersinler yerine
Kaç çıktı kzum sancı duzunli aralıklarla miKızlar nst ye girdim ilk kes 34+1 sancı çıktı. Once muayene oldum 45 cm 2300 gram dedi.doktor sanciya şaşırdı hic.hissetmedin mi dedi yok dedim tuvalete girdin mi dedi bst den hemen once girdim dedim. Bugün yat dinlen kalkma sabah tekrar gel nst ye gireceksin dedi . Ellerim titriyo
Benimde aynı sorunum var boy kısa olunca tabiEvet iade yapıcam ama keyfi m kacıyor ya boyle olunca. Bide terziye veriyorum cünkü her aldıgımı ya uzun ya büyük geliyor
Yarın gittiğinde belli olur kuzum ne olduğu. Sen içini ferah tutmaya çalış. Hem açılma falan olsa doktorun söylerdi mutlaka iyisinizdir inşallah canım benimKızlar nst ye girdim ilk kes 34+1 sancı çıktı. Once muayene oldum 45 cm 2300 gram dedi.doktor sanciya şaşırdı hic.hissetmedin mi dedi yok dedim tuvalete girdin mi dedi bst den hemen once girdim dedim. Bugün yat dinlen kalkma sabah tekrar gel nst ye gireceksin dedi . Ellerim titriyo
Kaç çıktı kzum sancı duzunli aralıklarla mi
Insallah kuzucum , açılma var mı bakmadı doktor yarin sabah tekrar.nst.ye gidicez ona gore bisey diyecek heraldeYarın gittiğinde belli olur kuzum ne olduğu. Sen içini ferah tutmaya çalış. Hem açılma falan olsa doktorun söylerdi mutlaka iyisinizdir inşallah canım benim
Kuzum aynı endişe bende de var ya, tekme atmıyor, sert hareketleri yok, ama bi yerlerini çıkıntı yaptığı zaman acıyor, aşağılara bastırıyor sanki. Acaba bebişlerimiz sakin mi olacak nedirYa benim bebişkom sert sert hareket etmiyor hep yüzer gibi ve beni rahatsız edecek kadar olmuyor hiç tıyneti falan bu herhalde anlamadım. Herkes kaburgam ağrıyor uyutmuyor falan diyor üzülüyorum valla bebişkomda bir sıkıntı mı var diye