- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugun aynıyım sürekli geriliyor. Karnım sertleşiyor sürekli. İçim çekiliyoBenim bebiş çok kasıyor bugün kendini karnım taş gibi oluyor nedendir ki bu haftanın güncellemesi de bu oldu bnde
Nst kacıncı haftada cekiliyorKızlar kendi doktorum nst mi beğenmedi ya bebek çok aktif değil diyor yarın bana gel dedi akşam ankaraya geçeceğim
Benimde dün mesela asırı aktifti ama bana olabilir gibi geldi. Senin yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum 34+0ım suan nstyede sokmadı henüz. Hareketli olması iyi değil mi acabaCanım ben bi farklılık hissetmedim aslında gündüz aktifim pek takip etmiyorum ama akşam uzandığımda gece sık sık hareketini hissediyordum , burda bugünlük gittiğim doktorda hareketi iyi dedi aslında ama kendi doktorum öyle deyince bende tedirgin oldum, şimdi yoldayız Ankara ya gidiyoruz şükür sancım falan yok
Beni de yazın o listeye dakika tutuyorum 6-8 dakika arasında giren kasılmalarım var progestan fitil koyacağım şimdi çok rahatsız ediyorBen de bugun aynıyım sürekli geriliyor. Karnım sertleşiyor sürekli. İçim çekiliyo
bende bugün aynıyım popolarınımı gerdiriyorlsr acabaBen de bugun aynıyım sürekli geriliyor. Karnım sertleşiyor sürekli. İçim çekiliyo
Ben ağrı şikayetiyle acile gitmiştim canım daha 32 haftadayım heralde daha ileri haftalarda başlanıyorduNst kacıncı haftada cekiliyor
Canım sonrasında bi sıkıntı çıkmadı ya kendi doktorum hareketine değil , nst de nabzının yüksek olmasına takılmış, nabzı 160 larda çıkmış sonrasında tekrar bakıldı sıkıntı çıkmadı hiç bir problem görmedi nst için erken ben ağrı şikayetiyle gittiğim için çekildiBenimde dün mesela asırı aktifti ama bana olabilir gibi geldi. Senin yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum 34+0ım suan nstyede sokmadı henüz. Hareketli olması iyi değil mi acaba
Canım hiç panik olma ya , ben de gece ağrıyla gittim 60 a varan 2 tane sancı çıktı ve 31 haftayım henüz bende korktum ama tekrar bakıldığında bir sıkıntı görülmedi herhangi bir tedavi de uygulanmadı çünkü açıklığım yoktu, üzerinden bir hafta geçti hiç bir sıkıntı yok şuanKızlar nst ye girdim ilk kes 34+1 sancı çıktı. Once muayene oldum 45 cm 2300 gram dedi.doktor sanciya şaşırdı hic.hissetmedin mi dedi yok dedim tuvalete girdin mi dedi bst den hemen once girdim dedim. Bugün yat dinlen kalkma sabah tekrar gel nst ye gireceksin dedi . Ellerim titriyo
Ben de bugun aynıyım sürekli geriliyor. Karnım sertleşiyor sürekli. İçim çekiliyo
Beni de yazın o listeye dakika tutuyorum 6-8 dakika arasında giren kasılmalarım var progestan fitil koyacağım şimdi çok rahatsız ediyor
Sancı mı acaba diyorum arada kasık bölgemde de ağrı oluyor çünkü yeni hafta güncellemeleri kötü oldu biraz sankibende bugün aynıyım popolarınımı gerdiriyorlsr acaba
Ay deme çok sık şimdi nasılsınBeni de yazın o listeye dakika tutuyorum 6-8 dakika arasında giren kasılmalarım var progestan fitil koyacağım şimdi çok rahatsız ediyor
Kaşık bölgemde ağrı çok sık oluyor benim de ya 1-2 haftadır doğurmadımSancı mı acaba diyorum arada kasık bölgemde de ağrı oluyor çünkü yeni hafta güncellemeleri kötü oldu biraz sanki
Devlette 32 haftada Başlıyor ilk nst mıze geçen hafta gırdık bızNst kacıncı haftada cekiliyor
Sorma canım ilkim 41 hafta da doğdu artık sancı gelsin diye topta zıplıyordum bunda 30. Haftada sancı başladı bende anlamadım bu işiKızlar ben daha 31. Haftadayım kasılmalarım özellikle yorulunca çok artıyor yatarken bişey yok ama yine de okudukça sizleri içim daralıyor sanırım 38-40 hafta arasını göremeyecek kimse bu gidişle
İşte bu kasılmalar dan sonra 2 ilâ 4 hafta arasında doğum olabiliyormuş ondan uyuz oldum senin kaldı 2 haftaKaşık bölgemde ağrı çok sık oluyor benim de ya 1-2 haftadır doğurmadım
Kasılmaya sancı eklendi oğlumu bırakacak biri olsa acile koşmuştum da şehirde kimsemiz olmadığından sola yatıp beklemeceAy deme çok sık şimdi nasılsın
Progestanı bende koyucam biraz daha zaman gecsin die bekliyomBeni de yazın o listeye dakika tutuyorum 6-8 dakika arasında giren kasılmalarım var progestan fitil koyacağım şimdi çok rahatsız ediyor
ara ara oyle gibi geldi cünkü tam karnım sertleştiginde arada ayagını falan hissediyorumbende bugün aynıyım popolarınımı gerdiriyorlsr acaba