- 19 Temmuz 2023
- 1.786
- 2.516
- 53
Ben başladım valla bacağımda destekli oturtmaya kısa kısa da olsa. SevdiYani bence oturmaya başlamalı yoksa nasıl ek gidaya geçecek, başka bir doktordan görüş al istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım valla bacağımda destekli oturtmaya kısa kısa da olsa. SevdiYani bence oturmaya başlamalı yoksa nasıl ek gidaya geçecek, başka bir doktordan görüş al istersen
Çok seviyorlar ya oturmayı birde emdikten sonra oturma yaptırınca agızdan gazı da hemen çıkıyorBen başladım valla bacağımda destekli oturtmaya kısa kısa da olsa. Sevdi
Benimki bakmadı ya ben de şaşırdım kafa tutuşu filan nasıl diye sordum nörolojik gelişimi gayet iyi dedi. Ama karın üstü yatırıp vs bakmadı :/ bakması gerekiyordu bildiğim kadarıyla. yarın tekrar gideceğiz soracağım. Duruma göre farklı doktor iyi fikir olabilir evetÖnce tummy time nasıl yapıyor bakalım dedi kafasını tutuşuna baktı boy ve kiloya baktı oturmaya başlayabiliriz dedi. Eğer doktor içinize sinmediyse bir doktordan daha görüş alın isterseniz belkide sizinki öyle uygun görmüştür bilemedim her doktor da farklı söylüyor ya
Büyük canım kalıbı. Sleepy en küçük kalıplı bez galiba. Epeyce marka denemiştimEvet ya çok fazla şikayet var zaten. Bi de molfix adet fiyatı olarak daha ucuz. Kalıbı nasıl acaba sleepye göre
Kollarından tutup kaldırıyor önce bizimki. Sonra yatırıyor karın üstü. Bakıyor başını nasıl tuttuğuna.Benimki bakmadı ya ben de şaşırdım kafa tutuşu filan nasıl diye sordum nörolojik gelişimi gayet iyi dedi. Ama karın üstü yatırıp vs bakmadı :/ bakması gerekiyordu bildiğim kadarıyla. yarın tekrar gideceğiz soracağım. Duruma göre farklı doktor iyi fikir olabilir evet
Canım bögle durumda fitil demişti hemşire 38 üstü için hızlı ateş düşürür eczaneden alabilirsinNeden ki ? İyi değil mi nemli pamuk. Vücudu buz gibi ama göğsü kafası ateşler içinde
Doktor çok daha iyi biliyor ama direkt sadece kafa terliyor vücut değil diyince anlıyorlar benimkine D vitaminine ek olarak Demir de vermişti ocean çok iyi ama ben hep pedia D kullandımD vitamini ocean kullanıyorum onla alakalı olabilir mi ki
Denedim 2 gündür emerek emerek devam ediyor uykuya memede uyumaya alışacak bu sefer diye korkuyorum10da uyuduğu zaman uyurken mama versen?
acile değil de doğurtan doktora bir sor özel hastaneyse sekreterine mesaj at o sorsun ben daha olmadım ya reglYa kızlar ben 2.kez regl oldum. 7 gün oldu ve son 4 gündür günlük 5 pedi geçecek kadar yoğun. Ya normal mi? Acile gitmeli miyim?
Canım benim bebişin bezine bak eğer dolu dolu çiş varsa sütün yetiyordur ordan anlarsın ama çiş de azsa arada mama takviye ver huzursuzluk var mıKızlar merhaba. Anne sütüyle beslenen bebeğin kaçıncı aydan sonra kilo alımı yavaşlar? Son 10 günde günlük 12 13 gram aşmış bebeğim. Bezde kaka ve çiş hep aynı ama son doktor randevumuzda bugün bir azalma vardı. Sütüm mü azaldı diye korkuyorum neden kilo alımı düştü. Bebeğim yarın tam 3 aylık olacak.
Hemen doktora gitmelisin ciğerlerini dinlemesi gerek hırıltıya bakıyorlar eğer öyle bir durum yoksa reflü olabilirKızlar bebeğim boğuluyormuş gibi oluyor iki üç gündür hep oluyor üşüttü galiba. nefesi daralıyor. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
Bizim oda %30 nemli iken kuruluktan hasta olmuştu. Daha çok nem iyi olur belkiKızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylık
Kızlar uyku eğitimine karşıyım bir kere denedim pışpış patpat 10 dakika o kadar kötü ağladı ki kucağa alma diyenlerin ağzına tüküreyim bi aldım kucağıma kustu gaz çıkardı bebekler boşuna ağlamaz. 2 sene sıkarım dişimi takla atarak uyumak istese öyle yaparım yazık bu bebeklereÇ
Çok korkunç benim kızım daha 1 aylık falandı videoya denk geldim kadın anlatıyor uyku eğitimi için zorluyordum o mutlu değildi ağlıyordu falan yine aynı saatinde yatıyordu bende artık ağlatmak yerine oynamayı tercih ettim ikimizde rahatladık diye. O videodan mıdır nedir bende ağlatmak yerine onun düzenine ayak uydurdum çok şükür saatlerimiz geçte olsa oturdu. Ben düzenimi onun dönemsel farklılıklarına göre ayarlarım daha bebeler ya
Ağrı kesici verdik yine az önceCanım bögle durumda fitil demişti hemşire 38 üstü için hızlı ateş düşürür eczaneden alabilirsin
Yükseliyor yineAcilde yapıcak bişey yok zaten. Serum mu baglıcaklar cocuga yani ne bekledinki. Sen sakin olucaksın. Sürekli ateşe bakıcaksın. Solunum yolunu rahatlatıcaksın. Yapcak bişey yok. Dedikleri gibi enfeksiyon olursa mudahale ediyorlar. Sen ortamı soguk tut üstünü zaten soymussun. Biraz takip et ates yukseliyormu dusuyor mu.
Kaç saatte bir veriyosunuz?Ağrı kesici verdik yine az önce